Часове преди срещата на Depeche Mode с публиката, изтече името на новия им албум

Броени часове ни делят от първата пресконференция на Depeche Mode, след внезапната кончина на Анди Флечър през май.
 
Очакванията са, че Дейв Гахан и Мартин Гор ще съобщят излизането на новия си албум, както и подробности за бъдещето им световно турне.
 
Пресконференцията в Берлин започва в 14:00 часа Централноевропейско време, а събититето ще бъде пуснато на живо в социалните медии.
 
Все още няма официални новини, но разбира се има много слухове. Ето какво споделят стотиците фен групи на ню уейв бандата: 
 
Новият албум на Depeche Mode, който ще бъде 15-ти подред, ще се казва Memento Mori - в превод от латински: "Помни, че си смъртен". 
 
 
Албумът се очаква да излезе през пролетта на 2023-та година и групата ще тръгне на световно турне със същото заглавие. По отношение на турнето, дори се споделят няколко дати в Северна Америка през март, както и арени, сред които "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, "Юнайтет сентър" в Чикаго и "Киа Форум" в Лос Анджелис. 
 
След това групата ще обиколи европейските стадиони, като първите дати са през май, 2023 г. Почитателите на DM са толкова нетърпеливи, че дори споделят препратка към страница с билети за предварителна продажба за предполагаемото шоу на лондонския стадион "Туикенхам" на 17 юни, 2023 г., но връзката в момента е неактивна. Твърди се също, че е планирано шоу на Олимпийския стадион в Берлин, както и концерти в Париж и Милано.
 
Това ще бъде 19-то турне на Depeche Mode, но първото без покойния Анди Флечър. Дали тези новини ще се потвърдят официално, ще разберем тук. 

Свързани новини

Култови парчета празнуват юбилей

26.01.2023

Песен на Depeche Mode с нов живот

20.01.2023

Depeche Mode с нов албум и турне

04.10.2022

В очакване на новини от Depeche Mode

30.09.2022

Музикантът си е отишъл бързо

29.06.2022