Шоубизнес

12.10.201008:05

Концертът на Scorpions ще бъде на 25 октомври

Дългоочакваният от хиляди фенове в България концерт на Scorpions ще се състои на 25 октомври от 19:00 часа на стадион "Академик-Плиска“ (до БАН), съобщиха организаторите от  АРТ БГ. Последното шоу в България на легендарните рок музиканти трябваше да се състои на 9 октомври, но поради заболяване на Клаус Майне се наложи да... прочети още »
11.10.201016:32

Хулио Иглесиас пристигна в София ден преди шоуто си в НДК

Легендата на латино музиката Хулио Иглесиас вече си почива в хотел Кемпински Зографски за концерта на 12 октомври в зала 1 на НДК. Сякаш Хулио върви по добре утъпканите стъпки на сина си Енрике, тъй като и младата звезда само преди две седмици преспа в президентския апартамент на хотела. Не се съобщават много подробности за желанията... прочети още »
11.10.201012:30

Пианист без ръце спечели China's Got Talent

Музикант, който е загубил и двете си ръце в детството си и свири на пиано с пръстите на краката си, спечели China's Got Talent. Това е китайския формат на предаването, течащо у нас като "България търси талант". На финала на предаването, проведен на шанхайския стадион, младият Лю Уей изпълни своя версия на песента You're... прочети още »
11.10.201012:09

Най - влиятелната жена във Великобритания е авторката на Хари Потър

За най-влиятелна жена във Великобритания беше призната световноизвестната британска писателка Джоан Роулинг, авторка на книгите за Хари Потър, информира ИТАР-ТАСС. В класацията на второ място е съпругата на футболиста Дейвид Бекъм - Виктория Бекъм, а на трето - кралица Елизабет ІІ. Като мотиви за избора си редакторите на списания, които са... прочети още »
11.10.201011:05

Vaya Con Dios идват пак у нас на 19 февруари

Най -популярната белгийски група Vaya Con Dios идват за концерт в Бългaрия на 19 февруари. Шоуто им ще се състои в зала 1 на НДК, а организатор на събитието е Loud Concerts. Изпълнителите на емблематичните "What's a woman", "Nah Neh Nah" и още куп прекрасни и вечни хитове ще стъпят за втори път у нас, след като... прочети още »
07.10.201021:51

Take That с нов сингъл 'The Flood'. Вижте снимки

Take That ще се похвалят с нов сингъл утре - 'The Flood'. Той ще бъде излъчен за първи път в британския ефир. Песента, предхождаща новия албум на групата, в която участие взе и завърналият се като член - Роби Уилямс, скоро ще има и видеоклип. Сингълът е част от шестия студиен албум - "Progress" и ще се разпространява за... прочети още »
07.10.201019:44

Заради заболяване на Клаус Майне, без Scorpions в София тази събота

Последният концерт на рок легендите Scorpions в България, който трябваше да се състои на 9 октомври (събота),се отлага. Новата дата за шоуто предстои да бъде уточнена, но по всяка вероятност ще бъде в края на октомври - 24, 25 или 26, съобщиха от организаторите. Промяната е наложена от влошеното здравословно състояние на вокалиста и... прочети още »
07.10.201012:15

И Брус Уилис като Лейди Гага - сложи перука от сурово месо

Дали в Холивуд полудяха или наистина е модерно да слагаш по себе си сурово месо? Кинолегендата Брус Уилис се появи с перука от месо във "Вечерното шоу" на Дейвид Летърман. Сложи и сол и пипер , а тв водещия си похапна от главата му!  "Вдъхнови ме тази луда жена, знаете много добре как се казва", заяви... прочети още »
07.10.201011:23

Концертът на Scorpions е под въпрос, отложиха шоуто си в Гърция

Концертът на рок легендите Scorpions у нас е под въпрос. Фронтменът на бандата Клаус Майне е болен и това стана причина Скорпионите да отложат шоуто си в Гърция предвидено за 6 - ти октомври.Това съобщи официалния сайт на групата. Във видеопослание  музикантите съобщават, че Клаус е сериозно болен от грип, но  уверяват, че концертът... прочети още »
07.10.201009:34

Tуристически Оскар за Гранд Хотел Варна

Гранд Хотел Варна получи престижната награда на Световната Туристическа Асоциация (World Travel Assosiation) като беше избран за “Най-добър спа комплекс в България за 2010 г.”. “Да бъдем признати от Световните Награди за Туризьм като най-добрия Спа Комплекс в България при такава сериозна конкуренция, потвьрждава, че сме на... прочети още »
06.10.201012:24

Pink издава Greatest Hits… So Far!!! на 16 ноември

“Greatest Hits… So Far!!!” на Pink с най - големите хитове на певицата излиза на 16 ноември. Колекцията включва  и две нови песни, първият сингъл е “Raise Your Glass”. От дебюта си през 2000, P!nk (Alecia Moore) успешно си проправи път и се превърна в суперзвезда заради таланта си като изпълнителка и... прочети още »