Шоубизнес

30.10.201019:45

Галерия: Cheryl Cole в музея на Мадам Тюсо

Cheryl Cole вече може да бъде видяна и в музея на Мадам Тюсо. Ако имате път натам, вашата любимка ви чака в пълния си блясък. Ако ли не - вижте я тук при нас. ГАЛЕРИЯ   прочети още »
29.10.201021:44

Виж номинираните за MTV music awards 2010

Седмица остава до седемнайстите Европейски музикални награди на MTV 2010, които ще се проведат на 7 ноември в Мадрид, Испания.  За втори път в историята на престижните музикални награди домакин е Испания, но за първи път те ще бъдат раздадени в кипящата от живот столица. Водеща на церемонията ще бъде „отчаяната съпруга",... прочети още »
29.10.201009:48

Фърги е Жена на годината в класация на списание Билборд

Вокалистката на "Блек Айд Пийс" Фърги беше обявена за Жена на година от списание "Билборд". Наградата ще и бъде връчена в Ню Йорк на 2 декември, два дни след като новият албум на групата се появи на пазара. Фърги заяви, че е поласкана и че това е голямо признание за кариерата й. На 30 ноември "Блек Айд Пийс"... прочети още »
29.10.201008:39

Браян Адамс няма да записва повече албуми

Канадският рок-певец Брайън Адамс се съмнява, че ще направи нов рок албум със групата си, като вместо това смята да се съсредоточи върху соловите изпълнения. Звездата заяви, че е щастлив, че се е концентрирал върху музика като тази в последния му албум Bare Bones и не е сигурен дали някога би искал да се завърне отново към хард рок... прочети още »
28.10.201020:34

ВИДЕО: Rihanna "Who's That Chick" (дневна и нощна)...

Rihanna показа две версии (нощна и дневна) на "Who's That Chick". Можете да видите двете версии една до друга тук. В сингъла е забъркан и David Guetta, но не е част от четвъртия й албум Loud. Who's That Chick (Day/Night Versions) from Jon ALi on Vimeo. прочети още »
28.10.201017:02

Деян Неделчев пак се изцепи с "Дъртака"

Деян Неделчев, който стана изключително популярен с песента "От икебана дървесата ги боли", този път е бил инспириран от темата за възрастния чичко и е сътворил размазващ хит, който носи недвусмисленото име "Дъртака". Ексцентричният певец гостува в шоуто на Иван и Андрей, където представи песента. Чуйте я, ние я слагаме в... прочети още »
28.10.201010:36

Джеймс Камерън обмисля две продължения на "Аватар"

Известният американски кинорежисьор Джеймс Камерън планира не едно, а две продължения на успешния си научнофантастичен филм "Аватар". Изпълнителният директор на "Туентиът сенчъри фокс" обяви, че Камерън ще започне работа по сценария в началото на следващата година с цел заснемането на филмите да стартира в края на 2011... прочети още »
28.10.201008:55

Тази нощ е "Нощта на Трон" в България

Тази вечер е 'Нощта на TRON', по време на която ще бъде излъчен ексклузивен 23 минутен откъс от високотехнологичната продукция на Disney "TRON: Заветът". Ноща започва в 19:30 ч.едновеременно в 11 кина, в 6 града! Българската и световната премиера на "TRON: Заветът" е на 17 декември 2010, в Mtel IMAX и 3D... прочети още »
28.10.201007:58

Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Брус Уилис заедно у нас?

Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Мики Рурк, Брус Уилис, Долф Лундгрен, Джет Ли, Ерик Робъртс и всички останали, които изиграха “Непобедимите”(The Expendables) като нищо може да се изсипят накуп в “Бояна”, съобщи в-к "24 чса". Има разговори там да снимат втората част на филма, който е в най-добрите... прочети още »
27.10.201012:23

Заплашват Красимир Аврамов заради автобиографичната му книга

Красимир Аврамов получи заплашително обаждане на мобилния си телефон тази сутрин, съобщи неговият PR. Човекът-глас пише автобиографична книга, в която ще разкаже всички подробности около разразилия се скандал с неговото участие на Евровизия. Както самият той сподели пред медиите, в нея ще бъдат отразени всички задкулисни игри, случили се в... прочети още »
27.10.201011:52

Мадона започва бизнес с фитнес зали

Поп дивата Мадона, която е страстна почитателка на фитнеса, се готви да отвори първата си фитнес зала в мексиканската столица през ноември. Певицата, известна с добре тернираното си тяло, планира да създаде веригата „Хард Кенди фитнес” в големи градове в света и ще пътува до Мексико, за да открие първата зала в Боскес де лас... прочети още »