Rihanna татуира... татуировката си (галерия)

Помните ли най-скорошната тауировка на Rihanna? Хардкор маори дизайнът, който беше изрязан в кожата й? Към датата на събитието татуистът хвалеше певицата за издъжливостта й, обясняваше, че дизайнът е уникален за всеки, а певицата сякаш беше във възторг.
 
Сега обаче явно е попремислила, защото я покри с нова. Трудоемкият дизайн е отнел 11 часа на двама татуисти (единият от които специално долетял от Ню Йорк) в Доминиканската република, които са работили по ръката й едновременно. Дизайнът е за популярните - и обикновено временни - татуировки с къна, обаче RiRi е предпочела нещата да останат постоянни. 
 
"Рисувахме от 7 вечерта до полунощ", разказва Bang Bang McCurdy. "Рисувахме, после променяхме. Когато се умоорявах, ставах да си почина, а Cally-Jo продължаваше, после пак аз…Вдъхновението, разбира се, бяха татуирвките с къна, искахме нещо наистина декоративно, женствено и секси. Решихме, че това е най-близо до търсения ефект." 
 
В такъв случай искала ли е изпълнителката да покрие предишната? "На ръката си вече имаше татуировка", казва McCurdy. "Така че е определен смисъл беше покриващо, но също така и допълнение, с което тя да се съчетае гладко… Това, което имаше на ръката си, беше по-скоро мотиви. И работихме с тях, съчетавайки двата стила в нов. Ръката не е нещо, което можеш да не забележиш и да подминеш, затова опитвахме отново и отново. Да финализираме дизайна беше голяма мъка. Тя дори подремна, докато рисувахме. И започвахме отначало, докато посоката й хареса."
 
На вас харесва ли ви?

Свързани новини

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

Двойката е все така заедно

20.04.2022

Бременната Риана на корицата на Vogue

13.04.2022

Риана ще стане майка

01.02.2022