Шоубизнес

13.08.201207:29

Лейди Гага отделя специална стая за сина на Елтън Джон

Лейди Гага взема много на сериозно ролята си на кръстница на сина на Елтън Джон и Дейвид Фърниш. Тя направила специална стая за малкия Закари в имението си на гръцкия остров Крит. "Гага ще даде на Закари собствена детска стая, която включва огромна спалня, пространство за игра и баня и ще гледа към критското море. Тя вече изпрати... прочети още »
13.08.201207:16

Дженифър Анистън се омъжва

 Дженифър Анистън прие предложението за брак, което й направи приятелят й актьорът и сценарист Джъстин Теру, съобщиха източници от обкръжението им. "Джъстин Теру имаше прекрасен рожден ден в петък, той получи прекрасен подарък, когато неговата приятелка Дженифър Анистън прие предложението му да се омъжи за него", съобщи агент... прочети още »
10.08.201215:21

Деца в неравностойно положение ще гледат концерта на Гага безплатно

Над 100 деца в неравностойно положение ще получат невероятната възможност да посетят мега концерта на Лейди Гага (Lady Gaga) в София на 14 август напълно безплатно, съобщиха от София Мюзик Ентърпрайсис. Младежи, които са израснали в социални домове и са бленували да видят своя идол на живо, сега ще получат тази възможност и така ще сбъднат... прочети още »
10.08.201214:11

Dido пуска нов албум

Певицата Dido работи по нов албум. 40-годишната изпълнителка, чийто албум "No Angel" беше продаден в 21 милиона копия в цял свят, се върнала в студиото, за да запише парчетата за четвъртия си диск, в който ще си сътрудничи с няколко големи имена. "Тя отново пише песни и в момента е в студиото, където записва фантастичен... прочети още »
10.08.201211:59

Джони Деп записа песен с Aerosmith

Новият албум на Aerosmith "Музика от друго измерение” ще излезе на пазара през ноември. Любопитното е, че в тавата ще бъде включен и съвместен запис с известния актьор Джони Деп. Песента се казва "Борец за свобода”, съобщи cross.bg. Все още обаче групата не е решила дали да го включи в основния албум или да го пусне... прочети още »
10.08.201209:58

Бионсе и Jay-Z са най-богатата светска двойка

Поп звездата Бионсе (Beyonce) и нейният съпруг Джей Зи (Jay-Z) са най-високоплатената двойка, сочи класация на сп. "Форбс” (Forbes) за 2012 г. Музикалното семейство е спечелило $78 милиона за периода от 1 май 2011 г. до 1 май 2012 г. Бионсе е допринесла за семейния бюджет 40 милиона щатски долара от продажби на най-новия си... прочети още »
09.08.201216:54

Линдзи Лоън ще блесне в новия клип на Лейди Гага

Актрисата Линдзи Лоън ще се появи в следващия видеоклип на Лейди Гага, който ще промотира първия сингъл от албума на певицата "Artpop". Участието на Лоън в клипа на Лейди Гага изглежда съвсем логично на фона на доста близките отношения между двете напоследък. Неотдавна певицата качи свои снимки в Twitter от парти в Ел Ей, на една... прочети още »
09.08.201216:04

Бившият мъж на Ейми Уайнхаус е в кома

Бившият съпруг на Ейми Уайнхаус Блейк Фийлдър-Сивил се бори за живота си след вероятна злоупотреба с алкохол и наркотици. Фийлдър-Сивил, който се ожени за Уайнхаус в Маями, Флорида, през 2007 г., бил открит да се дави от повърнато в леглото си от Сара Аспин, майка на 15-месечния му син Джак. Той бил приет в болница в Йоркшир, Англия,... прочети още »
09.08.201214:11

Лейди Гага пристига в София още в събота

Кралицата на провокациите Лейди Гага (Lady Gaga) ще пристигне в България с частния си самолет в събота, 11 август – четири дни преди концерта си в София, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис. Във връзка с предстоящия концерт на поп дивата в Арена Армеец на 14 август, от СМЕ призовават всички, закупили билети да се... прочети още »
09.08.201213:34

Джордж Майкъл се завръща на закриването на Олимпиадата

Джордж Майкъл ще пее на церемонията по закриването на летните олимпийски игри в Лондон. С участието си певецът ще отбележи завръщането си на музикалната сцена, след като в края на миналата година беше тежко болен. Слуховете за участието на Майкъл в шоуто витаят из медийното пространство от няколко седмици. Сега изпълнителят е използвал... прочети още »
09.08.201212:00

ParkLive fest 2012 се отлага

Организаторите на ParkLive 2012 взеха решение да отложат фестивала, който беше планиран да се състои на 6 и 7 септември в парка до Терминал 2 на Летище София. Причината - новите мерки за сигурност в обектите от стратегическо значение, към които принадлежи и Летище София. Предвид малкото оставащо време до фестивала, това би попречило на... прочети още »