Liam Gallagher обвини "алчността на Noel" за неосъщественото събиране на Oasis

Колко струва събирането на Oasis? Ако вярваме на Liam Gallagher, дори 130 милиона долара не стигат, за да убедят брат му Noel.
 
Двамата непримирими братя отново се счепкаха в туитър, след като Liam обвини брат си, че е отказал 100 милиона лири, за да се съберат отново в легендарната група за турне. “Предложиха ни 100 милиона лири за турне и това даже не стига на тази алчна душа”, писа Liam.
Noel обаче отвърна на удара, заявявайки, че няма представа за "никаква оферта от никого и за никакви пари", добавяйки "но отлично знам, че някой има нов сингъл, който трябва да промотира, така че може би объркването тръгва от там".
Доколкото Liam определено иска реюниън на Oasis (и ако подобна сума наистина е предложена, не е чудно защо), Noel не скъпи усилия да пререже всяко споменаване за това още в зародиш. В статия за "Wired" миналата година написа, че ако феновете искат да чуят старите песни на Oasis, те са "изпълнявани някъде от един дебелак в анорак и бермуди", явно визирайки Liam. "Така че могат да идат и да гледат това", добавя Noel. "Лично аз нямам никакво желание да съм отново въвлечен в Oasis."

Свързани новини

Лиъм Галахър с нов миниалбум

02.08.2022

Лиъм Галахър с два нови албума

01.06.2022

Лиъм Галахър пусна ново парче

06.04.2022

Лиъм Галахър сподели нова песен

07.02.2022

Лиъм Галахър в коледна приказка

10.12.2020