Rihanna само по пера и кристали на фестивал в Барбадос (галерия и видео)

Rihanna не остави нищо на въображението, като се появи по-предизвикателна и секси отвсякога, в карнавален костюм, който представляваше просто минималистични бикини и горнище, обсипани с кристали и пера. Късметлиите да видят не само облечената (съблечената?) в този тоалет звезда, но и да се насладят на танците й на живо, са били посетителите на фестивала "Crop Over" ("Край на жътвата") в родния на красавицата Барбадос.
 
 
Историята на фестивала започва през 1688 и се празнува с традиционната музика калипсо и танци по улиците, като едновременно се провеждат състезания по надяждане и надпиване. Някога началото му е идвало с отбелязването на края на събирането на реколтата от захарна тръстика, но в по-скорошни времена се е превърнало просто във всенародна веселба. При това с поразителен откъм продължителност замах - от началото на юни, та до първия понеделник на август, когато идва и кулминацията под формата на фойерверки и костюмирани бендове, които маршируват по улицата изпълняват традиционна барабадоска музика. След това идва Kadoomet Day - денят на независимостта на държавата, с който се отбелязва краят на робството на острова.
 
Rihanna и най-близката й приятелка Melissa Forde решиха да се включат в тържествата и обходиха улиците практически голи, ако не смятаме сглобените сякаш от кристални бижута и пера бикини. Всъщност, разгледайте галерията по-долу и ще съпреживеете празника и вие. 

Свързани новини

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

Двойката е все така заедно

20.04.2022

Бременната Риана на корицата на Vogue

13.04.2022

Риана ще стане майка

01.02.2022