Шоубизнес

24.11.201411:59

Beyonce танцува по бельо в "7/11", пуска второ ново...

Когато Beyonce танцува на балкона по бельо, събира близо 20 милиона гледания в Youtube за три дена.   Това е ефектът от новото видео на Кралица B, която го пусна точно преди началото на уикенда. Клипът е заснет в хотел Beverly Wilshire и включва смяна на няколко чифта бельо, халати и цял кул бекъп... прочети още »
21.11.201414:05

Enrique Iglesias с три Латино Грами

Покойният виртуоз на китарата Paco de Lucia и суперзвездата Enrique Iglesias спечелиха най-престижните отличия на церемонията по раздаването на наградите Латино Грами 2014.   На церемонията, която е тържество на музикалната индустрия на испански и португалски език, беше отдадена почит на испанската легенда на фламенко китарата... прочети още »
21.11.201409:19

PSS пуснаха "Краят на дъжда”, представят го на живо в RockIT...

Младата българска група PSS представи в ефир песента и видео клипа "Краят на дъжда”. Парчето е съчетание между нови творчески търсения и желание за друго звучене. Вдъхновението идва с края на дъжда, един колкото лиричен, толкова и драматичен момент в природата. Момент, зареден с остатъчно електричество и много... прочети още »
20.11.201417:56

Lord of the Rings in Concert със специална оферта за Black Friday

Lord of the Rings in Concert се включва със специално предложение за световния ден на отстъпките – Black Friday.   Само на 21 ноември билетите за събитието ще бъдат с неустоима отстъпка от 20%. От 00:00 тази нощ до 00:00 в петък, желаещите да се насладят на филмовото зрелище на 5 декември в Арена Армеец ще могат да закупят... прочети още »
20.11.201415:21

Kylie Minogue - бременна?

Kylie Minogue предизвика слухове, че ще става майка на скорошно събитие на приятелите й Долче и Габана, които откриха коледното си дърво в Лондон.   На събитието звездата се появила с широко палто, а под него - в по-широка рокля в червено и бяло на Долче и Габана, комбинирана бляскави черни обувки на дизайнерите, пише бгнес. Освен... прочети още »
20.11.201412:14

Lana Del Rey композира и пее за Tim Burton

Lana Del Rey записа две песни за новия филм на Tim Burton "Големи очи", чиято премиера е на 25 декември.   Основен саундтрак на лентата ще бъде едноименното парче "Големи очи", написано от самата изпълнителка. Втората песен, чието заглавие е "Мога да летя", също е композиция на Lana.   "Tim... прочети още »
20.11.201411:38

Mike Tyson иска да играе Отело

Mike Tyson иска да изиграе Отело в екранизация по едноименната пиеса на Шекспир, пише бгнес.   "Не се чувствам готов за театралната сцена. Обаче бих желал да се пробвам в киното, или поне в телевизионен филм", заяви боксовата легенда в Лас Вегас, по време на церемонията по връчването на ежегодните музикални награди Soul... прочети още »
19.11.201416:38

И най-сексапилният мъж на света е...

Chris Hemsworth беше определен за най-сексапилният мъж на света от сп. "People" .     31-годишният Chris пое короната, носена предходната година от Adam Levine, на живо по време на шоуто на Jimmy Kimmel, но с помощта на технологиите - тъй като е в родната си Австралия, участието му в живото предаване беше по... прочети още »
19.11.201415:03

Над 130 кг. тежат нотите на LORD OF THE RINGS IN CONCERT

По-малко от 20 дни остават до филмовото зрелище LORD OF THE RINGS IN CONCERT, на което 250 музиканти ще озвучат на живо първата част на трилогията в пълен синхрон с филма.   Музикантите вече репетират заедно, като към тях съвсем скоро ще се присъединят петима гост музиканти от 3 континента – Европа, Азия и Северна Америка,... прочети още »
19.11.201413:09

Simon Cowell търси най-страхотната латино група

Телевизионният магнат Simon Cowell стартира нов проект за откриване на най-страхотната латино бой група, съобщава бгнес.   Музикалният продуцент е обединил усилията си в ръководството на испаноезичната мрежа Univision за откриването на новата група. Кандидати на възраст от 14 години нагоре, които живеят в САЩ и Пуерто Рико, могат да... прочети още »
18.11.201411:59

Kim Kardashian купува частен остров край Австралия?

Реалити звездата Kim Kardashian иска да купи за дъщеря си частен остров близо до Австралия.   Kardashian, която има 16-месечна дъщеря от рапъра Kanye West, води преговори за закупуването на острова Търтъл Айланд близо до австралийския щат Куинсланд. Тя дори има планове да преименува острова на "остров Kardashian". Според... прочети още »