Новини

14.04.201412:23

David Guetta и Showtek представиха лирик видеото към “Bad”

David Guetta и Showtek направиха премиера на лирик клип към новото клубно парче “Bad”, което изпълниха заедно на Ultra Music Festival и което донесе на Guetta безпрецедентно трето #1 място в Beatport за 2014 още през първата си седмица, следвайки “Shot Me Down” и ремикса му върху песента на Avicii “Addicted To... прочети още »
14.04.201411:40

Pierce Brosnan не се харесва като Bond

Холивудската звезда Pierce Brosnan призна, че според него не е бил добър в ролята на James Bond, пише бгнес.   Актьорът се снима в четири серии от поредицата: "Златното око", "Винаги ще има утре", "Само един свят не стига" и "Не умирай днес". Благодарение на неговата игра поредицата за... прочети още »
14.04.201411:19

FIFA издава през май официалния албум на Световното първенство

FIFA и SONY Music Entertainment обявиха издаването на официалния албум на Световното първенство по футбол 2014 в Бразилия - One Love, One Rhythm: The Official FIFA World Cup с участието на артисти от цял свят.    В албума с нови песни влизат звезди като Pitbull, Santana, Shakira, Ricky Martin, Sérgio Mendes, The Isley... прочети още »
14.04.201410:34

One Direction издават "You & I" през май, искат...

One Direction обявиха, че се завръщат с новия си сингъл – емоционалната балада "You & I", част от третия им студиен албум Midnight Memories (2013).     "You & I" е лирично и чувствено парче, написано от Julian Bunetta, Jamie Scott и John Ryan, екипът зад тоталния хит на бандата "Story... прочети още »
11.04.201413:38

Откриха изключително опасен пробив в интернет сигурността

Открит е изключително опасен пробив в сигурността на интернет. Милиони пароли, номера на кредитни карти и други твърде чувствителни данни са станали достъпни за потенциални компютърни хакери, които може тайно да са се възползвали от проблема преди откриването му, предаде обекти. Според "Ройтерс“ това е един от най-сериозните... прочети още »
11.04.201413:21

John Galliano отказа да работи с Oscar de la Renta

Модният дизайнер John Galliano няма да си партнира с моделиера Oscar de la Renta, въпреки че информацията все още не е потвърдена от говорители на световноизвестните дизайнери, пише бгнес.   В началото на 2013 нюйоркският творец предложи на британеца временно да сподели с него работното си ателие, но Galliano не даде публичен отговор... прочети още »
11.04.201412:56

В понеделник започваме приказка с награда "Пощенска кутия за...

В понеделник започваме приказка! Началото на седмицата е особено подходящо за измисляне на фикции и сюжети за малки разкази. Най-добрите ще получат книгата "Пощенска кутия за приказки”, събрала най-доброто от писателското творчество на знайни и незнайни автори откакто има такава инициатива. А Гери Турийска – автор на идеята... прочети още »
11.04.201412:30

Шантавите мебели на Lila Jang (галерия)

Съществуват обикновените мебели в конфекционните магазини, има дизайнерски луксозни мебели, а има я и шантавата креативност на Lila Jang, южнокорейска дизайнерка, която е създала направо сюрреалистични мебели, в които се забелязва влиянието на Франция от 18 век.    Работата на Jang няма само стойност на шок креативност - тя е и... прочети още »
11.04.201411:50

Selena Gomez уволни родителите си като нейни мениджъри

Певицата и актриса Selena Gomez вече не иска родителите й да са нейни мениджъри.   Майката и вторият баща на Selena отговаряха за ангажиментите й от 2007 насам, припомня бгнес. Наскоро обаче певицата решила да наеме професионален екип. Певицата неведнъж влиза в спорове с родителите си относно професионалния си график и връзката си с... прочети още »
11.04.201411:44

Ива Дойчинова казва "да” на чистата природа

Ива Дойчинова, авторът на  сутрешния блок на Радио FM+ "Ива от сутрин до обед”, ще бъде част от "зеления” хепънинг организиран тази неделя, 13 април, в Борисовата градина. Радиоводещата ще "дирижира” и концерта с участието на Blues Traffic, Група Хоризонт, Surmata Harry, Merudia, AKAGA, Babyface Clan, D2,... прочети още »
11.04.201411:09

Enrique Iglesias: Не съм целял клипът към "I'm A...

Enrique Iglesias коментира видеото към последната си песен "I'm A Freak" и призна, че клипът към парчето не е сниман секси умишлено, пише бгнес. 38-годишният изпълнител, който повече от 10г. е обвързан с приятелката си Anna Kournikova, е категоричен, че първоначалната идея за видеоклип не е била нито секси, нито... прочети още »