Шоубизнес

21.07.201510:51

Екипът на Robbie Williams идва 3 дни по-рано

Миналият петък турнето на Robbie Williams стигна до Букурещ, където звездата беше посрещната от над 60 000 души. Шоуто продължи почти 2 часа, а публиката не спираше да скандира, че иска още и още. Звездата не се върна на сцената, но пък и румънци и българи ще имат още една невероятна възможност да изживеят мега шоуто на британеца. Следващата... прочети още »
21.07.201509:40

Ed Sheeran вече сам търси таланти, ето първия (видео)

Jamie Lawson e първият изпълнител, подписал с  лейбъла на Ed Sheeran, Gingerbread Man Records. Дебютният за лейбъла едноимен албум на Jamie ще бъде на пазара от 9 октомври, а международният му хитов сингъл “Wasn’t Expecting That” вече направи своя дебют.   Британският певец и автор на песни Jamie Lawson стана... прочети още »
20.07.201514:23

Kanye West ще пише музиката на новия Bond?

Duran Duran искат Kanye West да направи музиката по следващия James Bond.   Групата предложи 38-годишния музикант да тръгне по стъпките на Adele и да направи музиката за следващия филм за James Bond, пише бгнес. С това се опроверга информацията, че Ellie Goulding се е заела със задачата. Музикантите обясниха, че певицата "не е... прочети още »
20.07.201512:36

Lily Allen ходи на фитнес за... лице

Lily Allen плаща по 80 паунда на час за фитнес за кожата на лицето. 30-годишната звезда тренира при специалист, с който прави упражнения за лице, които действат на кожата й като "естествен ботокс", с който певицата се бори със застаряването.   Lily сподели снимка от своята тренировка в Лондон в социалните мрежи, пише бгнес.... прочети още »
20.07.201512:29

Ed Sheeran планира да си почине от музиката

Музикантът и изпълнител Ed Sheeran планира да си даде почивка от музикалната сцена, информира бгнес. Неговото последно турне се радва на огромна популярност, но щом то приключи, 24-годишният музикант смята да се оттегли в своята къща в Съфолк, Англия и "да си поживее".   "Първото нещо, което купих от началото на... прочети още »
17.07.201517:22

A-ha пускат луксозна юбилейна колекция с 4 диска

Оформя се вълнуваща година за норвежкото трио a-ha, което ще отпразнува своята 30-годишнина през 2015 със серия нови издания на класически албуми, дългоочаквано турне и първи нов запис от 6 години насам.   По повод празника си a-ha ще издадат “Hunting High And Low: 30th Anniversary Super Deluxe Edition”. Колекцията... прочети още »
17.07.201515:37

George Clooney и Amal ще стават родители?

Време ли е вече известният актьор да стане баща? На 54 г. George Clooney готов ли е да направи и тази стъпка? Явно да, ако се вярва на информацията на медии, забелязали двойката да излиза от клиника по фертилитет. Преди повече от десетилетие се говореше, че за да се предпази от "изненадващи" искове за бащинство, "вечният... прочети още »
17.07.201515:20

Mariah Carey: "Сега музикалната индустрия е много трудна"

Mariah Carey сподели, че според нея музикалната индустрия в днешно време е много трудна и не е лесно да станеш популярен изпълнители да оставиш някакво наследство след себе си, пише бгнес. Пред американско списание тя сподели, че не е сигурна дали някой изобщо ще може да постигне нейният успех.   На въпрос коя е следващата Mariah,... прочети още »
17.07.201514:58

Неизвестен заплашва да убие Rihanna

Барбадоската певица Rihanna не за пръв път е мишена на безумни поклонници, пише бгнес. Но ако повечето досаждат на певицата, за да получат автограф или селфи, други носят истинска заплаха за живота й.   Наскоро таза заплаха дойде от мъж, който разпространи селфи на фона на бившата къща на Rihanna. Всъщност в това няма нищо особено,... прочети още »
16.07.201512:24

Обраха дома на Chris Brown

Трима въоръжени обраха дома на певеца Chris Brown в Тарзана, Лос Анджелис, пише бгнес.   Бандитите били въоръжени с пистолети. По време на обира Brown отсъствал от дома си. В къщата била единствено леля му, която престъпниците затворили в килера. Жената не е пострадала. Полицията е предприела разследване на обира. Не се съобщава... прочети още »
16.07.201512:12

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени "покоряват"...

Това е залегнало в концепцията на новата им песен, “Холивуд”. Клипът на парчето е заснет край София, на малък второкласен път в посока Сръбската граница.   Стефан, Еко, Стунджи Янкулов, Иван Лечев и Миро Иванов крачат към Холивуд, изигравайки със самоирония образите на амбициозни и нафукани звезди, заслепени от суетните... прочети още »