Шоубизнес

06.12.201012:35

330 хиляди долара струва бялата ръкавица на MJ!

Вещи от сценичния гардероб на покойния крал на попмузиката Майкъл Джексън, включително една от прочутите му ръкавици, предизвикаха щуро наддаване на търг в Бевърли Хилс, съобщи Асошиейтед прес. Бялата ръкавица, носена от Джексън на турнето му, представящо албума "Bad" в края на 80-те години на миналия век, бе продадена за... прочети още »
06.12.201012:08

Днес е премиерата на уникалният саундтрак на TRON: Legacy направен...

Днес е премиерата на един от най-чаканите саундтраци в историята! Анимато Мюзик/ Disney Recordsпредставят TRON: Legacyс музика на култовото френско електронно дуо DAFT PUNK! Албумът е от днес на българския музикален пазар с медийната подкрепа на Радио FM+! Саундракът излиза седмица преди премиерата на филма на Walt Disney Studios... прочети още »
03.12.201018:55

Местят концерта на Роксет на Герена

Очакванията, че гостуването на "Роксет" в България ще предизвика огромен интерес от страна на публиката напълно се оправдаха. Едва два дни след старта на продажбите, билетите за концерта на емблематичното шведско дуо бяха разпродадени изцяло, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис. За съжаление нашата столица не... прочети още »
03.12.201010:21

Младата певица Рут победи световните звезди във вашата класация на...

Мюзик Айдъл мина и без  Рут Колева, но ефира на Радио FM+ вече не може, защото се оказа, че слушателите предпочитат младата българска изпълнителка пред хитови изпълнители като Hurts с тяхната "Wonderful life" и Дъфи с чисто новата и "Well, Well, Well". Рут не е артистичен псевдоним - певицата е кръстена е на баба... прочети още »
03.12.201009:53

Арета Франклин претърпя операция

Соул изпълнителката Арета Франклин претърпя "много успешна" операция на неизвестен здравен проблем, се казва в изявление от нейно име, публикувано от говорителката й. В началото на ноември 68-годишната Франклин, многократна носителка на "Грами" отмени концерт и личните си изяви до май 2011 по препоръка на лекарите й. Не... прочети още »
03.12.201008:52

"Социалната мрежа" получи 4 награди на критиците

Филмът за Facebook "Социалната мрежа" получи четири ключови награди, включително за най-добър филм, което помогна да се стесни списъка на претендентите за Оскар тази година. Националната асоциация на критиците на САЩ даде наградата за най-добър режисьор на създателя на "Социалната мрежа" Дейвид Финчър, а наградата за... прочети още »
03.12.201008:10

Мадона е на път да се провали като бизнесдама

Първият фитнес център, който Кралицата на попа откри преди дни в столицата на Мексико, може да бъде затворен. Огромният фитнес център е в един от най-луксозните квартали в Мексико Сити. Оказва се, че певицата няма разрешителни да ползва центъра и огромното пространство за търговски цели и такова, което да и позволява да направи... прочети още »
02.12.201013:48

Най - мразена, но и най-популярна е "All I Want For Christmas...

Хитът на Марая Кери "All I Want For Christmas Is You" е най-популярната коледна песен на десетилетието. Изследването на музикалната компания PPL показало, че песента на Кери от 1994 г. е била най-пускана в магазините и по радиата през последните десет години. Парчето на Wham! "Last Christmas" остана на второ място, а на... прочети още »
02.12.201012:42

И Рийз Уидърспун със звезда на алеята на славата

Носителката на "Оскар" Рийз Уидърспун се сдоби със своя звезда на Алеята на славата в Холивуд. Звездата на актрисата от филма "Walk the Line" е 2425-ата на звездната алея. "Моята майка ми припомни тази сутрин, че вече 20 години се занимавам с кино. Започнах на 14 и израснах в Нешвил, Тенеси. Имам усещането, че съм... прочети още »
02.12.201012:10

Еминем е с рекордните 10 номинации за Грами

Еминем получи 10 номинации за ежегодните музикални награди "Грами", отбелязвайки завръщането на годината за рап-звездата. Лейди Гага и Джей Зи също са сред изпълнителите с няколко номинации. Еминем получи номинация за най-добър албум за "Recovery", както и номинация за най-добра песен с Риана за "Love the Way You... прочети още »
01.12.201008:44

"Пирели" похарчи 1.5 милиона евро за календара си

„Пирели” представи традиционния си календар за следващата година заедно с Карл Лагерфелд в Москва. Календарът излиза вече 38 години. Различните месеци са представени от 21 световноизвестни модели. Сред тях е и актрисата Джулиан Мур, която се е снимала в пози като древногръцките и римските богини. Телата на моделите са покрити с... прочети още »