Шоубизнес

10.03.201110:23

Ема Уотсън не може да се справя с ученето

Актрисата Ема Уотсън реши да си вземе почивка от университета, но увери почитателите си, че това няма да е завинаги и ще завърши висшето си образование. "Имам нужда от малко време, за да завърша работата си по Хари Потър и да се съсредоточа върху другите си професионални проекти", казва Уотсън съобщи в уебсайта си. Освен, че... прочети още »
09.03.201108:20

И дъщерята на Уитни Хюстън взима кокаин

Дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун, Кристина беше заловена да смърка кокаин. Според бившия й приятел – 18 годишната Боби Кристина е пристрастена към кокаина, също като майка си. Той заявява пред списание Nacional Enquirer: "Опитах се да я спра. Но всичко, което каза беше: "Аз съм точно като майка ми!" Младежът... прочети още »
08.03.201112:36

CINDERELLA и MR.BIG с общ концерт в София на 15 юни

Две страхотни групи - CINDERELLA и MR.BIG пристигат за ексклузивен общ концерт в Зимния дворец в София на 15 юни 2011г., съобщават организаторите от Loud Concerts. CINDERELLA и MR.BIG ще бъдат ко-хедлайнери, а съвсем скоро ще бъде обявена и съпорт банда. И двете групи пристигат в оригиналните си състави в България, за първи по рода си... прочети още »
08.03.201111:59

Нов скандал около Кристина Агилера – изпълнява крадена песен

Годината не тръгна успешно за Кристина Агилера (Christina Aguilera), чието име през последните два месеца бе забъркано в редица скандали. Последната драма обаче пряко засяга кариерата на звездата, тъй като срещу нея й продуцентската й компания бе заведено дело за крадена песен. Става въпрос за хитовото парче "Ain’t No Other... прочети още »
08.03.201111:31

Алек Болдуин и Том Круз заедно в рок мюзикъл

Алек Болдуин подписа договор за участие във филмовия мюзикъл "Rock of Ages",предаде БТА. Във филма ще участват също Том Круз, Мери Джей Блайдж, Джулиан Ху. Режисьор е Адам Шанкман. Мюзикълът е по рок хитове от 80-те години на миналия век. Алек Болдуин ще играе Денис Дюпри - собственик на нощен клуб, който някога е бил рок... прочети още »
08.03.201109:52

Mariza и Britney издават нови албуми

Новият албум на Бритни Спиърс (Britney Spears) "Femme Fatale" излиза у нас на световната си премиера - 29 март - от Jive/Вирджиния Рекърдс. В интервю за най-новия брой на сп. "V Magazine" Бритни споделя, че "името "Фатална жена" ("Femme Fatale") говори само за себе си. Исках да направя много... прочети още »
08.03.201108:17

Warner Bros. уволни Чарли Шийн

Най-големият производител на телевизионни програми Warner Bros. уволни най-скъпоплатения си актьор Чарли Шийн, предаде АП. Мярката е взета след неговия отказ да се подложи на лечение на наркотичната си зависимост, както и заради своите остри изказвания. Актьорът вече заплаши да започне съдебно дело срещу продуцентите. В шоуто на Алекс... прочети още »
07.03.201110:27

Фил Колинс сложи край на музикалната си кариера

Едно от най-популярните имена в света на музиката - Фил Колинс (Phil Collins), сложи официално край на музикалната си кариера. Барабанистът и бивш вокалист на Genesis разкри, че лекарите му са го посъветвали да се откаже от свиренето, тъй като ръцете му са прекалено слаби, за да свири на барабани и ако продължава, има опасност напълно да... прочети още »
05.03.201109:55

Джони Деп ще се жени за Ванеса Паради през май

Джони Деп най-накрая ще вземе официално половинката си Ванеса Паради.   Двамата са двойка от 1998 година и имат две деца - момче и момиче. Сватбата ще се състои в тесен семеен кръг през месец май в Южна Франция. Холивудското семейство дълго време считаше, че брака не е необходим момент в съвместния им живот, но напоследък... прочети още »
03.03.201114:47

Честит 3 март!

Честит празник, приятели! Независимо дали сте избрали да прекарате празника у дома, навън с приятели, или из някое от вълшебните природни кътчета, с които България е щедро надарена, пожелаваме ви хубав празник, подплатен с много от винаги най-добрата музика в ефира на Радио FM+ прочети още »
02.03.201114:26

Stereo MCs идват за Elevation 2011

Електро-денс бандата Stereo MCs и хип-хоп легендите от Delinquent Habits са потвърдили участието си на Elevation Festival 2011. Организаторите обещават допълнителна информация за участието на групите в най-скоро време. От информацията на сайта на фестивала става ясно, че предстои още две групи или изпълнители да се присъединят към вече... прочети още »