Шоубизнес

30.08.201514:21

Славин Славчев представи "Лош съм за теб"

Няколко месеца след излизането на пилотния му сингъл "Ела", с ексклузивна премиера във VBOX7 бе представен следващият проект на Славин Славчев "Лош съм за теб".   Победителят от третия сезон на X Factor и продуцентите му “Вирджиния Рекърдс“ са се доверили за музиката, аранжимента и продукцията на... прочети още »
26.08.201514:33

Родители определиха най-зле влияещите на децата знаменитости

Родители са участвали в онлайн допитване, за да определят кои знаменитости, според тях, влияят най-зле и дават най-лош пример за децата им. Не е особено изненадващо, че с най-голям резултат, впечатляващите 78%, класацията на зай-лошо влияние оглавява Miley Cyrus.    Антипатиите им обаче не спират с нея - Nicki Minaj и Kim... прочети още »
26.08.201510:39

Psy се връща на сцената с нов албум

Нов албум подготвя южнокорейския изпълнител Park Jae-sang, известен с артистичното си име Psy, пише бгнес, позовавайки се на съобщение на южнокорейската музикална компания YG Entertainment.   Изпълнителят на прочутия хит "Gangnam Style" ще бъде готов с проекта в края на септември. Заглавието на албума се пази в тайна, но... прочети още »
25.08.201512:37

Етно проектът на Нина Николина и Калин Вельов с концерт в Лондон

Най-новият музикален проект на Нина Николина и Калин Вельов - Пендара, в който участва и народната певица Екатерина Ангелова, изнесе първия си концерт в Лондон.    Изпълненията на "Излел е Дельо хайдутин“, "Вечеряй Радо“, "Ерген Деда“, "Чичовите Конье“ бяха дълго аплодирани от... прочети още »
25.08.201509:41

За първи път оперният фестивал в Банско представя оперетен спектакъл

На 27 август стартира шестия поред фестивал за класическо и оперно изкуство Банско опера фест. Тази година събитието ще представи за първи път три произведения в три поредни вечери. В първата вечер любителите на класиката ще се насладят на балета "Дон Кихот“ по адаптацията на Силвия Томова. Историята за безкористния и смел Дон... прочети още »
24.08.201514:09

One Direction се разделят поне за година през 2016

Мегауспешната банда ще си вземе дълга почивка от сцената - и един от друг. Според изнесената в mirror.co.uk информация, момчетата ще си вземат поне 12 месеца отпуск от март 2016 и няма да правят турне за петия си албум.   Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson и Niall Horan ще излязат за последното си участие на живо на 31... прочети още »
24.08.201510:46

Julianne Hough се омъжва за хокеист

Звездната актриса Julianne Hough се омъжва за хокеиста Brooks Laich.   27-годишата знаменитост и несменяемата съдийка на амеиканското шоу "Танц със звездите" и 32-годишният спортист обявиха това символично на своите страници в Инстаграм, пише бгнес. Те разпространиха снимка, на която се прегръщат и актрисата и протегнала... прочети още »
21.08.201515:55

Разкриха коя е най-високоплатената актриса в света

Jennifer Lawrence е недостижима на върха на класацията на списание "Форбс” за най-високоплатените актриси в света със забележителната сума от 52 млн. долара приходи за миналата година от участията си във франчайзи като "Игрите на глада” и "Х-Мен” и рекламни договори, пише бгнес.   След нея се нарежда... прочети още »
21.08.201515:33

Alanis Morissette с колекционерско юбилейно издание на Jagged...

Само няколко месеца делят Alanis Morissette от 20-тия й рожден ден, когато певицата започва да записва дебютния си албум Jagged Little Pill. Тази година легендарният запис отбелязва своята 20-годишнина. В негова чест мултиплатинената носителка на Grammy пуска специално колекционерско издание на първия си албум, продал повече от 33 милиона... прочети още »
21.08.201510:20

Lionel Richie става "личност на годината" преди Grammy 2016

Lionel Richie ще бъде отличен като "личност на годината" в навечерието на следващите музикални награди Grammy, пише бгнес. Церемонията е през февруари в Лос Анджелис.   "Lionel Richie ще бъде обявен за личност на годината на 13 февруари, два дни преди 58-ата церемония на наградите Grammy", съобщи във вторник,... прочети още »
20.08.201515:24

Cara Delevingne мрази миналото си на модел

Новоизлюпената актриса Cara Delevingne ненавижда доскорошното си амплоа на топ модел.   "Никога вече няма да бъда модел. Докато бях, се чувствах куха. Не се развивах като личност. Отказах се млада, а започнах още по-млада, но се чувствах изхабена и стара", твърди 23-годишната Delevingne, чиято актьорска кариера се развива... прочети още »