Шоубизнес

14.10.201012:26

Преди световната му премиера, чуй тук новият албум на Шакира

Новият албум на колумбийската звезда Шакира "Sale El Sol/The Sun Comes Out" ще излезе на българския пазар на 19 октомври, но имате възможност да го чуете тук, специално предоставен от издателите от Вирджиния Рекърдс. Съдържание на албума: 1. Sale El Sol 2. Loca (English) 3. Gordita 4. Antes De Las Seis 5. Rabiosa... прочети още »
14.10.201012:17

Ръсел Бранд и Кейти Пери лъжат къде ще бъде сватбата им

Ръсел Бранд и Кейти Пери възнамеряват да наложат стриктен дрес код на сватбата си, която по всяка вероятност няма да се проведе в Индия, както по- рано беше съобщено. Британският комик и американската певица, чиято брачна церемония ще се състои по-късно този месец, са поканили 85 приятели и роднини. "Сватбата ще бъде в определени... прочети още »
14.10.201011:06

Моника vs. Пенелопе - разгледай снимки на сестрите

Сестрата на актрисата Пенелопе Крус, Моника ще я дублира в новия филм "Карибски пирати". Това се налага заради напредналата бременност на Пенелопе, която и пречи да участва в някои от сцените във филма. Тази новина обиколи световните агенции преди няколко дни и ни провокира да се поинтересуваме за по - малко известната сестра... прочети още »
14.10.201008:14

В Босна не искат Анджелина Джоли

В Босна анулираха разрешението за снимки на филм на Анджелина Джоли, на който тя ще е режисьор. Причината властите да не допускат лентата да бъде снимана е сюжета. Филмът, замислян от Джоли, е любовна история, развиваща се по време на войната в Босна през 1992-1995 г. Според медиите в Сараево главната героиня на филма е мюсюлманска... прочети още »
13.10.201010:12

"Well, Well,Well" на Дъфи само по Радио FM+

Дъфи се завърна ! "Аз не съм същата каквато бях. Тогава бях просто едно момиче", казва Дъфи за момента, в който разби класациите в Европа, а и в Америка с дебютния си албум "Rockferry” и с тоталния  хит "Mercy”. Този ноември излиза втория албум на Дъфи, който също се очертава да бъде забележителен.... прочети още »
13.10.201008:56

Кристина Агилера се развежда

Американската певица Кристина Агилера и съпругът й Джордан Братман се развеждат след 5-годишен брак, съобщава списание People. "Да, те се разделят. Към момента процедурата за развод все още не е започната", съобщава източник, близък до двойката. Певицата и съпругът й имат едно дете, Макс, роден в Лос Анджелис през януари 2008... прочети още »
13.10.201008:47

Празнуваме 5-я рожден ден на Depeche-Mode.org. с концерт на De/Vision

На 16 октомври германското синт-поп дуо De/Vision ще пристигне за втория си концерт в България, информираха организаторите от www.depeche-mode.org. Групата ще представи най-знаковите песни в кариерата си и новия си единадесети албум Popgefahr в столичния Sofia Live Club. На почитателите вокалистът Щефен Кет каза неотдавна: "След... прочети още »
12.10.201008:29

Шакира, Лейди Гага и Кейти Пери на сцената на MTV наградите

Шакира и План Би са поредните изпълнители, чиито имена бяха потвърдени за шоуто по връчването на Европейските музикални награди на MTV. 17-ата церемония по връчването на отличията ще се състои на 7 ноември в Мадрид. Освен горещата колумбийка, сред вече потвърдените изпълнители са Кейти Пери, Кид Рок, "Кингс ъв Леон", "Линкин... прочети още »
12.10.201008:13

Джордж Майкъл излезе на свобода предсрочно

Британският певец Джордж Майкъл бе освободен от затвора "Хайпойнт". Изпълнителят напусна съоръжението, намиращо се в Съфолк, където прекара половината от общо 8-седмичната си присъда за шофиране под влияние на наркотици и притежание на канабис. 47-годишния певец, чието истинско име е Георгиос Панайоту, излежа първата част от... прочети още »
12.10.201008:05

Концертът на Scorpions ще бъде на 25 октомври

Дългоочакваният от хиляди фенове в България концерт на Scorpions ще се състои на 25 октомври от 19:00 часа на стадион "Академик-Плиска“ (до БАН), съобщиха организаторите от  АРТ БГ. Последното шоу в България на легендарните рок музиканти трябваше да се състои на 9 октомври, но поради заболяване на Клаус Майне се наложи да... прочети още »
11.10.201016:32

Хулио Иглесиас пристигна в София ден преди шоуто си в НДК

Легендата на латино музиката Хулио Иглесиас вече си почива в хотел Кемпински Зографски за концерта на 12 октомври в зала 1 на НДК. Сякаш Хулио върви по добре утъпканите стъпки на сина си Енрике, тъй като и младата звезда само преди две седмици преспа в президентския апартамент на хотела. Не се съобщават много подробности за желанията... прочети още »