С концерти, посветени на Димо, P.I.F. показват, че за музиката няма граници

В два поредни дни - София (24 юни) и Пловдив (25 юни), ще се състоят концерти на група P.I.F., посветени на Димо Стоянов. 
 
Събитията ще бъдат запомнени от феновете на бандата с неповторимата емоция, вдъхновена от музикатата, която ни извежда отвъд границите на реалността и ни напомня, че всички сме част от нещо по-голямо, което ни свързва и ни прави по-добри. Димо от P.I.F. отиде при звездите, не можем да го видим, да се доближим до него, да го докоснем, но можем да усетим присъствието му в музиката.
 
 
"Приказката" на P.I.F. ще разказваме заедно с момчета от групата и певците Ерсин Мустафов (Jeremy?), Свилен Ноев (Остава), Графа  и Дичо. В сърцето на София (Арена София – Колодрума в Борисовата градина) на 24 юни и на Младежки хълм в Пловдив на 25 юни ще станем част от неповторими събития, в които група P.I.F. влага цялото си сърце и душа в памет на своя вокалист Димо Стоянов.
 
 
P.I.F. е създадена през 1992 г. от Димо Стоянов и Иван Велков във Варна, и точно там в средата на юни се състоя първият концерт от поредицата "Приказката P.I.F."; последва и концерт в Бургас, с участието на Прея, Дичо, Ерсин и Свилен. Музикалните събития се превърнаха в буря от чувства – редуваха се веселите и тъжните моменти, точно както в живота, но в последна сметка преживяването беше страхотно и неповторимо. 
 
 
За P.I.F. е ясно, че Димо не може да има "заместник" и когато решават да посветят "Приказката P.I.F." на него, канят приятели, които изпълняват песните им. Първоначално дори изпитват притеснение от факта, че някой друг ще излезе на сцената с тях на мястото на Димо. Певците обаче дават всичко от себе си, изпълненията им са заредени с чувство и емоции, точно така, както би искал Димо... Защото всичко е заради Димо.
 
 
Концертите са направени точно, както заслужават да бъдат организирани подобни музикални събития – на големи сцени, с отлични звук и осветление, с мултимедия, която допълва емоцията и ни припомня моментите на Димо и P.I.F., които искаме да запазим дъблоко в сърцето си.
 
 
На 24 юни в София и на 25 юни в Пловдив музиката на  P.I.F., заедно с певците Свилен, Графа, Ерсин и Дичо, ще ни направят част от най-емоционалното музикално преживяване на  лятото. Идеята на групата и организторите от Монте Мюзик е с генерираните приходи от концертите да се подпомогне семейството на Димо, което загуби своята опора, баща и любим. Билетите са налични в мрежата на Eventim, ще се продават и на местата на провежданена концертите.

Свързани новини

Парчето е създадено специално за Ники

20.02.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Емоционални концерти по празниците

15.12.2022

P.I.F. с нов концерт

20.10.2022

P.I.F. откриват Acoustic Live Sessions

08.06.2022