Новини

24.09.201312:02

James Arthur показа видеото към новия си сингъл

Победителят от британския X Factor през 2012, James Arthur представи видеото към новия си сингъл "You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You". Песента разкрива не само вокалния, но и композиторския талант на James Arthur. Песента е написана от него и екипа на TMS (Emeli Sandé, Professor Green), музикални продуценти на... прочети още »
24.09.201311:19

Днес е премиерата на албума-колекция на Chambao

10 Anos Around The World: новият албум-колекция на Ла Мари и компания, излиза днес в чест на 10-годишния юбилей на групата. През 2013 се навършват 10 години от международния дебют на Chambаo - декада, в която групата от Малага създаде и разви своя уникален музикален стил, за да се превърне в един от най-успешните музикални експорти на... прочети още »
24.09.201310:52

Sean Paul ще издаде новия си албум на през ноември

Скоро след успеха на миналогодишния Tomahawk Technique, Sean Paul ще издаде своя шести студиен запис Full Frequency на 4 ноември.     Белязан от продуцирания от Benny Blanco & The Cataracs хит сингъл “Other Side Of Love”, който дебютира на #3 в Германия, #4 в Швейцария, #7 в Обединеното кралство и... прочети още »
23.09.201316:57

Кое е най-сериозното нещо, в което сте успявали, викайки неволята?

Кое е най-сериозното нещо, което сте успявали да извършите, викайки неволята? Понякога се налага да се справяме сами в нетипични ситуации, затова съм сигурна, че мога да си сменя сама губата на колата, стига около мен да няма хора в радиус от 50 км. при добра видимост. Затова пък съм доказано добър майстор в боядисването на стени и тавани.... прочети още »
23.09.201315:17

Laura Pausini пусна песен с участието на Kylie Minogue

Laura Pausini пусна чисто новото си парче “Limpido”, което е дует със специалното участие на Kylie Minogue. Limpido” (написана от Laura Pausini и Virginio Simonelli) веднага харесала на Kylie, която мигновено приeла поканата на Laura за дует с нея в двете версии (италиано-английска и испанска) на... прочети още »
23.09.201314:29

Kate Moss на корицата на юбилейния коледен брой на Playboy

Kate Moss ще се съблече за коледния брой на Playboy, като по този начин знаменитата манекенка ще отбележи своята 40-годишнина, съобщава бгнес.   За преговорите между издателската къща Playboy и Kate Moss стана известно още през юни, припомня бгнес. Но сега Cooper Hefner, един от синовете на основателя на медийната империя Playboy... прочети още »
23.09.201312:55

Daniel Radcliffe харесан за ролята на Freddie Mercury?

Daniel Radcliffe може да замени Sacha Baron Cohen в планирания от три години биографичен филм за покойния фронтмен на групата Queen Freddie Mercury, съобщава бгнес.   Първоначално звездата от комедията "Диктаторът" бе определен за ролята на легендарния музикант, който умира от СПИН през 1991 след петгодишна борба с... прочети още »
23.09.201312:35

Чувството за ритъм подобрява езиковите умения

Чувството за ритъм и умението на децата да свирят на музикален инструмент подобряват езиковите умения, установиха учени от Северозападния университет в Илинойс, информира бгнес.   "Музиката открива огромен и неподозиран потенциал за нас. Децата, които имат ухо за музика по-лесно научават чужд език, за разлика от връстниците си,... прочети още »
23.09.201311:15

Bruno Mars пленява с новия сингъл-талисман, “Gorilla”

Bruno Mars вече е затвърдил името си на изпълнител, пишещ красиви и трогателни текстове. Най-новият сингъл на звездата от актуалния му албум Unorthodox Jukebox, “Gorilla”, не отстъпва в това отношение.   “Gorilla” е една изключителна секси песен, макар и това да не личи на пръв поглед от заглавието й. Написана... прочети още »
23.09.201311:05

Мери Бойс Бенд изпращат лятото с първия си гиг за сезона

На 25 септември най-добрата БГ група за 2012 ще стартира клубния живот ударно – с концерт и нов сингъл.    Специално за най-големите почитатели, за първи път на сцената на клуб Rock IT ще прозвучи новият им сингъл "Приказка за нас”. Мери Бойс Бенд ще посрещнат феновете с почерпка и няма да си спестят хитовия... прочети още »
20.09.201316:51

Колко от хубавите си идеи успявате да реализирате?

В първия ден на есента ще преброим пилците :-) Идеята на пословицата "пилците се броят на есен” е "не брой пилетата, преди да са се излюпили". Колко от хубавите си идеи успявате да реализирате? За това как да развиваме професионализма си и да продаваме по-добре ще говорим с Хари Аничкин, магистър по маркетинг и... прочети още »