Шоубизнес

16.07.201512:24

Обраха дома на Chris Brown

Трима въоръжени обраха дома на певеца Chris Brown в Тарзана, Лос Анджелис, пише бгнес.   Бандитите били въоръжени с пистолети. По време на обира Brown отсъствал от дома си. В къщата била единствено леля му, която престъпниците затворили в килера. Жената не е пострадала. Полицията е предприела разследване на обира. Не се съобщава... прочети още »
16.07.201512:12

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени "покоряват"...

Това е залегнало в концепцията на новата им песен, “Холивуд”. Клипът на парчето е заснет край София, на малък второкласен път в посока Сръбската граница.   Стефан, Еко, Стунджи Янкулов, Иван Лечев и Миро Иванов крачат към Холивуд, изигравайки със самоирония образите на амбициозни и нафукани звезди, заслепени от суетните... прочети още »
15.07.201513:06

Jason Derulo премина два милиарда преглеждания в YouTube!

Американската звезда Jason Derulo отбеляза поредния успех - изпълнителят премина 2 милиарда преглеждания в YouTube. Така Derulo стана седмият най-популярен артист в мащабната видео платформа, нареждайки се след Rihanna, Taylor Swift, Eminem, Pitbull, Beyonce, Nicki Minaj и Chris Brown и изпреварвайки имена като Wiz Khalifa, Kanye West, Usher,... прочети още »
15.07.201510:33

Чуй новия сингъл на Simply Red, “The Ghost Of Love”

Simply Red пуснаха втори сингъл “The Ghost Of Love” от чисто новия си албум Big Love, влязъл в топ 5 на Великобритания.   “The Ghost Of Love” е въздействащо соул парче, включващо китара с wah-wah ефект и типа смели оркестрални елементи, вдъхновили Barry White за Love Unlimited. "Призракът, за който се... прочети още »
14.07.201515:09

Хосе Карерас ще пее с оркестъра на Любка Биаджони

Оркестърът на Любка Биаджони “София Симфоникс Оркестра” ще партнира на великия тенор Хосе Карерас на предстоящия му концерт в София на 3 декември в зала 1 на НДК. Изборът беше направен от Давид Хименес, който ще бъде диригент на събитието, и съгласуван лично с Маестро Карерас, който държи да е запознат и с най-малките детайли за... прочети още »
14.07.201511:25

Ed Sheeran влезе в рекордите на Гинес с “Thinking Out Loud”

Британският любимец Ed Sheeran получи изненадваща пратка по пощата – Сертификат за участие в "Книгата за рекорди на Гинес“.    Причината е хитът му “Thinking Out Loud”, станал #1 в редица държави по света. Наскоро стана ясно, че песента е поставила рекорд за най-дълъг преход до първото място в... прочети още »
09.07.201516:33

"Щуро" посрещане на лятото за Васко Чергов

Оригинална емотикона превръща мечтите в реалност във видеото към песента. Васил Чергов, финалистът от „Гласът на България“ и любимец на Вики от „Мастило“ посреща горещите месеци с нова песен и нестандартно видео. След хитовете му „Ароматно лято“, „Игра“ и „Лято е“, обречени на латино... прочети още »
08.07.201517:34

Музика и адреналин на Bansko Beat Music този уикенд

"Колкото повече, толкова повече!” – това е максимата и на Bansko Beat Music Experience. Шведите от Гьотеборг Little Dragon идват в България в петък, за да покажат защо малките неща в живота са най-съществените. Избягай от града и хващай гората, официалното откриване на летния сезон в планината е този уикенд в... прочети още »
08.07.201515:36

Ben Affleck се съветва за развода си с Gwyneth Paltrow

Актьорът Ben Affleck, който миналата седмица обяви раздялата си с Jennifer Garner, се е обърнал към бившата си приятелка Gwyneth Paltrow за брачни съвети.   Affleck е потърсил Paltrow за подкрепа, тъй като самата тя се раздели със съпруга си Chris Martin миналата година след 9 години съвместен живот, припомня бгнес. "Gwyneth... прочети още »
08.07.201511:20

Секс-символите на 90-те: преди и сега (галерия)

Лицата на тези жени бяха познати буквално на всеки. През 90-те те не слизаха от обложките на списанията и екраните на телевизорите, а постери с изображенията им бяха във всяка фитнес зала. Факт е, че дори 20 госини по-късно, много от тях са все така неотразими.   Вижте в галерията ни как са се изменили символите на 90-те. прочети още »
08.07.201509:47

Justin Bieber публикува своя гола снимка (18+)

Justin Bieber сподели своя гола снимка от ваканцията си в Бора Бора, пише meloman.bg. Попзвездата показа в Instagram на своите 32 милиона фенове, че екзотичните кътчета по света го провокират да бъде нудист, особено когато плава на лодка.     21-годишният певец показа голото си тяло, а под снимката написа:... прочети още »