Шоубизнес

24.06.201514:00

Новата книга от "50 нюанса" удари 1 млн. продажби

Новата книга от еротичната поредица "Петдесет нюанса" пожъна небивал успех като разби рекордите по продажби само четири дни след излизането си на пазара. За краткия период от няколко дни книгата е продала 1,1 млн. копия. Продължението, озаглавено "Grey" ("Сиво"), разказва историята от първата част на... прочети още »
24.06.201513:03

Hurts с нов сингъл и албум

Hurts представиха видеото към новата си песен 'Some Kind of Heaven', първи сингъл от предстоящия им студиен албум, озаглавен 'Surrender'. Албумът излиза у нас в деня на световната премиера, 9-ти октомври, от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версия. За снимките на новото видео Hurts избират да работят с... прочети още »
23.06.201515:07

Топ музиканти на грандиозно турне с вечните рок хитове

Три поколения музиканти и най-големите хитове в българската рок музика – това е най-новата супергрупа "Легендите"! Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2, и Любо Кировсе събират за поредица от концерти в цяла България, с които ще разкажат историята на... прочети още »
23.06.201509:11

Арестуваха Пъф Деди

В Лос Анджелис бе арестуван певецът рапър Шон Комбс, известен като Пи Диди и Пъф Деди. Музикантът отишъл да гледа колежански мач по американски футбол, в който участвал и синът му. По време на срещата избухнал конфликт между него треньора на отбора, повод за което станали обидните му подвиквания към играчите. Комбс се ядосал и налетял на... прочети още »
23.06.201508:18

Jason Derulo е №1 в UK за четвърта седмица

За четвърта поредна седмица хитът "Want To Want Me" на Jason Derulo е номер 1 във Великобритания! Въпреки сериозната конкуренция, парчето се задържа на първото място с 57 000 продадени копия само за изминалата седмица.  В същия период песента е била преслушана 2.11 милиона пъти. Така, "Want To Want Me" е едва... прочети още »
22.06.201514:28

Mariah Carey с ново гадже милиардер

Mariah Carey (Марая Кери) изглежда е завъртяла роман с австралийския милиардер Джеймс Пакър. Двойката демонстрирала близостта си с разходка ръка за ръка по улиците на Капри, Южна Италия. Гласовитата поп певица и идол на милиони момичета, които от малки пеят Without You пред огледалото с дезодорант в ръка,  хвърляла влюбени погледи на... прочети още »
22.06.201514:16

P.I.F. канят феновете си да снимат заедно клипа към новата им песен

Новият сингъл на група P.I.F е озаглавен "Юли". Музикантите канят всички, които искат, да се включат в заснемането на клипа към песента. Срещата е в сряда, 24-ти юни, от 18-30 часа. Всеки, които иска да се снима в новия клип на група P.I.F., може да заповяда на бул. “Витоша“ – от Аптека до странния фонтан.... прочети още »
18.06.201514:30

Roxette докосна сърцата на хиляди верни български фенове (галерия)

“It must have been love, but it’s over now…”, пяха с пълно гърло над 10 000 души в столичната зала "Арена Армеец” снощи. Не само защото феновете знаят всеки ред от прекрасните текстове на легендарното шведско дуо Roxette, а и защото очите на стотици от нас се пълнеха със сълзи, докато слушахме губещия се на... прочети още »
17.06.201515:37

Mariah Carey стана лице на видеоигра

Mariah Carey ще е новото лице на видеоиграта "Game of War: Fire Age", пише бгнес. Певицата ще получи седемцифрена сума, за да започне да рекламира играта, която до сега е била представяна от модела Kate Upton.   Според договора на звездата, тя ще трябва да запише 30-минутна реклама, като освен това ще трябва да присъства на... прочети още »
17.06.201513:53

Duran Duran издават новия си албум Paper Gods наесен

Duran Duran издават своя 14-ти студиен албум Paper Gods на 11 септември. Певецът Simon Le Bon, пианистът Nick Rhodes, басистът John Taylor и барабанистът Roger Taylor записват албума в Лондон с продуцентите Nile Rodgers, Mark Ronson, Josh Blair и Mr Hudson. Специални гости в записа са Janelle Monáe (в първия сингъл “Pressure... прочети още »
16.06.201515:50

George Michael влезе в клиника за наркозависими

George Michael е настанен в швейцарския център за рехабилитация на зависими от наркотици.   51-годишният музикант решил да потърси помощ, след като започнал да пуши марихуана по 25 пъти на ден, информира бгнес. На уебсайта на центъра е посочено, че предлагат рехабилитация на зависимите от алкохол, наркотици, при хранителни... прочети още »