Шоубизнес

27.10.201012:23

Заплашват Красимир Аврамов заради автобиографичната му книга

Красимир Аврамов получи заплашително обаждане на мобилния си телефон тази сутрин, съобщи неговият PR. Човекът-глас пише автобиографична книга, в която ще разкаже всички подробности около разразилия се скандал с неговото участие на Евровизия. Както самият той сподели пред медиите, в нея ще бъдат отразени всички задкулисни игри, случили се в... прочети още »
27.10.201011:52

Мадона започва бизнес с фитнес зали

Поп дивата Мадона, която е страстна почитателка на фитнеса, се готви да отвори първата си фитнес зала в мексиканската столица през ноември. Певицата, известна с добре тернираното си тяло, планира да създаде веригата „Хард Кенди фитнес” в големи градове в света и ще пътува до Мексико, за да открие първата зала в Боскес де лас... прочети още »
27.10.201009:52

Актьорът Чарли Шийн пак се издъни

Чарли Шийн беше изписан от нюйоркската болница, в която беше приет за психиатрична оценка, предадоха "Ройтрес" и "Асошиейтид прес", като се позоваха на говорителя на актьора. Шийн беше приет в болница вчера, след като охраната на хотел "Плаза" в Ню Йорк се обадила в полицията, за да съобщи, че актьорът... прочети още »
27.10.201008:50

Живите Мъртви нападнаха подлеза на СУ!

"Живите мъртви" се разходиха по централните софийски улици по случай премиерата на новия сериал по Fox Crime от режисьора на „Изкуплението Шоушенк” и „Зеленият път”. Актьори, преоблечени и гримирани като зомбита шестваха в 25 града в целия свят в рамките на 24 часа. Шествието на ужасите започна в Тайпе и... прочети още »
26.10.201020:12

Take That тръгват на турне - над 20 концерта

Британската група Take That, която се събра с Роби Уилямс след 15-годишна раздяла, обяви турне от 20 концерта. Според специалистите предстоящият им албум ще оглави класациите по Коледа. Турнето във Великобритания и Европа ще бъде първото им от 1995 г. и членовете на бандата заявиха, че ще споделят обща гримьорна както в доброто старо време... прочети още »
26.10.201010:44

Марая Кери очаква момче

Марая Кери е бременна с момче в четвъртия месец, съобщиха близки на изпълнителката. След като отрече слуховете, че е бременна от месеци, сега приятели на звездата твърдят, че тя ще потвърди официално новината до две седмици при представянето на новия й празничен албум "Merry Christmas II You". Според близките до Марая съпругът й... прочети още »
26.10.201007:57

Майкъл Джексън е най - богатият покойник

Майкъл Джаксън е най-богатият покойник в света, съобщава РИА Новости. За последната година Кралят на попа е генерирал печалби от 275 милиона долара - от авторски права, филм-концерта „This Is It" и шоуто Cirque du Soleil. Милионите естествено са получили неговите наследници! Втори в класацията на списание Forbes е Елвис... прочети още »
26.10.201007:19

Scorpions си взеха сбогом с българската публика

20 хиляди души станаха част от последния концерт на немската група Scorpions в България. След като подгряха публиката със своята неостаряваща "Черната овца", българската група Ахат изпя и happy birthday на един от членовете на бандата Матиас Ябс.  След 40 години на сцената, с над 20 албума продадени в повече от 100 милиона... прочети още »
25.10.201008:30

Четвърта дъщеря за Мат Деймън, Селин Дион роди близнаци

Актьорът Мат Деймън има четвърта дъщеря. Тя ще носи името Стела. Неговата съпруга роди преди няколко дни третото момиче в семейството. Джия и Изабела са по – големите им дъщери. Мат Деймън има и 11 годишно момиче от първия си брак. Световноизвестната канадска певица Селин Дион роди вчера своите близнаци в болница във Флорида.... прочети още »
25.10.201007:18

Wind of Change за последно в София тази вечер

Wind of change" ("Вятърът на промяната") носеше духа на надеждата и това е и сега. Това е песен за един по-мирен свят, това е което хората по целия свят разбират. Това е визията за един по-мирен свят", призна вокалистът на Scorpions Клаус Майне, който днес за последно ще изпее емблематичната песен за промяната пред... прочети още »
23.10.201013:35

"Хари Потър и Даровете на Смъртта" - снимки и видео

Последната книга за Хари Потър бе заснета в две части. Първа част на "Хари Потър и Даровете на Смъртта" ще излезе на големия екран ноември месец 2010 , а втората част в края на 2011 г. И двете части ще са в 3D формат.  Относно сюжета на първата част – Силата на Волдемор нараства неудържимо. Той успява да подчини... прочети още »