Шоубизнес

04.10.201011:52

Пенелопе Крус се снима бременна за Vogue

Пенелопе Крус беше в Мадрид, за да позира за списание Vogue, пише испанският вестник ABC. Актрисата застана пред обектива на известния фотограф Петер Линдберг. Тя позира бременна, така както направиха други знаменитости като Деми Мур, Клаудия Шифър или Бритни Спиърс. Не се знае дали ще се появи гола като тях или не, но нетърпението с което... прочети още »
04.10.201011:11

Лейди Гага ще се омъжи през декември

Поп-изпълнителката Лейди Гага ще се омъжи през декември тази година за голяма любов на живота си, барманът и музикант Люк Карл. Певицата ще организира сватбата след края на турнето си. Въпреки че бяха разделени няколко години, двамата не успяха да се забравят. В първия албум на певицата се разказва за тяхната любов, а песента "You and... прочети още »
01.10.201009:21

Мъжете плачат най-много на песен на R.E.M

Песента на R.E.M "Everybody Hurts" разплаква най-много мъжете, според класация на британската компания PRS for Music. Тя изпреварва "Tears in Heaven", трогателната песен, която Ерик Клептън посвети на покойния си син. На трето място е парчето на Ленард Коен "Hallelujah", единствената жена в класацията Шиниъд... прочети още »
01.10.201009:05

Шакира направи стриптийз на улицата в новия си клип

Колумбийската певица Шакира изпълнява секси "бели денс" в оскъдно облекло в новия си видеоклип към песента "Loca". Дългоочакваният видеоклип на новата песен на Шакира "Loca"  скоро ще се завърти по музикалните канали. Във видеото изпълнителката се появява полугола на крайбрежна алея, след това танцува на... прочети още »
01.10.201008:49

Уникален спектакъл предстои тази вечер в НДК

В зала 1 на НДК ще бъде представен уникалният спектакъл "Моя мечта" на китайската арт трупа, съставена изцяло от хора с увреждания. В шоуто са включени както традиционни песни и танци, така и съвременна европейска музика. ( купи билет ) „Хора с различни увреждания по своя специфичен начин чрез различни форми изразяват... прочети още »
30.09.201011:00

Певиците от ABBA отново заедно

Двете певици от легендарния шведски поп-квартет АВВА се събират отново след близо 30-годишна раздяла, съобщава The Daily Express. Сензационната новина бе съобщена лично от Ана-Фрид  - брюнетката от АВВА. Тя и Анета Фелтског имат планове за нови парчета и дори за пърформанс на живо. "Активно обсъждаме с Анета възможността да се... прочети още »
30.09.201007:40

Eнрике Иглесиас събра 40 хиляди на концерт в София

Латино страст, нежни ритми и сбъднатата мечта на хиляди фенове - Енрике Иглесиас "разтопи" София с уникално шоу на концерта по повод 15-годишнината на Мобилтел. В градинката зад музея "Земята и хората" десетки хиляди меломани успяха да зърнат любимците си Енрике Иглесиас и Соник, които подариха на феновете си незаменими... прочети още »
29.09.201008:42

30 000 дъждобрана за концерта на Енрике Иглесиас

30 хиляди дъждобрана ще раздаде М-Тел, който днес ще отпразнува рождения си ден с концерт, в случай, че вали, съобщиха от телекома. Дъждобраните ще се раздават безплатно в трите промо зони пред входовете към охраняемия терен за концерта. Освен че ще получат защита от дъжд, феновете на Енрике Иглесиас и Соник ще имат и безплатен Wi-Fi... прочети още »
28.09.201017:12

Без Shugababes на безплатния концерт на М-Тел

Sugababes са принудени да отменят участието си в рамките на концерта по повод 15-ия рожден ден на М-Тел утре в София, предадоха от мобилния оператор. В официално изявление, изпратено от мениджъра на групата, британките изразяват огромното си разочарование, че няма да могат да се срещнат с българските си почитатели. Вече две изяви на... прочети още »
28.09.201008:40

Maroon 5 спират да пеят за жени

Американската поп-рок група "Maroon 5" вече няма да пее за жени. Вокалистът на световноизвестната банда Адам Ливайн, призна, че постоянното присъствие на модели в клиповете на "Maroon 5" е отегчаващо и подчерта, че групата ще търси промяна. "Ще потърсим нещо ново, което да захапем", заяви Адам. "Не мисля,... прочети още »
28.09.201008:36

Фил Колинс оглави британския чарт

Позабравеният Фил Колинс се завърна с гръм и трясък, след като най-новият му албум доста неочаквано оглави британския чарт. Само преди седмица Going Back, явяващ се осми студиен албум на Колинс, бе на четвърта позиция. При това тавата не съдържа оригинална продукция, а кавъри, записани от Колинс и издадени от лейбъла Motown. Едно от... прочети още »