Шоубизнес

11.08.201510:38

Сватба за J Lo и Casper Smart през есента?

Преди няколко месеца в мрежата се появиха първите общи снимки на Casper Smart и Jennifer Lopez след тяхната гръмка раздяла през 2014.   Първоначално ставаше дума за мимолетни срещи и целувки, които вездесъщите папараци успяха да фотографират, припомня бгнес. Но с времето танцьорът започна да прекарва все повече време с децата на J Lo... прочети още »
10.08.201514:28

SPIRIT of Burgas: Завръщането успешно (галерия)

Рекордните 47 000 души и два незабравими фестивални дни – това беше SPIRIT of Burgas 2015.    "Бургас вие бяхте невероятни! Не мога да повярвам, че не сме идвали досега тук. Няма да ни се разсърдите, ако се върнем отново много скоро, нали? Среща?“ - с тези думи изключителният ROBBIE WILLIAMS накара над 35 000... прочети още »
10.08.201512:39

Anastacia пуска колекция с най-добрите си хитове

Музикалната икона Anastacia подготвя сборен албум, озаглавен Ultimate Collection, който ще излезе на 30 октомври т.г. от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.   С повече от 30 милиона продадени албума по целия свят, Anastacia е един от най-разпознаваемите и емблематични гласове на съвременната музикална сцена. Песни като "I’m... прочети още »
10.08.201511:31

Robbie Williams: "Ще има бебе номер три"

Robbie Williams е един от най-големите музиканти, но не поставя кариерата си на първо място.   Звездата, който е горд татко на две деца, сподели, че със сигурност ще има бебе номер три, пише бгнес. 41-годишният музикант, когото видяхме на родна почва миналата седмица, разкри, че той и съпругата му Ayda нямат търпение да увеличат... прочети още »
07.08.201513:51

Robbie Williams е вече в Бургас

След дълго чакане Robbie Williams да кацне на родна земя, звездата пристигна в Бургас с частния си самолет късно снощи, заедно с още близо 40 души, сред които лична охрана, персонален готвач, масажист и шофьор. Robbie и екипът му бяха взети от пистата при особени мерки за сигурност и директно се отправиха към хотела, в който прекараха първата... прочети още »
07.08.201513:29

“Photograph” на Ed Sheeran вече е с над 40 милиона преглеждания

Четвъртият сингъл от албума х е емоционален и лиричен и покорява феновете по света, като върви само нагоре. Официалното видео към Photograph се радва на над 40 милиона преглеждания в YouTube и към днешна дата сингълът е №1 в iTunes в 38 държави и в топ 10 в 87. В Spotify, преслушванията са се увеличили до 40 милиона само за последния месец,... прочети още »
07.08.201511:48

Чуй "Back Together" на Robin Thicke и Nicki Minaj

Robin Thicke се завръща. “Back Together” включва участието на Nicki Minaj, а продуцент на парчето е Max Martin.     “Back Together” е втората колаборация между Thicke и Minaj; преди това двамата работиха заедно по “Shakin It 4 Daddy”, което се появи в неговия албум Sex Therapy: The... прочети още »
06.08.201516:51

DJ Мартен с международно признание (видео)

Водещият на "Musicology" по Радио FM+ DJ Мартен бележи международен успех.   Парчето от първия авторски албум на Мартен Роберто и Николай Данев, с вокалите на Рут Колева - "Funkalized", влезе като ню ентри под #16 в MTV – Сърбия. Екипът на сръбските ни колеги сам е намерил хита и го е включил в своята... прочети още »
06.08.201510:35

Björk отмени дати от турнето си

Ексцентричната певица Björk, която трябваше да изнесе два концерта на фестивала "Iceland Airwaves" през ноември, отмени участието си.   Организаторите съобщиха новината, без да обяснят причината за промяната, информира бгнес. "Със съжаление обявяваме, че Björk трябваше да отмени своите концерти, планирани за... прочети още »
06.08.201509:22

Topsify се сдоби с официален YouTube канал и в България

Световният бранд за плейлисти Topsify вече има свой официален YouTube канал за територията на България. След като брандът има присъствие в Щатите, Великобритания, Германия, Франция, Швеция и много други страни по цял свят, Topsify заема своето място и в страната ни.     В канала Topsify Bulgaria родните меломани ще могат да... прочети още »
05.08.201515:01

David Guetta и Showtek представиха официално "Sun Goes Down"

Скоро след изключителното му представяне на Tomorrowland, David Guetta е горд да представи ‘‘Sun Goes Down‘‘ – петият сингъл от последния албум на музиканта, Listen.   Продуциран заедно с дългогодишните му сътрудници Showtek, които се присъединиха към David за експлозивните му клубни парчета... прочети още »