Шоубизнес

25.10.201007:18

Wind of Change за последно в София тази вечер

Wind of change" ("Вятърът на промяната") носеше духа на надеждата и това е и сега. Това е песен за един по-мирен свят, това е което хората по целия свят разбират. Това е визията за един по-мирен свят", призна вокалистът на Scorpions Клаус Майне, който днес за последно ще изпее емблематичната песен за промяната пред... прочети още »
23.10.201013:35

"Хари Потър и Даровете на Смъртта" - снимки и видео

Последната книга за Хари Потър бе заснета в две части. Първа част на "Хари Потър и Даровете на Смъртта" ще излезе на големия екран ноември месец 2010 , а втората част в края на 2011 г. И двете части ще са в 3D формат.  Относно сюжета на първата част – Силата на Волдемор нараства неудържимо. Той успява да подчини... прочети още »
23.10.201000:06

Black Eyed Peas пуснаха пилотния сингъл от новия албум The...

The Black Eyed Peas пуснаха пилотния сингъл от предстоящия си нов албум The Beginning, писа Автора.ком. Песента носи името The Time, като в нея Фърги и компания използват семпъл от хита от 1987 година - (I've Had) The Time of My Life, добил световна популярност покрай филмовата класика Dirty Dancing. The Time включва здрави хип-хоп... прочети още »
22.10.201015:06

Майката на Бионсе отрече дъщеря и да е бременна

Майката на американската поппевица Бионсе опроверга информацията, че дъщеря й била бременна, и подчерта, че става въпрос само за поредния слух в това отношение. "Не, не е истина. Не и в този момент", заяви Тина Ноулс в телевизионната програма на Елън Дедженерис. Ако всички слухове за бременност на Бионсе бяха верни, аз вече е... прочети още »
22.10.201014:56

Girls Aloud се събират отново

Черил Туийди зарадва всички почитатели на "Girls Aloud", след като обяви, че групата скоро ще се събере отново. Изпълнителката на "Promise This" се радваше на огромен успех след раздялата на световноизвестната група, която бе съставена от Надин Койл, Сара Хардинг, Никола Робъртс и Кимбърли Уолш. Въпреки това наскоро... прочети още »
22.10.201012:14

Подредете класация за най – секси кино двойка

Подредете нашите предложения за Top 10 на най – секси двойка в киното. Анджелина Джоли и Брад Пит – Освен, че все пак Анджи ще заснеме режисьорския си филм в Босна, една от последните горещи новини около двойката, е че се сдобиха с имение за колосалната сума от 40 милиона $ в Италия. Имотът има 15 спални, седем бани, домашна... прочети още »
21.10.201016:18

Кийра Найтли ще се превъплъти в Лейди Даяна

Британската филмова звезда Кийра Найтли е все по-близо до един от най-иконичните персонажи. По всяка вероятност най - нашумялата британска актриса ще изиграе Лейди Даяна в проекта на продуцентската компания Pathe "Diana, Princess of Wales". Предстоящата лента ще е екранизация по скандалната биография Dianna and the... прочети още »
21.10.201016:11

Кейти Пери и Ръсел Бранд се женят в Индия

Кейти Пери и Ръсел Бранд сключват граждански брак тази събота. На 23 октомври горещата изпълнителка и горещият комик официално ще си кажат "да", за да се превърнат в едно от най – горещите светски семейства. Сватбеното тържество ще се проведе в Индия.Причината за това е, че там, по време на почивката им миналата година... прочети още »
21.10.201009:10

Певицата Бионсе е бременна

Поп звездата Бионсе Ноулс очаква първото си дете и е "шокирана, но щастлива от новината".Това съобщи американското списание US Weekly. 29-годишната американка споделила с приятели, че това "дар Божи", но и че иска да  завърши световното си турне и най-новия си албум. Нейният говорител отказва да коментира... прочети още »
20.10.201010:07

Tour Of The Universe на Депеш Мод излиза на DVD

След 102 шоута в 40 държави, турнето на Depeche Mode "Tour Of The Universe - Live in Barcelona" излиза на DVD съдържащо  21 парчета, записани по време на два напълно разпродадени концерта в Барселона на 20 и 21 ноември 2009. DVD то идва с много бонус съдържание между, които документално филмче - Inside The Universe, снимки от... прочети още »
20.10.201009:12

Бон Джоуви със специална награда на MTV наградите

Бон Джови ще получат наградата Global Icon на раздаването на музикалните награди MTV Europe на 7 -ми ноември в Мадрид. Брус Гилмър, изпълнителен вицепрезидент за музика и таланти на MTV Networks International, определи  Бон Джови, като една от най-обичаните и влиятелни рок-групи на всички времена. Групата ще свири в Мадрид на 7 ноември... прочети още »