Шоубизнес

28.09.201008:40

Maroon 5 спират да пеят за жени

Американската поп-рок група "Maroon 5" вече няма да пее за жени. Вокалистът на световноизвестната банда Адам Ливайн, призна, че постоянното присъствие на модели в клиповете на "Maroon 5" е отегчаващо и подчерта, че групата ще търси промяна. "Ще потърсим нещо ново, което да захапем", заяви Адам. "Не мисля,... прочети още »
28.09.201008:36

Фил Колинс оглави британския чарт

Позабравеният Фил Колинс се завърна с гръм и трясък, след като най-новият му албум доста неочаквано оглави британския чарт. Само преди седмица Going Back, явяващ се осми студиен албум на Колинс, бе на четвърта позиция. При това тавата не съдържа оригинална продукция, а кавъри, записани от Колинс и издадени от лейбъла Motown. Едно от... прочети още »
27.09.201012:26

Енрике Иглесиас ще гледа София от президентски апартамент

Енрике Иглесиас пристига утре (28.09) и ще бъде настанен в президентския апартамент на „Кемпински Зографски”, който претендира да е най-големият по рода си в столицата.   Там от 18-ия етаж се откроява величествена гледка към Витоша. Спалните за звездата са две, в едната има 42-инчова плазма, а в хола – 63-инчова.... прочети още »
27.09.201012:05

Лили Алън слезе от високите токчета

Певицата Лили Алън се отказа от любимите си високи токчета, тъй като те вече не са подходящи за бъдещата майка. Изпълнителката на песента "Smile" и "Not Fair", която очаква първото си дете с приятеля си Сам Купър, обожава да носи високи обувки. Сега обаче звездата трябвало да свикне да носи ниски подметки, които да са... прочети още »
27.09.201008:46

Ярки цветове, дантели и дълги поли в седмицата на модата в Милано

Долче и Габана демонстрираха самата невинност чрез дантелените дрехи, които показаха на седмицата на модата в Милано в неделя. Byblos изследваха джунглата, а Missoni представиха етническо многоцветие за следващата пролет-лято. Предишният ден Макс Мара предложи уверени лимоненожълти, червени, оранжеви и виолетови рокли в плътно прилепнали... прочети още »
27.09.201008:31

Род Стюърд отива на съд за неплатени дрехи

Британският рок певец Род Стюарт е изправен пред съдебен процес във връзка с твърденията, че не е платил сметката за дрехи по поръчка, които поискал за сватбата си през 2007 г. с Пени Ланкастър. Дизайнерката Керън Матюз е подала иск пред съда в Лос Анджелис, че Стюарт е поръчал дрехи за 7 500 долара през 2007 г., включително за сватбата... прочети още »
25.09.201019:33

"Социалната мрежа" по кината у нас от 15 октомври

В САЩ се състоя премиерата на дългоочаквания кинохит "Социалната мрежа". Лентата е продуцирана от Кевин Спейси и ще се завърти по големите екрани у нас от 15 октомври. Чрез "Социалната мрежа" любителите на Фейсбук ще могат да надникнат в кухнята на неговото създаване.  Филмът описва личния конфликт между... прочети още »
25.09.201017:31

Радио FM+ подкепя „От любов към живота” на AVON

Радио FM+ традиционно се включва в подкрепа на кампанията на AVON - „От любов към живота”. Тази година ние сме медиа партньори и на благотворителния концерт, който ще се състои на 3 октомври, в 19 ч. в Зала 1 на НДК. Благодарение на всички вас, през осемте години в кампанията са дарени средства, достатъчни за обезпечаването на... прочети още »
24.09.201013:07

Бионсе излиза с "луда" нова песен

Бионсе Ноулс е записала "луда" нова песен, която може би ще бъде на пазара още тази година. Изпълнителката на Sweet dreams наскоро записа няколко песни с продуцента Дъ Дрийм и текстописеца Лос Да Мистро, който е известен с работата си за Крис Браун. На официалната си страница в социалната мрежа Twitter Лос e написа.: "В... прочети още »
24.09.201012:41

Катрин Хийгъл дари 1 милион долара за животните

Звездата от "Анатомията на Грей" Катрин Хейгъл дари 1 млн. долара за помощ за животните в Лос Анджелис. В телевизионно предаване актрисата обеща  огромната сума на града като част от нова инициатива, за кастриране на животни в чест на брат си Джейсън Хейгъл, който е  починал в автомобилна катастрофа през 1986... прочети още »
24.09.201011:59

Гуен Стефани се сдоби с восъчна фигура

Певицата Гуен Стефани е новата знаменитост, която се сдоби с восъчна фигура в музея "Мадам Тюсо" в Лас Вегас. Изпълнителката на хита " Hollaback Girl" и ексвокалистка на No Doubt си има восъчна двойничка в легендарния музей "Мадам Тюсо", който беше затрупан от молби на фенове, настояващи за фигура на Гуен.... прочети още »