Шоубизнес

07.02.201413:38

Фенка на Enrique Iglesias рискува живота си, за да го срещне

Певецът Enrique Iglesias очевидно е много желан от почитателките си, след като една от тях дори рискува живота си, за да го срещне.   По време на почивката си с дългогодишната си половинка Anna Kournikova Iglesias бил силно обезпокоен от негова вярна почитателка, която преплувала много опасен район в морето, за да се добере до... прочети още »
07.02.201411:32

И Selena Gomez влезе в клиника - вижте кой Дисни актьор никога не...

Докато всички са концентрирали вниманието си върху Justin Bieber и всевъзможните неприятности, които си има със своите партита, в светлината на пржекторите се озова и бившата му приятелка. Selena Gomez потвърди официално, че е влязла за две седмици в рехабилитационен център в Аризона, но изрично натърти, че не е заради... прочети още »
06.02.201413:19

Lady Gaga е била в депресия, но вече се съвзема

Lady Gaga разкрива, че въпреки успешната 2013, в края на годината изпаднала в депресия.   "В края на миналата година бях много депресирана. Чувствах се напълно изчерпана, не долавях даже биенето на сърцето си. Бях разгневена, цинична и дълбоката тъга, в която бях изпаднала, ме влечеше като котва накъдето си пожелае",... прочети още »
05.02.201417:12

Paul Walker оставя цялото си богатство на дъщеря си

Дъщерята на Paul Walker ще наследи цялото богатство на баща си, но покойният актьор не искал тя да живее с майка си.   Дъщерята на покойния Paul Walker, 15-годишната  Meadow, е наследницата на всички 25 милиона долара, както е посочено в завещанието му, пише бгнес. Изпълнител на завещанието на актьора ще бъде бащата на Paul, а... прочети още »
05.02.201416:48

Бабата на Justin Timberlake притеснена за брака му

Мислите си, че само вие сте били засрамвани от баба си, която меси носа си в личния ви живот и дава съветите си публично, без някой да я е питал? Е, има някой, по-нещастен от вас, защото колкото и да е смущаващо, поне целият свят не разбира подробности за връзката ви от бъбривата ви баба. Justin Timberlake няма този... прочети още »
05.02.201413:31

Birdy пусна клипа към песента “Light Me Up”

Jasmine van den Bogaerde, по-известна като Birdy, е едва на 17 години, но вече покорява сърцата на своите фенове. Поредното доказателство е и вторият сингъл “Light Me Up” и клипът към него. “Много се вълнувам за издаването на “Light Me Up”, споделя Birdy. “Тя има в себе си малко от усещането от 80-те години... прочети още »
05.02.201410:34

Taylor Swift никога няма да се съблече за списание

Надяващите се някой ден любимката им да лъсне на провокативна корица ще бъдат разочаровани - Taylor Swift няма никакво намерение да се съблича за фотосесии, нито в нейните клипове, информира бгнес.   Swift категорично заяви, че никога няма да последва примера на своите колежки Miley Cyrus и Rihanna и да се съблече пред обектива,... прочети още »
04.02.201416:26

George Michael публикува видеото към "Let Her Down Easy"...

George Michael направи премиера на най-новия си сингъл. Песента не е негова - кавър е на класиката на Terence Trent D'Arby, и е първото парче от предстоящия му нов албум Symphonica. Видеото към кавъра е било режисирано то Vaughan Arnell и е с участието на Hannah Janes.      Symphonica ще излезе на 17 март и ще бъде... прочети още »
04.02.201411:53

Чуй новия сингъл на Kylie Minogue, “Into The Blue”

Kylie Minogue се изкачи на музикалната сцена през 1987 и се превърна не само в световен изпълнител, печелещ множество награди и с песни на върха на класациите през последните две десетилетия, но и в модна икона, дизайнер, предприемач, актриса и филантроп. Тя  счупи не един рекорд и сътвори история с нейния дебютен албум Kylie (1988),... прочети още »
03.02.201414:30

Lana Del Rey се сгоди тайно

Lana Del Rey се е сгодила тайно за своя приятел Barrie-James O'Neill, съобщава бгнес. Прит ова новината не е от сега - годежът е факт още от лятото на миналата година, твърдят източници пред Us Weekly.   O'Neill пее и свири на китара в шотландската група Kassidy. Lana и Barrie-James започнаха да излизат през 2011. Първите... прочети още »
03.02.201413:39

Курс по Beyoncé в американски университет

Американски университет предлага въвеждането на курс по "Beyoncé".   Факултетът по изследване на жените и равенство между половете в университета Рютгерс, предлага провеждането на курс, наречен "Политизирането на Beyoncé", пише бгнес. Докторантът Kevin Allred, който преподава в курса, казва, че... прочети още »