Шоубизнес

03.08.201514:46

Kate Winslet учи дъщеря си да се гордее с тялото си

39-годишната британска актриса Kate Winslet е отявлен активист срещу пластичната хирургия, диетите и стандартите, според които всяка жена трябва да изглежда като модел.   Самата тя никога не е криела и винаги се е гордеела със своите пищни, женски форми. Kate учи на същото и своята дъщеря Mia, която вече е на 14 години.... прочети още »
03.08.201514:24

Beyoncé най-сетне отново бременна?

Източници от обкръжението на певицата твърдят, че е бременна, но от суеверие не говори за това.   Медиите все по-често пишат, че 33-годишната Beyoncé и нейният 45-годишен съпруг и рапър Jay Z са успели да заченат второ дете, пише бгнес. За целта двойката минала през няколко инвитро процедури, твърди Hollywood Life. И именно... прочети още »
31.07.201510:39

Robbie Williams включи и баща си в шоуто

Robbie Williams идва за SPIRIT of Burgas с баща си Pete Conway, който също е певец. Очаква се двамата да изпълнят поне една песен заедно на сцената на морския бряг, а за Pete е подготвена и отделна гримьорна в бекстейджа на фестивала. Баща и син излизат на сцената заедно само в избрани концерти от турнето на британеца LET ME ENTERTAIN YOU, а... прочети още »
30.07.201516:59

Robbie Williams ляга с наше момиче на плажа

Robbie Williams ще зарадва една своя българска фенка, като легне с нея на сцената, съобщават организаторите на SPIRIT of Burgas.   Поп-звездата ще си избере момиче от Golden circle зоната и ще го качи на сцената в специално пригодено за целта легло, пише бгнес. Robbie ще й изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто,... прочети още »
30.07.201509:41

Kasabian искат да посрещнат изгрева в Бургас

Британската банда Kasabian, която ще бъде хедлайнер във втората фестивална вечер на SPIRIT of Burgas 2015, е отказала хотелската си резервация за 8 вечерта и е поръчала огромна каравана, която да бъде паркирана в близост до къмпинга на фестивала.    Tom Meighan и компания са поискали да останат във фестивалната зона след... прочети още »
29.07.201512:46

Jessie J иска да има деца

Jessie J сподели, че много би искала да има свое дете.   Пред списание "People" изпълнителката заяви, че все още има амбиции на музикалната сцена, но също така би искала да има и семейство, пише бгнес. На въпрос какво друго би искала да има в живота си 27-годишната звезда, която има връзка с R&B изпълнителя Luke James,... прочети още »
29.07.201512:30

Ashton Kutcher ще плати скъпо, ако изневери на Mila Kunis

Mila Kunis заложи брутална клауза в предбрачното си споразумение с Ashton Kutcher. Ако актьорът й изневери, с нея той се съгласява да й плати $25 милиона.   Залогът е голям, но и основателен - според слуховете, Ashton е изневерил на бившата си съшруга Demi Moore в деня на годишнината от сватбата им. Според източниците, охранителите... прочети още »
28.07.201514:02

Пускат допълнителни билети за концерта на Eros Ramazzotti

Заради огромния интерес към концерта на Eros Ramazzotti, който ще се проведе на 26 септември в Арена Армеец, организаторите пускат допълнителни билети, които вече са в продажба в мрежата на Eventim.   Всички почитатели на италианската звезда имат последен шанс да се сдобият с пас за грандиозното събитие, на коeто Eros ще изпълни... прочети още »
28.07.201513:44

Mariah Carey със звезда на Алеята на славата

Mariah Carey ще се сдобие със звезда на Алеята на славата в Холивуд.   Певицата ще открие собствената си звезда на церемония на 5 август, пише бгнес. Така Carey ще се превърне в знаменитост No 2556, увековечена на Алеята. По време на церемонията кратки речи ще произнесат режисьорите Lee Daniels и Brett Ratner, както и босът на Epic... прочети още »
28.07.201513:21

Ed Sheeran ще участва в сериал за Средновековието

Музикалната звезда Ed Sheeran ще участва в нов сериал, чието действие се развива през Средновековието.   Той ще влезе в образа на сър Cormac - амбициозно и опасно протеже на високопоставен църковен служител, пише бгнес. Самият сериал ще се казва "The Bastard Executioner" и премиерата му ще бъде през октомври тази година.... прочети още »
28.07.201510:29

Румънеца и Енчев oтлагат снимки заради армия от комари (видео)

Насекомите, особено често срещани в този период на годината, си направиха неприятна шега със снимките на новия клип на Румънеца и Енчев "Стъпки пясъчни“.    Лятното видео с морско настроение вече е факт, но вторият снимачен ден минал под знака на "хапещи“ препятствия. По време на снимките на покрива на... прочети още »