Шоубизнес

06.11.201314:14

Billie Joe Armstrong и Norah Jones с общ албум, чуй първия сингъл

Фронтменът на Green Day Billie Joe Armstrong и певицата и текстописец Norah Jones се събраха, за да запишат Foreverly - незабравима колекция от 12 песни, вдъхновена от албума Songs Our Daddy Taught Us, който съдържа традиционни американски парчета, интерпретирани, записани и издадени от The Everly Brothers през 1958.    Записан... прочети още »
06.11.201312:25

Най-новият албум на James Blunt със силен дебют в класациите

Moon Landing на James Blunt излезе и вече може да се похвали с повече от добро посрещане на албума от своите фенове.    Отзвукът е отразен във впечатляващите резултати по класациите, като в Австрия и Швейцария Moon Landing се изстрелва директно на #1. На втора позиция е в Австралия, Германия, Канада и Великобритания, а в... прочети още »
06.11.201311:31

Selena Gomez не е фен на секса за една нощ

Selena Gomez заяви, че не би преспала с някого за една нощ само за да се справи с разбитото си сърце.   Изпълнителката, която наскоро се раздели с Justin Bieber, добави, че не е от най-големите бунтари. "Влюбваш се и това напълно те поглъща. Така че част от теб наистина остава счупена, когато това си отиде", казва тя пред... прочети още »
05.11.201311:55

Jennifer Lopez никога не се е подлагала на пластична хирургия

Jennifer Lopez е една от най-красивите и сексапилни звезди в забавната индустрия - но за това не е отговорен скалпел! Обикновено получаваме такъв тип информация от официални интервюта, в които тонът на звездите често е някак условен - следователно и неубедителен. Е, сега имаме кратко и категорично доказателство, че ходът на времето може да се... прочети още »
04.11.201315:43

Чуй “Bad Day” на Justin Bieber

Justin Bieber пусна поредното попълнение в "музикалния понеделник". Justin Bieber публикува “Bad Day”, като поредно парче от серията му “Music Mondays”.      Напомняма, че 10 нови парчета ще бъдат публикувани десет поредни седмици, като част от промоцията на новия албум на канадеца. прочети още »
04.11.201314:25

Britney Spears дебютира новия си сингъл - "Perfume"

Britney Spears публикува аудиото на парчето си "Perfume". Песента е втори сингъл от предстоящия й албум и идва след "Work Bitch", който стигна до #12 в американската Billboard Hot 100.      Изпълнителката беше коментирала преди, че "Perfume" - написано от нея, Sia и Chris Braide - е... прочети още »
04.11.201314:01

Youtube раздаде наградите си, Lady Gaga дебютира "Dope"...

Първите Youtube Music Awards са факт, съобщава бгнес. Церемонията, която започна в неделната вечер и бе излъчвана директно от многофункционалното пространство на залата Pier 36 в Ню Йорк, започна с инди рок групата Arcade Fire, която пусна новата си песен "Afterlife", а Lady Gaga представи... прочети още »
04.11.201313:30

Miley Cyrus: как похотливостта носи пари

Miley Cyrus ще се снима в реклама, която ще бъде излъчена по време на финала на Националната футболна лига - Super Bowl. Сделката може да превърне младата изпълнителка в една от най-скъпоплатените знаменитости, съобщават бгнес.   Miley води преговори за участие в реклама на фъстъците Wonderful Pistachios. "Споразумението на... прочети още »
04.11.201311:23

One Direction показаха видеото към "Story Of My Life"

Directioner-ите по целия свят получиха чудесен подарък вчера, защото любимците им разкриха клипа към последната си песен - "Story Of My Life".     Повечето хора се чувстват засрамени от детските си снимки, но не и One Direction. Те са изпълнили видеото с тях.  прочети още »
01.11.201313:00

Britney Spears написа писмо до феновете си за новия албум

Тази седмица Britney Spears показа обложката на новия си албум, Britney Jean, и я представи по доста необичаен начин - с писмо до феновете си. Истинско, написано на ръка.   "Лично писмо от мен до вас за най-интимния ми албум изобщо", написа тя в туитър, добавяйки линк към писмото.     "Всички... прочети още »
01.11.201311:12

Rihanna татуира... татуировката си (галерия)

Помните ли най-скорошната тауировка на Rihanna? Хардкор маори дизайнът, който беше изрязан в кожата й? Към датата на събитието татуистът хвалеше певицата за издъжливостта й, обясняваше, че дизайнът е уникален за всеки, а певицата сякаш беше във възторг.   Сега обаче явно е попремислила, защото я покри с нова. Трудоемкият дизайн е... прочети още »