Часове преди срещата на Depeche Mode с публиката, изтече името на новия им албум

Броени часове ни делят от първата пресконференция на Depeche Mode, след внезапната кончина на Анди Флечър през май.
 
Очакванията са, че Дейв Гахан и Мартин Гор ще съобщят излизането на новия си албум, както и подробности за бъдещето им световно турне.
 
Пресконференцията в Берлин започва в 14:00 часа Централноевропейско време, а събититето ще бъде пуснато на живо в социалните медии.
 
Все още няма официални новини, но разбира се има много слухове. Ето какво споделят стотиците фен групи на ню уейв бандата: 
 
Новият албум на Depeche Mode, който ще бъде 15-ти подред, ще се казва Memento Mori - в превод от латински: "Помни, че си смъртен". 
 
 
Албумът се очаква да излезе през пролетта на 2023-та година и групата ще тръгне на световно турне със същото заглавие. По отношение на турнето, дори се споделят няколко дати в Северна Америка през март, както и арени, сред които "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, "Юнайтет сентър" в Чикаго и "Киа Форум" в Лос Анджелис. 
 
След това групата ще обиколи европейските стадиони, като първите дати са през май, 2023 г. Почитателите на DM са толкова нетърпеливи, че дори споделят препратка към страница с билети за предварителна продажба за предполагаемото шоу на лондонския стадион "Туикенхам" на 17 юни, 2023 г., но връзката в момента е неактивна. Твърди се също, че е планирано шоу на Олимпийския стадион в Берлин, както и концерти в Париж и Милано.
 
Това ще бъде 19-то турне на Depeche Mode, но първото без покойния Анди Флечър. Дали тези новини ще се потвърдят официално, ще разберем тук. 

Свързани новини

Depeche Mode с ново видео

26.09.2023

Depeche Mode с нови дати в Европа

10.07.2023

Ново от Depeche Mode: "Wagging Tongue"

25.05.2023

Чуй най-новото от Depeche Mode

24.03.2023

Чуй новия сингъл на Depeche Mode

09.02.2023