Шоубизнес

27.01.201415:33

Искат Justin Bieber да бъде изгонен от САЩ

На сайта на администрацията на президента на САЩ се появи петиция с искане Justin Bieber да бъде депортиран от страната, информира бгнес.   В петицията, под която до момента са се подписали над 40 хил. души, се иска и канадецът да бъде лишен от зелената си карта (въпреки, че Bieber всъщност има виза O-1), даваща му право на... прочети още »
27.01.201415:16

Britney Spears с най-продаваното шоу в Лас Вегас

Концертите на Britney Spears в Лас Вегас са най-продаваното шоу за годината, пише бгнес.   Певицата започна представленията си само преди месец, а вече надминава по продажби концертите, които звезди като Celine Dion, Elton John, Shania Twain и Rod Stewart са изнасяли в града.   Britney е изнесла само три от предвидените... прочети още »
27.01.201411:31

Виж победителите на наградите Grammy 2014 (галерия)

Да видиш усмивка на лицето на Lorde не се случва често, но 17-годишната тийнейджърка от Нова Зеландия отнесе не една, а цели две Grammy награди, така че имаш всички основания да се усмивхва до уши. Хитът й "Royals" спечели в категориите Песен на годината и Най-добро поп соло изпълнение.   Ето и победителите в по-важните... прочети още »
24.01.201414:50

Бащата на Mary J. Blige намушкан от приятелката си

Бащата на певицата Mary J. Blige е в критично състояние, след като бил намушкан от бившата си приятелка.   63-годишният Thomas Blige се бори за живота си, след като бил намушкан три пъти, като една от раните е в областта на шията. Инцидентът е причинен от скандал между двамата в дома, в който живеели в Мичиган.   Полицията,... прочети още »
24.01.201413:02

Арестуват Justin Bieber след пияна гонка (галерия и видео)

Вчера Justin Bieber беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние и организиране на мотогонка в Маями Бийч. Количествтото алкохол в кръвта на 19-годишния тийнейджър е било .04 промила и е карал с близо 60 мили в час при разрешена скорост 30. Преди събитията Justin е бил сниман на парти в нощен клуб с приятели.   Според полицейския... прочети още »
23.01.201411:24

Ясно е името на новия албум на Shakira

Новият студиен албум на Shakira ще бъде озаглавен... Shakira. Певицата обясни, че се е спряла на името заради дългия си период на себеоценка по време на записването на песните, пише бгнес.   Очаква се албумът да бъде издаден на 24 март във Великобритания и на 25 март в САЩ. "Когато настъпи моментът да избера име на албума,... прочети още »
23.01.201411:04

И сестрата на Lorde пропя - чуй първото й парче!

Всички феное на Lorde, които оцениха нейното инди очарование, имат още един повод за радост -  по-малкaта й сестра India Yelich-O'Connor също показа на какво е способна.   15-годишната India публикува дебюта си в SoundCloud, под формата на два кавъра - "A Great Big World" и "Say Something" на Christina... прочети още »
22.01.201416:12

Kylie Minogue още обича бившия си

Kylie Minogue призна, че все още обича бившия си приятел, съобщава бгнес. Австралийската певица се раздели с испанския модел Andres Velencoso през октомври след 5-годишна връзка. 45-годишната Kylie признава, че продължава да мисли за него.   "Разделихме се като приятели. Все още обичам Andres. Той е най-страхотният и готин... прочети още »
22.01.201414:14

Katy Perry вярва в астрологията и извънземните

Katy Perry вярва в извънземни и иска да знае дали и американският президент Barack Obama споделя това вярване, информира бгнес.   Певицата е убедена, че в нашата галактика съществуват и други форми на живот и споделя, че би попитала Barack Obama какво мисли по въпроса. "Виждам всичко през духовен обектив. Много вярвам в... прочети още »
22.01.201410:58

Beyoncé наруши молба на Obama, публикува снимки от Белия дом (галерия)

Beyoncé нарушила молба на първата дама на САЩ да не публикува снимки в социалните мрежи от рождения й ден, пише бгнес.   Jay-Z и Beyoncé пристигнали в Белия дом заедно с дъщеря си Blue Ivy в събота на 18 януари, когато първата дама на САЩ отпразнува своя 50-годишен юбилей. Звездите завели бебето си, за да го представят... прочети още »
21.01.201414:30

George Michael издава нов албум

George Michael работи по създаването на нов албум. Проектът, озаглавен Symphonica, е шести по ред за хитовия изпълнител. пише бгнес.   Авторът на "Careless Whisper" предизвика слухове за оттеглянето си от музикалната сцена, след като миналия месец официалната му интернет страница беше закрита. "Не само,че няма да се... прочети още »