Шоубизнес

06.08.201509:22

Topsify се сдоби с официален YouTube канал и в България

Световният бранд за плейлисти Topsify вече има свой официален YouTube канал за територията на България. След като брандът има присъствие в Щатите, Великобритания, Германия, Франция, Швеция и много други страни по цял свят, Topsify заема своето място и в страната ни.     В канала Topsify Bulgaria родните меломани ще могат да... прочети още »
05.08.201515:01

David Guetta и Showtek представиха официално "Sun Goes Down"

Скоро след изключителното му представяне на Tomorrowland, David Guetta е горд да представи ‘‘Sun Goes Down‘‘ – петият сингъл от последния албум на музиканта, Listen.   Продуциран заедно с дългогодишните му сътрудници Showtek, които се присъединиха към David за експлозивните му клубни парчета... прочети още »
05.08.201514:07

Robbie Williams и Ayda празнуват 5 години от сватбата си в Бургас

Първият концерт на Robbie Williams на морския бряг, в рамките на SPIRIT of Burgas, съвпада с 5-тата годишнина от сватбата му с актрисата Ayda Field. Вече не толкова лошото момче на Англия реши в последния момент да изненада любимата си и я покани да го придружи на българския морски бряг на 7 август, когато двамата ще отпразнуват своята първа... прочети още »
04.08.201517:21

"Книгата" на Kim Kardashian е провал

Дълго рекламираната "книга" на Kim Kardashian със селфита, озаглавена "Selfish" ("Екоистична", но и игра на думи със "selfie"), определено не се радва на очаквания интерес.   350-те луксозни страници, които съдържат снимки на Кралицата на селфитата, излязоха от печат през май, след месеци... прочети още »
04.08.201517:07

Gwen Stefani и Gavin Rossdale се развеждат

Gwen Stefani (45) и Gavin Rossdale (49) се развеждат след близо 13 години брак, съобщава бгнес.   "Двама стигнахме до взаимно решение повече да не бъдем партньори в брака. Но ние оставаме партньори като родители и запазваме приятелството си в отглеждането на нашите трима синове в здравословна и щастлива среда", обяви... прочети още »
04.08.201511:36

Eros Ramazzotti отпразнува рождения ден на дъщеря си

Вчера Eros Ramazzotti, който ще посети София със световното си турне Perfetto World Tour на 26 септември в зала "Арена Армеец“, отпразнува рождения ден на най-малката си дъщеря. Семейното тържество по повод четвъртата годишнина на Raffaella Maria – дете на Ramazzotti от настоящата му съпруга и топ модел Marica Pellegrinelli,... прочети още »
04.08.201510:32

Robbie Williams ще сбъдне мечтата на едно българско момиче

SPIRIT of Burgas наближава и организаторите започнаха да разкриват повече детайли от кухнята на звездите. Лошото момче на Англия, Robbie Williams, е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него на сцената на морския бряг. Звездата ще си избере момиче от Golden circle зоната и ще го качи на сцената, където заедно ще си... прочети още »
04.08.201509:48

Осъдиха Naomi Campbell на 6 месеца условно

Съдът в Сицилия осъди Naomi Campbell на 6 месеца условно за нападение срещу папарак, информира бгнес.   45-годишната моделка бе призната за виновна за атаката срещу фотографа Gaetano Di Giovanni, снимал през август 2009 Naomi и бившия й приятел, руския милиардер Владимир Доронин. Черната пантера одрасква окото на папарака, а освен... прочети още »
03.08.201517:13

Бургас се готви: SPIRIT of Burgas е тази седмица

Повече от двадесет хиляди се очаква да пристигнат в Бургас и близките градове за SPIRIT of Burgas 2015. За да видят на живо първото шоу на Robbie Williams в България от петък сутринта към Бургас ще се отправят множество автомобили от всички краища на страната и съседните държави. С цел да бъдат избегнати задръствания, организаторите... прочети още »
03.08.201514:46

Kate Winslet учи дъщеря си да се гордее с тялото си

39-годишната британска актриса Kate Winslet е отявлен активист срещу пластичната хирургия, диетите и стандартите, според които всяка жена трябва да изглежда като модел.   Самата тя никога не е криела и винаги се е гордеела със своите пищни, женски форми. Kate учи на същото и своята дъщеря Mia, която вече е на 14 години.... прочети още »
03.08.201514:24

Beyoncé най-сетне отново бременна?

Източници от обкръжението на певицата твърдят, че е бременна, но от суеверие не говори за това.   Медиите все по-често пишат, че 33-годишната Beyoncé и нейният 45-годишен съпруг и рапър Jay Z са успели да заченат второ дете, пише бгнес. За целта двойката минала през няколко инвитро процедури, твърди Hollywood Life. И именно... прочети още »