Шоубизнес

24.09.201012:41

Катрин Хийгъл дари 1 милион долара за животните

Звездата от "Анатомията на Грей" Катрин Хейгъл дари 1 млн. долара за помощ за животните в Лос Анджелис. В телевизионно предаване актрисата обеща  огромната сума на града като част от нова инициатива, за кастриране на животни в чест на брат си Джейсън Хейгъл, който е  починал в автомобилна катастрофа през 1986... прочети още »
24.09.201011:59

Гуен Стефани се сдоби с восъчна фигура

Певицата Гуен Стефани е новата знаменитост, която се сдоби с восъчна фигура в музея "Мадам Тюсо" в Лас Вегас. Изпълнителката на хита " Hollaback Girl" и ексвокалистка на No Doubt си има восъчна двойничка в легендарния музей "Мадам Тюсо", който беше затрупан от молби на фенове, настояващи за фигура на Гуен.... прочети още »
23.09.201014:39

Джеймс Блънт разказва за безпаметен купон в парчето Stay The Night

3 години след последния All the Lost Souls, Джеймс Блънт се завръща с новия албум Some Kind Of Trouble, който се очаква на пазара през ноември. Stay The Night се казва пилотното парче от него и звучи едновременно мелодично и познато, но и разкрива нова страна от таланта на певеца. Обичайното пиано е заменено с акустична китара и... прочети още »
23.09.201012:38

Simply Red стартираха прощално турне

Групата Simply Red  започна серията си от прощални концерти с изпълнение пред десетки хиляди в Хонконг. От дебюта си през 1984 година досега Майк Хъкнал и компания са продали над 50 милиона от албумите си и са участвали в над 1000 концерта по света, включително и в България. Миналата година те обявиха, че ще се разделят. Последният... прочети още »
23.09.201011:28

"Източни пиеси" е нашето предложение за Оскар

Филмът "Източни пиеси" на режисьора Камен Калев е българското предложение за номинация за "Оскар" в категорията за чуждоезична лента. Дали филмът ще попадне сред номинираните за "Оскар", ще стане ясно в началото на 2011 година. Досега най-големият ни успех за наградите на Американската киноакадемия е със... прочети още »
23.09.201010:06

Maдона и дъщеря и представиха модната си марка в NY

Мадона и дъщеря и Лудрес представиха модна си марка в Ню Йорк. Тийнейджърката е съсобственик на модната марка, но признава, че често се разминава с мнението на майка си по отношение на собствените си дрехи. Самата Мадона усмихнато потвърди, че всяка сутрин се разправя с дъщеря си какво да облече. Облеклата, които двете представиха обаче са... прочети още »
21.09.201008:51

Лейди Гага иска хомосексуалистите в армията на светло

Американската поп звезда Лейди Гага призова своите фенове да протестират срещу закон, който налага на американските войници хомосексуалисти да крият своята сексуална ориентация.  24-годишната певица говори в Портланд, щата Мейн, пред около 5 000 души. Помогнете ми да променим закона "Don't ask don't tell" /не питай,... прочети още »
21.09.201007:09

Парис Хилтън отърва затвора, Линдзи Лоън май не

Богатата наследница Парис Хилтън отърва затвора , но беше осъдена на една година пробация, след като се призна за виновна по две обвинения - за притежание на кокаин и за оказване на съпротива на полицай. Освен това 29 годишната шоугърла трябва да премине през програма за оказване на помощ на хора, злоупотребяващи с наркотици, да плати глоба... прочети още »
20.09.201017:23

Ана Курникова позира с американското знаме в Maxim

Руската тенисистка Ана Курникова, която е по- известна  като гаджето на Енрике Иглесиас се разголи пред американското списание Мaxim. Естествено тя позира облечена с американското знаме. Според слухове Анна е направила разголената фотосесия, за да подразни  Енрике, а причината била, че му е ядосана задето я... прочети още »
20.09.201016:56

Лейди Гага и Кейти Пери с най - много номинации и за европейските...

Лейди Гага и Кейти Пери поведоха в номинациите и на Европейските MTV награди. Всяка една от певиците има възможността да спечели по пет награди на церемонията на 7 ноември в Мадрид. (припомни си американските тук) Американските поп принцеси попадат заедно в четири категории - за най-добро поп изпълнение, най-добра песен, най-добро женско... прочети още »
20.09.201008:07

“Truly” на Мария Илиева и Кийт Томпсън – най-добра поп песен в...

Дуетът на Мария Илиева и Кийт Томпсън “Truly” спечели наградата за най-добра поп песен в Югоизточна Европа на международните музикални награди на SEEME5. Музикалните награди за Югоизточна Европа се провеждат традиционно в рамките на SEEME, като тази година освен електронна музика, включват и категории за поп, денс, хип-хоп и... прочети още »