Виктория Динкова-VICK на гости в студиото на FM+

Виктория Динкова-VICK ще дойде на гости на Евелина Павлова в 13:30ч. в четвъртък, 12 юли, за да представи в студиото на FM+ най-новия си проект.
 
Най-новото попълнение в лейбъла Homeovoxmusic, изкара първи сингъл след участието си в "Гласът на България". Музиката на песента е дело на Георги Георгиев от група Остава, а текстът е написан от младата изпълнителка. Парчето комбинира обичайното меланхолично alternative звучене на VICK с игриви електронни звуци.
 
Музикалните пътища, по които изпълнителката е тръгнала, тепърва ще я отвеждат до нови и интересни места, първото от тях беше в бар "Петък". Там VICK представи чисто новото видео към втория си официален сингъл "Not Alone". Видеото е снимано в Ню Йорк и София, режисьор е Рая Радичкова, а сюжетът проследява историите на три различни персонажа, които са се научили да живеят в свят, който не може да ги приеме напълно, но въпреки това знаят, че не са сами.
 
 
Непосредствено след това, бандата и изпълнителката заминават за Варна, където ще представят парчето пред морската публика. В момента работи по първия си самостоятелен албум. Дебютният й сингъл "Can’t Handle" и видеото към него излезе официално през лятото на 2016 и до днес има над 30 хиляди гледания в YouTube.

Свързани новини

Анатолий Иванов гостува във FM+

01.11.2018

Стани музикален герой на Радио FM+

15.10.2018

Стани музикален герой с Радио FM+!

12.10.2018

Стрийминг и плочи движат пазара

02.10.2018

FM+ изненадва с летни програмни промени

09.07.2018

Коментари