Шоубизнес

10.12.201412:41

David Guetta пусна интерактивно видео към “Dangerous”

David Guetta пусна двуекранна интерактивна версия на официалното видео към последния му сингъл “Dangerous”. 7-минутният филм, режисиран от Jonas Åkerlund и с участието на вокалиста Sam Martin, F1 състезателя Romain Grosjean, актьора James Purefoy и самия David Guetta, вече е напълно интерактивен.   Двуекранна... прочети още »
09.12.201416:14

Take That отново ще бъдат петорка през 2017?

Take That ще се завърне като петчленна група през 2017, съобщава бгнес.   Момчетата се събраха с Robbie Williams за албума им Progress (2010) и въпреки че той не беше част от новия албум III, останалите членове на групата твърдят, че ще се завърне за 25-годишния й юбилей, както и Jason Orange, който обяви оттеглянето си по-рано тази... прочети още »
09.12.201415:58

"Happy" на Pharrell Williams била отхвърляна 9 пъти

Pharrell Williams разкри, че глобалният му хит "Happy", който е част от саундтрака към филма "Аз, проклетникът" 2, бил отхвърлян девет пъти, преди да се стигне до окончателната версия на песента, съобщава бгнес.   Впоследствие тя се превърна в едно от най-популярните парчета в последните години. "Благодарен... прочети още »
09.12.201414:35

Нов сингъл от етно проекта на Нина Николина и Калин Вельов (видео)

"Попадийо” е първи, официален сингъл на PENDARA Ethno Project от концептуалния проект на Нина Николина, и Калин Вельов.   Във видеозаснемането на песента като специален гост участва кубинката Ире Васкез, която се изявява на българската музикална сцена в няколко различни латино проекта, включително като солов изпълнител и... прочети още »
08.12.201415:02

Madonna в провокативна фотосесия: "Опитала съм всичко поне...

Madonna смята, че хората взимат наркотици в опит да се приближат до Бог и твърди, че е опитвала всички видове наркотични вещества в даден етап от живота си, пише бгнес. Това, наред с други откровения и провокативна фотосесия сподели тя пред сп. "Interview "   "Става въпрос за това, че хората взимат наркотици, за да се... прочети още »
08.12.201411:04

Ето кои са номинациите за Grammy 2015

Вече са ясни номинациите за 57-те ежегодни награди GRAMMY - ето списък с по-важните категории:   Дебют Bastille Iggy Azalea Brandy Clark Haim Sam Smith   Запис на годината "Fancy," Iggy Azalea ft. Charli XCX "Chandelier," Sia "Stay With Me (Darkchild Version)," Sam... прочети още »
05.12.201412:49

Pharrell Williams получи звезда на "Алеята на славата"...

Pharrell Williams откри в четвъртък своя звезда на "Алеята на славата" в Лос Анджелис, описвайки музиката като "гръбначния стълб на живота си".   "Pharrell е гений, музиката му оказва влияние върху живота на толкова много хора", каза телевизионната звезда Ellen DeGeneres по време на церемонията в... прочети още »
05.12.201412:11

Kanye West се отказва от музиката заради модата?

Kanye West породи слухове, че ще се откаже от музиката и ще се посвети на модата.   Съпругът на реалити звездата Kim Kardashian иска да се отдръпне от звукозаписното студио, за да се концентрира върху желанието си да създаде своя собствена линия дрехи. "След проекта му със сър Paul McCartney, Kanye ще се отдръпне от музиката и... прочети още »
05.12.201411:51

Madonna е най-богатата изпълнителка в света

Madonna е най-богатата музикална изпълнителка в света, която продължава да записва песни. Тя заема първото място, а след нея са Paul McCartney и Dr. Dre според класацията на Wealth-X за богатството на звездите в света на музиката, информира бгнес.   Според изданието състоянието на Madonna възлиза на 800 милиона долара, което е... прочети още »
04.12.201415:20

Lady Gaga е била изнасилена като тийнейджърка

Lady Gaga разкри, че е била изнасилена, когато е била тийнейджърка и са й били нужни години терапия, за да преодолее психическата травма, пише бгнес.   28-годишната певица разказва, че е била обект на сексуално насилие на 19 години. Не влиза в детайли, но казва, че насилникът й е бил с 20 години по-възрастен. "Излизах от... прочети още »
04.12.201412:09

Ed Sheeran продаде 1 милион копия от x

Ed Sheeran продължава да поставя рекорди. По данни на Official Charts Company вторият албум на артиста, x (произнасящ се "multiply"), е бил закупен един милион пъти във Великобритания.    Последното такова постижение е през 2012, когато Emeli Sandé издава записа Our Version of Events. С един милион продажби, Ed... прочети още »