Новини

15.11.201316:05

Bon Jovi тройни победители на Billboard Touring Awards 2013

Bon Jovi, One Direction и Pink бяха сред големите победители на вчерашните Billboard Touring Awards в Ню Йорк, отбелязващи постиженията на най-добрите турнета през последните 12 месеца.   Jon Bon Jovi отнесоха наградите за Най-печелившо турне, отличието за турне, продало най-много билети и наградата за избор на феновете. Бой... прочети още »
15.11.201313:33

Olly Murs пуска специално издание на Right Place Right Time

След една изключително успешна година, Olly Murs планира да издаде много специално издание на своя #1 и двойно платинен албум Right Place Right Time (Special Edition). Албумът, който излиза на 25ноември, ще се разпространява у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Новата версия на пилотния сингъл "Hand on Heart" излиза като... прочети още »
15.11.201313:10

Chris Brown излезе от клиниката, скъсва всички връзки с Rihanna

Chris Brown напусна клиниката, в която лекуваше агресията си, след едва две седмици престой.   "Chris продължава програмата като извънстационарен пациент, освен това ще полага и обществено полезен труд в района на Лос Анджелис", обяви представителят на Brown. "Той високо оценява подкрепата и окуражаването ви".... прочети още »
15.11.201312:54

Grammy с шоу 50 години след появата на Beatles при Ed Sullivan

Организаторите на наградите Grammy обявиха в четвъртък плановете си за шоу по случай 50-годишнината от емблематичното участие на Beatles в шоуто на Ed Sullivan, обявиха от бгнес. В него съвременни топ звезди ще изпълняват хитове на Ливърпулската четворка.   Националната академия за звукозапис, която организира музикалния еквивалент... прочети още »
14.11.201317:46

Кой е най-големият трик, с който смайвате приятелите си?

В петък вадим заека от шапката и си слагаме главата под мишница! Всичко това заради 70 юбилей на Астор. Уникалният илюзионист ще ни разкаже всичко за празничния спектакъл и гостите в него, а от вас пък искаме признание за най-големия трик, с който смайвате приятелите си.   Ще разберете най-важното за една сравнително нова, но и много... прочети още »
14.11.201317:20

14 ноември - Световен ден на диабета

На 14 ноември отбелязваме Световния ден на диабета, който се чества ежегодно от 1991 насам под егидата на Световната здравна Организация, напомня бгнес. Датата е избрана умишлено, тъй като на този ден е роден Фредерик Бантинг, който, заедно с Чарлс Бест, прави епохалното откритие за ролята на инсулина при лечението на захарния... прочети още »
14.11.201317:15

Листата по дърветата почервеняха, гардеробът също

Листата по дърветата промениха цвета си, време е да направите същото и с вашия гардероб, съветва бгнес.   Виолетовите нюанси, наситеното червено в комбинация с охра и цвят слива ще са палитрата на сезона. Модните марки предлагат съчетание между червен пуловер и лилави дънки. Или пък бъдете елегантна дама с рокля до коленете във... прочети още »
14.11.201315:33

Нина Добрев поднови връзката си с Иън Сомърхолдър?

Канадската актриса с български корени Нина Добрев и Иън Сомърхолдър подновиха връзката си, съобщава бгнес.   Запознати източници разкриват, че между звездите от сериала "Дневниците на вампира", които се разделиха през май след 3-годишна връзка, отново прехвърчат искри, но те все още не са решили дали да обявят официално... прочети още »
14.11.201313:07

P!nk пуска концертния албум от Мелбърн на DVD и Blu-Ray

С повече от 140 концерта в 13 държави по света, изключителният спектакъл The Truth About Love Tour на P!nk ще бъде издаден на DVD и Blu-Ray формат от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Премиерата на The Truth About Love Tour: Live From Melbourne е на 25 ноември.   Концертът с продължителност 1 час и 50 минути е заснет по време на... прочети още »
14.11.201313:01

Излиза колекция с най-големите хитове на Dido

Dido, една от най-успешните и продавани британски изпълнителки, e готова с първата си колекция, събрала най-популярните й песни от дискографията й. На 25 ноември излиза колекцията Dido: Greatest Hits в стандартна (1CD) и делукс (2CD) версия с най-големите хитове на певицата. Стандартната версия на албума включва най-новия сингъл на... прочети още »
14.11.201311:03

Коя е най-обсъжданата личност онлайн за 2013?

Когато става дума за известност онлайн, човек би си казал, че Justin Bieber, Kanye West и Kate Middleton ще са водещи фигури, но нищо подобно. Тяхната известност нищо не струва пред популярността на новия лидер на католическата църква, папа Francis - който е най-обсъжданата личност в интернет за 2013, според анализ на Global Language... прочети още »