Шоубизнес

11.09.201509:37

Nico & Vinz представиха клипа към “That’s How You Know” (видео)

След като завладяха ефира в редица държави с пристрастяващото парче “Am I Wrong” норвежкото дуо Nico & Vinz са на път да го направят отново с последния си сингъл “That’s How You Know” и видеото към него, режисирано от RJ Collins и Pasqual Gutierrez.      Продуциран от Warren... прочети още »
10.09.201514:36

Графа направи премиера на новия си клип "Моменти“ (видео)

Верен на своя стил, Графа открива есенния сезон с нов сингъл с електро-поп звучене и вдъхновяващ текст. “Моменти” е името на песента, за която още с първото слушане си казваме, че тя e едновременно модерна, но и по-различна от всичко, което звучи в ефира напоследък и ни се иска да я слушаме отново и... прочети още »
10.09.201514:20

Nigel Kennedy с нов прочит на “Четирите годишни времена“ от Vivaldi

През 1989 Nigel Kennedy записва “Четирите годишни времена“ от Vivaldi и албумът се превръща в едно от най-продаваните заглавия за всички времена, а британският виртуоз в абсолютна световна сензация. В обяснителните бележки към проекта, Nigel Kennedy акцентира в търсенето на различен подход при интерпретацията на концертите, като е... прочети още »
10.09.201513:14

Rudimental и Еlla Eyre ще покорят София тази събота

Остават два дни до завръщането на Rudimental пред българската публика и дебютът на британското откритие със зашеметяващ глас Еlla EYRE. 12 септември е датата, която българските меломани, почитателите на дръм-енд-бейс бандата и уникалните вокали на Еlla очакват с нетърпение. С тази нощ, която ще започне още в 22:00 с Tekniq, последван... прочети още »
09.09.201514:38

Ето коя е най-слушаната песен на лятото в света в Spotify

В обсега на хитови летни песни, надали има по-добро попадение от тазгодишната “Lean On” на Major Lazer, DJ Snake и MØ. Парчето беше изпълнено на редица музикални фестивали, въртяно в радио ефир, и даже стана най-търсеното чрез Shazam на фестивала Tomorrowland. Към тези постижения, вече се добавя и титлата за най-стриймвана... прочети още »
09.09.201514:28

Eros Ramazzotti отстъпи на феновете собствените си места за концерта

Концертът на Eros Ramazzotti в София на 26 септември беше изцяло разпродаден месец преди събитието. След като научава радостната новина, самият изпълнител решава да се откаже от местата, които по договор се пазят от организаторите за неговия мениджмънт.   Въпросните места са точно сто на брой, седящи и по личното желание на Eros,... прочети още »
09.09.201513:07

José Carreras разкри всичко за тайния си брак

José Carreras обикновено е сдържан и не обича да говори за личния си живот, но пред британския всекидневник “Гардиън” великият тенор разкрива всичко за тайния брак, който сключи през 2006 с дългогодишната си приятелка. Тогава на тайна церемония златният тенор на операта се обрече на вярност на Jutta Jäger - австрийска... прочети още »
08.09.201515:10

Бившата "спайска" Geri Halliwell издава нов албум

Бившата членка на попгрупата "Spice Girls" Гери Халиуел (Geri Halliwell) ще издаде нов албум след 10 години прекъсване, съобщи самата тя. Излизането е насрочено за пролетта на 2016г. Пред "Contactmusic" певицата, която вече се представя с фамилията на съпруга си, Хорнър, казва, че е прекъснала соловата си... прочети още »
04.09.201511:40

Финалистката от X Factor Невена Пейкова дебютира с "Избран"

Магнетично сценично присъствие, мощен вокал с характерен тембър и впечатляващо представяне на самия финал в третия сезон на X Factor – така публиката познава Невена Пейкова.   Три месеца след дебюта си с "Любов за пръв път“ заедно с Михаела Маринова и Кристина Дончева, тя ще прозвучи в радио и телевизионния ефир с... прочети още »
04.09.201509:53

Bono вече няма да може да свири на китара

Шансовете на фронтмена на U2 Боно (Bono) да свири отново на китара след претърпяния инцидент с велосипед, не са големи.  Певецът претърпя множество фрактури на лицето, лявата ръка и рамото след падане от велосипед през ноември миналата година. Два от пръстите му са останали безчувствени, а лекарите не са окуражени, че музикантът ще... прочети още »
03.09.201516:38

Prince: "Настъпиха лоши времена за музиката"

Според световноизвестния музикант Принс (Prince) напоследък са настъпили лоши времена за музиката, съобщава в. "Ню Йорк таймс", цитиран от БТА. Той се готви да пусне в продажба този месец новия си албум "HitRun".   Принс не е очарован от новата смяна и е на мнение, че музиката на младите идоли в никакъв случай не... прочети още »