John Payne от Asia в нов сингъл и клип на Intelligent Music (видео)

"Escape" е третият официален сингъл с видеоклип на албума Touching the Divine на продуцента д-р Милен Врабевски, с участието на известни имена от световната музикална сцена. John Payne, екс-вокалист и басист на легендарната супер група Asia, записва соло вокалите за седем от песните в третия all-star проект на Intelligent Music, сред които е и баладата "Escape", а лиричната атмосфера на парчето е подсилена от оркестрация под палката на диригента и композитора Нелко Коларов.
 
 
Автор на композицията, аранжимента и текста е самият д-р Врабевски, който предоставя възможност за творчески принос около развитието на музикалните идеи в проекта на всички гост-звезди. В записите на албума във Phantom recordings в Лос Анджелис и в Intelligent Music Studios в София към компанията на John Payne се присъединяват и Joseph Williams от ТОТО, Carl Sentance от Nazareth и студийните легенди Simon Phillips (барабани), Tim Pierce (китара) и Nathan East (бас).
 
Видеото на "Escape" включва кадри от работната атмосфера между музикантите по време на звукозаписните сесии в София и Лос Анджелис, както и една специална изненада. Лентата на режисьора Ема Константинова е със специалното участие на звездата от култовия български филм "Вчера“ София Кузева-Чернева, която застава с дъщеря си Криста Чернева пред камерата на известния германски моден фотограф Щефан Цвикирш, ексклузивно за снимките на "Escape" в Берлин.

Свързани новини

Intelligent Music Project с нов сингъл

04.05.2022

Музикантът отговори на обвиненията

18.01.2022

Рони Ромеро в съдебен спор

17.01.2022

С рок ще се борим за победа на Евровизия

06.12.2021

Intelligent Music Project с нов сингъл

14.08.2015