Шоубизнес

08.07.201511:20

Секс-символите на 90-те: преди и сега (галерия)

Лицата на тези жени бяха познати буквално на всеки. През 90-те те не слизаха от обложките на списанията и екраните на телевизорите, а постери с изображенията им бяха във всяка фитнес зала. Факт е, че дори 20 госини по-късно, много от тях са все така неотразими.   Вижте в галерията ни как са се изменили символите на 90-те. прочети още »
08.07.201509:47

Justin Bieber публикува своя гола снимка (18+)

Justin Bieber сподели своя гола снимка от ваканцията си в Бора Бора, пише meloman.bg. Попзвездата показа в Instagram на своите 32 милиона фенове, че екзотичните кътчета по света го провокират да бъде нудист, особено когато плава на лодка.     21-годишният певец показа голото си тяло, а под снимката написа:... прочети още »
07.07.201516:28

Robbie Williams избрал да дойде в България заради плажа

Остава месец до SPIRIT of Burgas. На 7 и 8 август, под звездното небе в Бургас, на самия морски бряг, фестивалната емоция ще завладее българи и чужденци, които ще имат възможността да се насладят на уникална селекция от световни артисти, сред които Robbie Williams, Kasabian и Kwabs.    След 3 поредни отказа на покана за шоу у... прочети още »
07.07.201514:42

Jason Derulo с впечатляващ клип към “Cheyenne” (видео)

Jason Derulo пусна клип към парчето “Cheyenne” - част от новия му албум Everything Is 4, който излезе на 2 юни.   В страховитото видео Jason се опитва да се измъкне от зловеща къща, докато мистериозна жена в червена рокля преследва съзнанието му. Хорър елементите се преплитат с невероятна танцова хореография, която оставя... прочети още »
07.07.201512:33

Rudimental с ново парче и клип “Rumour Mill” (видео)

Rudimental разкриха парчето “Rumour Mill”, част от предстоящия си нов албум We The Generation.    Напомнящ за първото парче на бандата “Spoons” и за песента “Baby” от албума Home, новият сингъл "Rumour Mill" още веднъж демонстрира таланта на Rudimental, които този път поверяват... прочети още »
06.07.201515:22

Концертът на Eros Ramazzotti в София - под патронажа на...

Обявеният за най-успешен италиански изпълнител на всички времена Eros Ramazzotti получи подкрепата на собствената си държава за концерта в София. Шоуто, което ще взриви “Арена Армеец” на 26 септември, ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия в България.    Радостни от факта, че емблемата на... прочети още »
06.07.201511:28

Rihanna със скандален клип, чупи рекорда по онлайн продажби (видео...

Rihanna със сигурност знае как да задържи вниманието към себе си и ако това значи да направи всеки следващ свой клип по-скандален от предишния, тя няма да се поколебае. Точно тази линия на действие ни води до видеото на "Bitch Better Have My Money", където голота, насилие, наркотици, кръв и убийство - без да споменаваме абсолютно... прочети още »
03.07.201515:32

"STAR WARS in Concert" идва в София през 2016

Най-голямата зала в България приема най-мащабното филмово шоу в света. Огромен екран, оригиналната музика и много ефекти Българската публика ще има невероятното удоволствие да гледа най-грандиозното музикално и филмово шоу в света – STAR WARS: Концертът. Мащабната продукция пристига у нас на 21 май 2016, а домакин ще бъде столичната... прочети още »
03.07.201515:10

Janet Jackson със собствена линия диаманти

Janet Jackson вече има своя собствена линия диаманти, наречена "Unbreakable Diamonds".   По нейното създаване звездата е работила с компанията Paul Raps New York, информира бгнес. Първото официално представяне на моделите от колекцията стана по време на тазгодишните награди BET в Лондон. По време на връчването Janet носеше... прочети още »
03.07.201510:23

Tom Cruise се отказва от сциентологията заради дъщеря си?

На Tom Cruise му идва в повече, пише бгнес, тъй като трябва да се съобразява какво да прави и какво не с дъщеря си според разбирането на сциентологията - а те са на път да му забранят всякакви контактни с нея. В сектата не могат да понасят мисълта, че най-емблематичния им член не отглежда дъщеря си според правилата им, че не е пречупил и... прочети още »
02.07.201513:59

Унищожиха неиздадените песни на Amy Winehouse

Никога няма да чуем неиздадените песни на Amy Winehouse.   David Joseph, директорът на музикалната къща, която е британския клон на Universal, съобщи за "Billboard", че е унищожил всички демо записи на звездата, които щяха да са третият албум на звездата, съобщава бгнес. "Това трябваше да се направи от морална гледна... прочети още »