Шоубизнес

10.02.201411:03

Kylie Minogue издава Kiss Me Once през март

Kylie издава нейния нов албум Kiss Me Once през Parlophone на 17 март. Премиерата на първия сингъл “Into The Blue” бe преместена за 9 март, след като парчето изтече онлайн миналия уикенд – създавайки голям шум около себе си в Twitter, а Popjustice веднага го оцени с 9 от 10 точки. “Into The Blue” ще... прочети още »
07.02.201415:36

Rihanna има фобия от... бельо

Rihanna търси подходяща терапия за фобията си от... бельото.   Знае се, че певицата обича да се снима както на сцената, така и навсякъде другаде. Тя обича и да споделя свои снимки в оскъдни тоалети в Инстаграм. Явно това е причината за любовта й към модата на малкото дрехи.   "Тя търси терапия, за да преодолее чувството... прочети още »
07.02.201415:32

ABBA влезе в шведската Зала на славата

Членовете на легендарната група ABBA станаха едни от първите герои на Шведската музикална зала на славата. Тя беше открита през май миналата година в същата сграда, където се намира и музеят на групата, пише бгнес.   Заедно със световно известния квартет (Björn Ulvaeus — композитор, вокалист и китарист, Benny Andersson... прочети още »
07.02.201413:38

Фенка на Enrique Iglesias рискува живота си, за да го срещне

Певецът Enrique Iglesias очевидно е много желан от почитателките си, след като една от тях дори рискува живота си, за да го срещне.   По време на почивката си с дългогодишната си половинка Anna Kournikova Iglesias бил силно обезпокоен от негова вярна почитателка, която преплувала много опасен район в морето, за да се добере до... прочети още »
07.02.201411:32

И Selena Gomez влезе в клиника - вижте кой Дисни актьор никога не...

Докато всички са концентрирали вниманието си върху Justin Bieber и всевъзможните неприятности, които си има със своите партита, в светлината на пржекторите се озова и бившата му приятелка. Selena Gomez потвърди официално, че е влязла за две седмици в рехабилитационен център в Аризона, но изрично натърти, че не е заради... прочети още »
06.02.201413:19

Lady Gaga е била в депресия, но вече се съвзема

Lady Gaga разкрива, че въпреки успешната 2013, в края на годината изпаднала в депресия.   "В края на миналата година бях много депресирана. Чувствах се напълно изчерпана, не долавях даже биенето на сърцето си. Бях разгневена, цинична и дълбоката тъга, в която бях изпаднала, ме влечеше като котва накъдето си пожелае",... прочети още »
05.02.201417:12

Paul Walker оставя цялото си богатство на дъщеря си

Дъщерята на Paul Walker ще наследи цялото богатство на баща си, но покойният актьор не искал тя да живее с майка си.   Дъщерята на покойния Paul Walker, 15-годишната  Meadow, е наследницата на всички 25 милиона долара, както е посочено в завещанието му, пише бгнес. Изпълнител на завещанието на актьора ще бъде бащата на Paul, а... прочети още »
05.02.201416:48

Бабата на Justin Timberlake притеснена за брака му

Мислите си, че само вие сте били засрамвани от баба си, която меси носа си в личния ви живот и дава съветите си публично, без някой да я е питал? Е, има някой, по-нещастен от вас, защото колкото и да е смущаващо, поне целият свят не разбира подробности за връзката ви от бъбривата ви баба. Justin Timberlake няма този... прочети още »
05.02.201413:31

Birdy пусна клипа към песента “Light Me Up”

Jasmine van den Bogaerde, по-известна като Birdy, е едва на 17 години, но вече покорява сърцата на своите фенове. Поредното доказателство е и вторият сингъл “Light Me Up” и клипът към него. “Много се вълнувам за издаването на “Light Me Up”, споделя Birdy. “Тя има в себе си малко от усещането от 80-те години... прочети още »
05.02.201410:34

Taylor Swift никога няма да се съблече за списание

Надяващите се някой ден любимката им да лъсне на провокативна корица ще бъдат разочаровани - Taylor Swift няма никакво намерение да се съблича за фотосесии, нито в нейните клипове, информира бгнес.   Swift категорично заяви, че никога няма да последва примера на своите колежки Miley Cyrus и Rihanna и да се съблече пред обектива,... прочети още »
04.02.201416:26

George Michael публикува видеото към "Let Her Down Easy"...

George Michael направи премиера на най-новия си сингъл. Песента не е негова - кавър е на класиката на Terence Trent D'Arby, и е първото парче от предстоящия му нов албум Symphonica. Видеото към кавъра е било режисирано то Vaughan Arnell и е с участието на Hannah Janes.      Symphonica ще излезе на 17 март и ще бъде... прочети още »