Шоубизнес

21.12.201008:56

Лейди Гага отхапа главата на Дядо Коледа(видео)

Лейди Гага изнесе концерт в лондонската зала "O2 Arena", където скандалната изпълнителка се развихри напълно.  По време на концерта Гага излезе на сцената с кукла на Дядо Коледа, който за мнозина е символ на коледния дух и детските мечти.  Гага каза, че харесва Коледа , но заради хората, които са сами , обезглави с уста... прочети още »
20.12.201012:42

Парис Хилтън бременна?

Богатата наследница Парис Хилтън се появи със закръглено коремче на парти в Мадрид по представянето на собствения й отбор по мотоциклетизъм, който ще се включи в световния шампионат в клас до 125 куб. см., и веднага се появиха слухове, че е бременна. Русокоската беше облечена в прилепнала бяла рокля, от която ясно прозираше закръгленият й... прочети още »
20.12.201010:41

Ishtar идва за концерти в България

Една от най-големите етноизпълнителки в света - Ishtar Alabina, пристига догодина за концерти у нас, съобщиха организаторите от АРТ БГ. Принцесата на Изтока ще радва българите първо на 3 юни 2011 г. в Летния театър на Варна и на 5 юни в София, зала 1 на НДК. Ishtar ще види София за първи път. През 2004 година  тя е имала... прочети още »
20.12.201010:38

Лошото време провали концертите на Лейди Гага

Лошото време осуети и концертите на Лейди Гага в Париж. Снегът принуди властите в Парижка област да забранят движението на големи камиони. Това не позволи на тежкотоварните автомобили, използвани от екипа на ексцентричната американска поп певица да пристигнат навреме пред зала "Берси". Агенциите коментират, че Лейди Гага няма... прочети още »
17.12.201016:01

41 песни ще се борят за номинация за Оскар

41 песни участват в надпреварата за наградата "Оскар" за най-добра оригинална песен, съобщи Би Би Си. 5 от тях ще получат номинации. Три от песните са от филма "Бурлеска" с участието на Шер и Кристина Агилера. Песни, изпълнени от Гуинет Полтроу, Джанет Джексън и Аланис Морисет, също са включени в дългия... прочети още »
17.12.201011:54

"Речта на краля" с 4 номинации за наградите на Гилдията...

Драмата "Речта на краля" и боксьорският филм "Боецът" получиха по 4 номинации за наградите на Гилдията на филмовите актьори в Съединените щати. С това двата филма увеличиха шансовете си в надпреварата за наградите "Оскар". Гилдията представлява филмовите и телевизионни актьори и актриси, затова наградите... прочети още »
17.12.201011:18

Джуди Денч е театралната звезда на всички времена

Джуди Денч оглави класацията на специализираното издание "Стейдж" за най-големите театрални звезди на всички времена. Актрисата изпреварва легенди на сцената като Лорънс Оливие и  Иън Маккелън. Джуди Денч работи в театъра от 50-те години на миналия век.  Носителка е на седем награди "Лорънс Оливие" -... прочети още »
17.12.201008:14

Фенове от цял свят участваха със своята музика в парче на KT TUNSTALL

KT Tunstall попита феновете си дали искат да направят нещо заедно в YouTube и резултатът е фантастична световна колаборация. В допълнение към албума и тя привлече и феновете от целия свят. Те трябваше да ъплоудват различни части от песента "Glamour Puss" от последния й албум Tiger Suit, на музикалния пазар от Анимато Мюзик/... прочети още »
15.12.201011:50

В Холивуд валят разводите

Британската актриса и манекенка Елизабет Хърли използва страницата си в Туитър, за да обяви, че се развежда със съпруга си, индийския бизнесмен Арун Наяр след тригодишен брак."Това не е добър ден. Двамата със съпруга ми Арун се разделихме преди няколко месеца. Близките ни роднини и приятели знаят това", написа 45-годишната Хърли в... прочети още »
15.12.201011:14

Фадо кралицата Мариза идва в София с нов албум

След девет години супер успешна кариера, повече от 30 платинени записа, множество награди и концерти в най-престижните концертни зали на пет континента, Мариза се завръща към корените на фадото с най-новия си албум „Fado Tradicional”.  Албумът е премиера за Анимато Мюзик/ EMI и ще излезе на 7 март 2011. Наследникът на... прочети още »
15.12.201008:37

Джони Деп с две номинации "Златен Глобус" за главна...

Американският актьор Джони Деп е с две номинации за Златен Глобус за главна мъжка роля  – за 3D приказката "Алиса в Страната на чудесата" и за филма "Туристът". Партньорката му в „Туристът”, Анджелина Джоли е номинирана за най-добра актриса.  Златните Глобуси ще бъдат раздадени на 16 януари в... прочети още »