Шоубизнес

23.05.201415:26

Jason Derulo показа клипа към “Wiggle” със Snoop Dogg (видео)

Jason Derulo пусна видеото към набиращия скорост хит “Wiggle” заедно със Snoop Dogg. Създаващото лятно настроение видео е режисирано от Colin Tilley и е снимано в имение в Бел Еър.      “Wiggle” е една от любимите ми песни в албума”, сподели Jason пред Billboard. “След като приключих... прочети още »
23.05.201412:43

Kim Kardashian се моли за хубаво време в сватбения ден

Всичките пари на света не могат да подчинят стихиите на времето! Риалити звездата Kim Kardashian, която след броени дни ще стане законна съпруга на хип-хоп певеца Kanye West, се притеснява, че дъждът може да развали церемонията, съобщава бгнес. Kim е похарчила милиони за организацията на пищно тържество със семейство и приятели и би била... прочети още »
23.05.201412:16

Michael Jackson все още твори история в поп чартовете

Michael Jackson сътвори история в поп чатровете в Америка и от отвъдното, като стана единственият солов артист с хитове в топ 10 в пет последователни десетилетия.   Дуетът на Краля на попа с Justin Timberlake, "Love Never Felt So Good", се изстреля до деветото място в топ 10 на класацията Billboard Hot 100. Новата песен е... прочети още »
23.05.201409:52

Sharon Osbourne: "Bieber има нужда от хубав шамар"

Музикалната мениджърка Sharon Osbourne, сред чиито клиенти от 30 г. е й съпругът й Ozzy Osbourne, смята, че канадският певец Justin Bieber "има нужда от един хубав шамар".   Sharon е на мнение, че заради крехката си възраст младият изпълнител не може сам да прецени кое е добре за кариерата и имиджа му, и кое петни здравето... прочети още »
22.05.201413:09

Портрет на Katy Perry влиза в музей във Вашингтон

Портрет на певицата Katy Perry ще стане част от постоянната експозиция в Националната портретна галерия във Вашингтон.   Управата на галерията публикува изявление, в което се казва, че портретът на Perry ще бъде изложен на 18 юни. Става дума за творбата "Cupcake Katy", създадена през 2010 от художника Will Cotton. На... прочети още »
22.05.201412:34

Бащата на Madonna не одобрявал разголените й клипове

Бащата на Madonna молил звездата да престане да имитира сексуални жестове и пози, докато се снима за клипове и фотосесии, пише бгнес.   55-годишната изпълнителка признава, че баща й Тony Ciccone не одобрявал тя да се снима гола и предизвикателна, и я питал дали това точно гарантира успеха й. "Опитвам се да му обясня, че съм... прочети още »
22.05.201411:28

Виж клипа към “I Was Gonna Cancel” на Kylie Minogue (видео)

Kylie ще издаде “I Was Gonna Cancel” на 12 май, като това е вторият официален сингъл от нейния последен Kiss Me Once, който дебютира на второ място в класациите за албуми в Обединеното кралство.    Новият сингъл е написан и продуциран от Pharrell Williams в САЩ миналата година. Kylie наскоро сподели в интервюта, че... прочети още »
21.05.201413:28

Steven Seagal идва за концерт в Борисовата градина през юни

Американският филмов актьор, продуцент, режисьор, майстор по бойни изкуства, музикант и заместник шериф Steven Seagal пристига в София през юни със своята STEVEN SEAGAL BLUES BAND за концерт в Борисовата градина, пише бгнес. Може би някои от вас ще се изненадат, но Seagal наистина притежава неизчерпаем запас от енергия – и ще... прочети още »
21.05.201413:17

Chris Martin: "Музикалното турне струва скъпо"

Британската група Coldplay е решила да не рекламира новия си албум с мащабно турне, тъй като в днешно време подобни идеи излизат много скъпо, информира бгнес.   Вокалистът на групата Chris Martin наскоро сподели, че въпреки желанието му да представи новия албум на бандата чрез множество концерти, това би излязло прекалено скъпо, а те... прочети още »
21.05.201413:07

Massive Attack пристигат с екип от 20 души още на 3 юни

На 5 юни Зимният Дворец на Спорта ще бъде превърнат в арена на визия и звуци заради представянето за първи път на новия проект на легендарните Massive Attack, съобщиха организаторите.   Световната премиера на новия аудио-визуален концерт на трип хоп групата ще включва безкомпромисно осветление, звук и специално... прочети още »
21.05.201412:21

Will Smith и жена му разследвани от службата за защита на децата...

Лосанжелеската служба за защита на децата и семейството са се свързали със звездното семейство, след като се появиха снимки, на които 13-годишната им дъщеря Willow е снимана в леглото с 20-годишния актьор Moises Arias.     "Разследванието беше официално стартирано миналата седмица и се разглежда много сериозно от... прочети още »