Шоубизнес

17.01.201412:26

Kanye West съди Амазон заради "койние уест"

Kanye West е завел съдебно дело за емитирането на виртуална валута, подобно на биткойн, наречена "койние уест". Преди всичко обаче Kanye трябва да реши кого точно да съди. Възможни обвиняеми по делото могат да бъдат сайтове като 0daycoins и Амазон, които работят с валутните борси, пише бгнес.   В иска, който R&B певецът... прочети още »
17.01.201410:55

Nicole Scherzinger издава нов албум

Nicole Scherzinger ще издаде нов албум. Изпълнителката работи по проекта заедно с продуцента Tricky Stewart, информира бгнес.   Nicole работи върху продължението на последния си албум "Убийствена любов", който пусна през 2011 година. За работата си по предстоящия проект звездата се е доверила на 40-годишния американски... прочети още »
16.01.201415:39

Madonna на патерици след инцидент с... високи токчета

55-годишната Madonna куцука от болка в дома си в Ню Йорк след енергични танци на високи токчета, пише бгнес.   Неин говорител разкри пред "Ню Йорк Пост", че певицата е натъртила кост на крака от бурни танци. До една седмица тя ще се чувства по-добре и ще може да ходи без патериците. Най-вероятно инцидентът е станал в... прочети още »
16.01.201413:17

Macklemore и Ryan Lewis изненадаха нюйоркски автобус (видео)

Има много начини да се се промотират предстоящите награди Grammy 2014, но в списъка едва ли е било включено изненадващо посещение и пеене в автобус в Ню Йорк. Разбира се, можем да разчитаме на Macklemore и Ryan Lewis да разчупят модела и да изнесат блиц шоу именно там.     Церемонията по раздаването на наградите... прочети още »
15.01.201415:35

Чуй “Heart To Heart” на James Blunt

След успеха на първия сингъл, “Bonfire Heart”, James Blunt атакува класациите с ново парче. Песента е “Heart To Heart” и също е част от последния му албум Moon Landing. Сингълът е поредното доказателство за способността на James да създава вдъхновяващи и романтични парчета.      Албумът Moon... прочети още »
15.01.201413:27

Чуй новия сингъл на Lily Allen, “Air Balloon”

Lily Allen пуска на пазара чисто новият си сингъл “Air Balloon” на 2 март. Парчето е написано от самата нея, заедно с Shellback, който също продуцира песента. В момента Lily продължава да работи по своя трети албум, който се очаква да излезе по-късно тази година.      Нейните предишни два албума са... прочети още »
15.01.201412:17

Ще има ли сватбени камбани за Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez сподели, че Casper е фантастичен с децата й, но въпреки това тя не е убедена, че ще се омъжи за четвърти път. Изпълнителката за първи път изразява опасенията си за нов брак, независимо от дългосрочната й връзка с 25-годишния танцьор Casper Smart, пише бгнес.   44-годишната латино дива се омъжи за кубинеца Ojani Noa... прочети още »
15.01.201411:36

Откриха кокаин в къщата на Justin Bieber

Полицията в Лос Анджелис, която претърси къщата на Justin Bieber по подозрение, че замерял съседа си с яйца, откри кокаин и арестува един от сътрудниците му във вторник, съобщи бгнес.   "След като чух шум, идващ от входната ми врата, излязох и видях Bieber да замеря с яйца имота ми. След като му се развиках, той започна да ги... прочети още »
14.01.201414:02

Beyoncé иска реално равенството между половете

Beyoncé написа есе, в което пита защо жените в САЩ получават по-малка заплата в сравнение с мъжете, заемащи идентични позиции в службата, информира бгнес.   "Трябва да престанем да вярваме в мита за равноправието между половете. Такова просто няма. Жените в САЩ понастоящем представляват половината работна сила в страната,... прочети още »
14.01.201413:49

Китай разреши новия албум на Lady Gaga

Новият албум на поп звездата Lady Gaga Artpop ще бъде пуснат в Китай, три години, след като в страната забраниха песните на изпълнителката, съобщава бгнес.   През 2011 китайското Министерство на културата обяви песните на Gaga за вулгарни, поставяйки повечето парчета от албума Born This Way в черен списък. В него певицата се нареди... прочети още »
14.01.201410:30

Чуй съвместния сингъл на Shakira и Rihanna, "Can’t Remember...

Shakira представи новия си сингъл, озаглавен “Can’t Remember To Forget You” с участието на Rihanna. Песента е пилотен сингъл от предстоящия нов албум на колумбийската звезда, планиран да излезе на 25 март. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony... прочети още »