Шоубизнес

16.08.201208:03

Green Day на музикалните награди на MTV 2012

MTVи GreenDay, анонсираха своето световно партньорство, с което ще бъде направена премиера на новата музика от“¡Uno!”– първи албум от предстоящата да излезе трилогия на групата – стартирайки с ексклузивна световна премиера на новото видео към песента “OhLove”, която се състо вчера по MTVв Европа,... прочети още »
16.08.201208:02

Навършват се 35 г. от смъртта на Елвис Пресли

Почитателите на Елвис Пресли се стичат тази седмица в имението Грейсланд в град Мемфис, щата Тенеси, за да отбележат 35-та годишнина от смъртта му с неотслабващо възхищение към "Краля". Организаторите на Седмицата на Елвис, която се провежда всяка година, смятат, че това издание ще бъде най-посещавано от всички досега и в него ще... прочети още »
15.08.201207:33

Lady Gaga взриви София

"Чудовищата" на Лейди Гага превзеха столичната зала "Арена Армеец" в тръпнещо очакване на шоуто на американската изпълнителка. Снимка: СМЕ Около два часа преди концерта на скандалната изпълнителка вратите на столичната зала се отвориха за  феновете. Концертът събра "чудовищата", както... прочети още »
14.08.201213:38

Лейди Гага може да си има проблеми с природозащитниците

Появата на Лейди Гага пред хотела й в София с кожено палто може да й навлече проблеми със защитниците на животните, отбелязва британският в. "Дейли мейл". Лейди Гага, която днес има концерт в София, с който стартира европейската част от световното си турне, раздаде автографи на феновете си пред хотела, като се... прочети още »
14.08.201213:12

Гага филмира престоя си в София

Лейди Гага филмира престоя си в София. От четири дни звездата е в столицата ни, подготвяйки се за мега концерта тази вечер в "Арена Армеец", който е и първият от турнето "The Born This Way Ball" на Стария континент. В собствената си социална мрежа Кралицата на провокациите публикува два нови епизода от поредицата видеa... прочети още »
14.08.201209:51

Венета Харизанова с трето място на "Мисис Вселена"

Българските жени са най-красиви на света, твърдят хиляди ценители на женската красота. Венета Харизанова за пореден път го доказва. Тя спечели трето място на конкурса "Мисис Вселена", като първа стана колумбийка, а на второ място е красавица от Кения, съобщи iNews. "Когато на световен конкурс те анонсират на 3-то... прочети още »
14.08.201207:26

Чудовищното явление Гага излиза на софийска сцена

Броени часове делят родните фенове до дългоочакваното чудовищно явление - Лейди Гага (Lady Gaga). Първата европейска спирка от турнето на кралицата на провокациите е София, а от няколко дни тя опознава българската столица. Днес в "Арена Армеец" Гага планира да впечатли дори и най-дръзките фенове – на сцената ще бъде издигнат... прочети още »
13.08.201207:36

Джеси Джей се вдъхновява от Кейти Пери

Джеси Джей се възхищава от работата на Кейти Пери. Изпълнителката на хита "Domino" е голяма фенка на американската певица, която се раздели със съпруга си Ръсел Бранд през декември. Посвещаването й на работата и начинът, по който кара целият свят да следи всяка нейна стъпка в личен и професионален план, са впечатляващи, заяви... прочети още »
13.08.201207:29

Лейди Гага отделя специална стая за сина на Елтън Джон

Лейди Гага взема много на сериозно ролята си на кръстница на сина на Елтън Джон и Дейвид Фърниш. Тя направила специална стая за малкия Закари в имението си на гръцкия остров Крит. "Гага ще даде на Закари собствена детска стая, която включва огромна спалня, пространство за игра и баня и ще гледа към критското море. Тя вече изпрати... прочети още »
13.08.201207:16

Дженифър Анистън се омъжва

 Дженифър Анистън прие предложението за брак, което й направи приятелят й актьорът и сценарист Джъстин Теру, съобщиха източници от обкръжението им. "Джъстин Теру имаше прекрасен рожден ден в петък, той получи прекрасен подарък, когато неговата приятелка Дженифър Анистън прие предложението му да се омъжи за него", съобщи агент... прочети още »
10.08.201215:21

Деца в неравностойно положение ще гледат концерта на Гага безплатно

Над 100 деца в неравностойно положение ще получат невероятната възможност да посетят мега концерта на Лейди Гага (Lady Gaga) в София на 14 август напълно безплатно, съобщиха от София Мюзик Ентърпрайсис. Младежи, които са израснали в социални домове и са бленували да видят своя идол на живо, сега ще получат тази възможност и така ще сбъднат... прочети още »