Новини

15.04.201415:16

Разкрийте тайната на американските милионери

Да не си много умен, да не си много работлив и чичо–милионер без други наследници. Това са три предпоставки за невероятно богатство поне според Ива, а вие можете да споделите своите предположения за това как се става богат. Треньорът по увереност Анета Йовева и бизнесконсултантът Хари Аничкин ще споделят с вас тайната на американските... прочети още »
15.04.201411:29

James Cameron снима продълженията на "Аватар" едновременно

James Cameron сподели с феновете намерението си да снима три продължения на филма "Аватар", като заяви, че ще приключи с работата по всички сценарии до 6 седмици, пише бгнес.   Втората част на лентата се очаква да излезе в кината през декември 2016. "Втората, третата и четвъртата част на филма ще бъдат снимани... прочети още »
15.04.201411:05

Ясен е вече изборът на Aerosmith за наша подгряваща група!

17 май 2014, 20:00 ч. Стадион "Локомотив"    Aerosmith вече са готови с избора си за подгряваща банда на първия им концерт у нас – D2. "За мен винаги Aerosmith са били една от най-уважаваните групи, а Joe Perry е един от любимите ми китаристи”, щастливо коментира фронтменът на D2 Митко Кърнев и... прочети още »
15.04.201410:54

Jessie J: "Вече не съм бисексуална"

Jessie J разбуни духовете с твърдението си, че вече не е бисексуална и се оглежда за подходящ съпруг, с когото да създаде семейство, пише бгнес.   В началото на музикалната си кариера звездата беше заявявила, че е привлечена както от мъже, така и от жени и че няма против сексуалните отношения с хора от същия пол. Няколко години... прочети още »
15.04.201410:05

Кой е най-подходящият грим според зодията

С помощта на съответния грим можете да се превърнете във фаталната жена, от която цяла вечер няма да свалят поглед всички околни, или напротив – да подчертаете своята деликатна, естествена красота. Гримът в много голяма степен може да повлияе върху първото впечатление, което една жена оставя у мъжете и изобщо у хората. В същото време... прочети още »
14.04.201414:44

Социалните мрежи деформират мнението ни за тялото ни

Времето прекарано в разглеждане на снимки, публикувани в социалните мрежи от наши приятели, създава грешно впечатление у дамите за собствения им външен вид, установи скорошно проучване, цитирано от бгнес. Колкото повече жените разглеждат снимки на други женски тела в интернет, толкова по-негативно те се настройват към собственото си тяло,... прочети още »
14.04.201414:24

Вечните ученически бисери (част 1)

Тема: "Една българка" на Иван Вазов   Баба Илийца бръкнала в пазвата си, но там не намерила нищо, освен малко сухи корички.   Баба Илийца не обръща внимание на факта, че е жива.   Баба Илийца захвърля детето си в реката и започва мъжки да се бори с кола. Но детето не е умряло! То само се... прочети още »
14.04.201414:03

Кои са най-големите гласове в съвременната музика?

Кои са най-големите гласове в съвременната музика? Това е въпрос към вас и възможност да номинирате гигантите в съвременния шоу-бизнес за най-значим мъжки и женски глас. Димитър Ганев е подчинил "Часът на музикалния редактор” именно на най-силните и влиятелни гласове в музиката днес.   Любов Миронова ще даде коренно... прочети още »
14.04.201412:32

Американските данъчни погнаха Gisele Bündchen

Включването на Gisele Bündchen в класация на най-богатите супермодели в света й навлече неприятности с данъчните власти, информира бгнес.   Бразилската красавица разкри, че властите в САЩ започнали разследване на финансите й, след като тя оглави класацията на сп. "Форбс" на най-богатите супермодели в света - подвиг,... прочети още »
14.04.201412:23

David Guetta и Showtek представиха лирик видеото към “Bad”

David Guetta и Showtek направиха премиера на лирик клип към новото клубно парче “Bad”, което изпълниха заедно на Ultra Music Festival и което донесе на Guetta безпрецедентно трето #1 място в Beatport за 2014 още през първата си седмица, следвайки “Shot Me Down” и ремикса му върху песента на Avicii “Addicted To... прочети още »
14.04.201411:40

Pierce Brosnan не се харесва като Bond

Холивудската звезда Pierce Brosnan призна, че според него не е бил добър в ролята на James Bond, пише бгнес.   Актьорът се снима в четири серии от поредицата: "Златното око", "Винаги ще има утре", "Само един свят не стига" и "Не умирай днес". Благодарение на неговата игра поредицата за... прочети още »