Шоубизнес

07.10.201009:34

Tуристически Оскар за Гранд Хотел Варна

Гранд Хотел Варна получи престижната награда на Световната Туристическа Асоциация (World Travel Assosiation) като беше избран за “Най-добър спа комплекс в България за 2010 г.”. “Да бъдем признати от Световните Награди за Туризьм като най-добрия Спа Комплекс в България при такава сериозна конкуренция, потвьрждава, че сме на... прочети още »
06.10.201012:24

Pink издава Greatest Hits… So Far!!! на 16 ноември

“Greatest Hits… So Far!!!” на Pink с най - големите хитове на певицата излиза на 16 ноември. Колекцията включва  и две нови песни, първият сингъл е “Raise Your Glass”. От дебюта си през 2000, P!nk (Alecia Moore) успешно си проправи път и се превърна в суперзвезда заради таланта си като изпълнителка и... прочети още »
06.10.201012:14

Роби Уилямс усилено работи за бебе

Британският певец Роби Уилямс, който се ожени за актрисата Айда Фийлд през август, е решен да създаде свое собствено семейство в близкото бъдеще. Роби би бил щастлив, независимо от това дали съпругата му ще му роди син или дъщеря. "Бих искал дете гей, говорили сме за това и това искаме, каквото е", пошегува се Роби в интервю за... прочети още »
06.10.201009:57

Дженифър Анистън е най - желаната свободна жена

Дженифър Анистън оглави класация, съставена от сп. "Венити феър" за най-желаната необвързана жена в света. Звездата от сериала "Приятели", която  е на 41 години, спечели 29 процента от гласовете. До 2005 г. тя беше омъжена за Брад Пит. Сега е свободна, след като се раздели с приятеля си Джон Майър. На второ... прочети още »
05.10.201010:33

Цяла седмица ще продължи сватбата на Кейти Пери и Ръсел Бранд

Ръсел Бранд и Кейти Пери са изпратили поканите на своите приятели и семейство за дългоочакваната си сватба, която ще се случи в Индия по-късно този месец. Те канят близките си на "среща в Делхи през октомври", но подчертават , че трябва да си освободят седем дни за това събитие. Двойката се сгоди в Джайпур в навечерието на... прочети още »
05.10.201010:20

Ексцентричната певица Ейми Уайнхаус се изяви като дизайнер и модел

Ексцентричната британска изпълнителка Ейми Уайнхаус се превъплъти в ролята на модел, за да представи новата си линия дрехи Fred Perry. Изпълнителката на хита Back to Black работи за производството на своя собствена колекция, включваща палта, ризи и поли. Самата Уайнхаус изработва дизайна на дрехите, които ще бъдат представени в... прочети още »
05.10.201008:16

"Hard Knocks" на Джо Кокър е вече на пазара

Джо Кокър е едно от големите имена в музикалния бизнес повече от 40 години. Има издадени 21 студиини и 4 лайв албума. Характерният му блусарски глас е негова запазена музикална марка. Продал е милиони копия от албумите си и песните му са се превърнали в хит сингли по целия свят. Носител е на награди Грами, Златен глобус и награда на... прочети още »
04.10.201012:13

Билетите за Гластънбъри свършиха за часове

Билетите за музикалния фестивал в Гластънбъри през 2011 бяха разпродадени за малко повече от 4 часа след като хиляди фенове атакуваха уебсайта и телефонните линии. Това е по-добро постижение с 8 часа в сравнение с миналата година, съобщават от фестивала. Всеки от феновете имаше право да резервира не повече от осем билета. Те трябва да... прочети още »
04.10.201011:54

Сара Тавареш се завърна на сцената

Сара Тавареш бе почетен гост на първия ден от честването на стогодишнината на Португалската република в Лисабон. След няколкомесечно отсъствие от сцената по здравословни причини, Сара закри първия ден от тържествата в Португалия, които ще продължат до  5 октомври. Певицата, чиито корени са от Кабо Верде, пя за президента на... прочети още »
04.10.201011:52

Пенелопе Крус се снима бременна за Vogue

Пенелопе Крус беше в Мадрид, за да позира за списание Vogue, пише испанският вестник ABC. Актрисата застана пред обектива на известния фотограф Петер Линдберг. Тя позира бременна, така както направиха други знаменитости като Деми Мур, Клаудия Шифър или Бритни Спиърс. Не се знае дали ще се появи гола като тях или не, но нетърпението с което... прочети още »
04.10.201011:11

Лейди Гага ще се омъжи през декември

Поп-изпълнителката Лейди Гага ще се омъжи през декември тази година за голяма любов на живота си, барманът и музикант Люк Карл. Певицата ще организира сватбата след края на турнето си. Въпреки че бяха разделени няколко години, двамата не успяха да се забравят. В първия албум на певицата се разказва за тяхната любов, а песента "You and... прочети още »