Новини

19.09.201314:29

Застрашена ли е хегемонията на Ангела Меркел

В петък очаквайте директно от Германия информацията за това какви са нагласите на хората преди изборите за нов Бундестаг. В рубриката "Радио FM+ по света” Иван Илиев ще ни каже застрашена ли е хегемонията на Ангела Меркел и как ще се отразят изборите в Германия на ЕС като цяло.   Зорница Аспарухова ще подхване основната ни... прочети още »
19.09.201314:18

Треньорът на Кубрат Пулев излиза на сцената на X Factor

"Викат ми ходещата китара” – така ще се представи на сцената на X Factor 19-годишният Георги в епизода тази вечер. Заради външната прилика с победителя от предишния сезон на музикалното шоу, той заслужено ще си спечели и прозвището "Новият Рафи”. Какво е самият победител в X Factor Рафи да стане твой фен и колко... прочети още »
19.09.201313:57

Kerry Washington е най-добре облечената жена

Номинираната за "Еми" актриса Kerry Washington беше избрана за "Най-добре облечената жена в света", според сп. "People", съобщава бгнес.   36-годишната Washington се нареди начело на списъка със стилни икони, който включва още 23-годишната носителка на Оскар Jennifer Lawrence и актрисата Kate... прочети още »
19.09.201313:40

Harrison Ford с почетна награда от фестивала в Цюрих

Harrison Ford ще получи награда за цялостно творчество на кинофестивала в Цюрих, информира бгнес.   Актьорът ще бъде почетен за изключително успешната си кариера в Холивуд на ежегодната филмова гала в Швейцария на 4 октомври. "Harrison Ford има една от най-забележителните кариери в киното, помогна за успеха на две от... прочети още »
19.09.201313:27

Испанец намира печеливш билет, търси собственика му

В северната част на испанския град Коруня започнаха издирването на човек, който изгубил печеливш лотариен билет за 4,7 милиона евро, съобщава бгнес.   Печелившият билет бил закупен на 30 юни миналата година. Той бил намерен от собственика на магазина Мануел Рейха, който от една година търси победителя, изгубил билета си. Когато... прочети още »
19.09.201311:49

Чуй целия албум на Jason Derulo, Tattoos!

Третият албум на Jason Derulo, Tattoos, ще излезе на 24 септември. Сега чуйте целия албум и кажете какво мислите!   Tattoos - съдържание: The Other Side Talk Dirty (feat. 2 Chainz) Marry Me Tattoo Trumpets Vertigo (feat. Jordin Sparks) Fire (feat. Pitbull) Side FX (feat. The... прочети още »
19.09.201311:00

Виж пълен списък с номинациите за наградите EMA на MTV за 2013

Церемонията по раздаването на ежегодните награди EMA на MTV за 2013 година, която ще бъде излъчена на живо по MTV, ще се състои на 10 ноември. Rudimental, Bruno Mars, Icona Pop и Green Day са само част от списъка с номинации за получаване на статуетките. Ето пълния списък:   Най-добра песен: Bruno Mars – “Locked Out Of... прочети още »
19.09.201310:21

Cliff Richard издава своя стотен албум - The Fabulous Rock ‘n’...

“Това е моят трибют към артистите, които отведоха рокендрола до върховете на класациите. Обичах рокендрола тогава, обичам го и сега.“  Cliff Richard   Cliff Richard, най-големият британски творец на хитове за всички времена, ще издаде своя стотен албум The Fabulous Rock ‘n’ Roll Songbook на 11 ноември... прочети още »
18.09.201314:45

"От любов към живота” за 11 поредна година

Какво е да бъдеш геймър? Изкушените от компютърните игри стават все повече и според проучване средностатическият геймър е на 35, женен и добре печелещ. Каква е истината по въпроса и какви качества развива геймърството, ще ни разкаже Мартин Кадинов от Gaming entertainment. От него ще разберем и какво ще ни предложи най-големият фестивал за... прочети още »
18.09.201313:41

Обвиниха Kanye West в опит за кражба и побой (галерия и видео)

Kanye West беше обвинен за нападението над папарак на летището в Лос Анджелис през юли, кадри от което можете да видите в галерията ни по-долу.   36-годишният рапър ще се изправи пред съда по обвинение в побой и опит за кражба, след като нервите му не издържаха и нападна един от фотографите, които го бяха наобиколили. Ако бъде осъден... прочети още »
18.09.201313:20

Daniel Radcliffe губи ума и дума от Katy Perry

Katy Perry има нов поклонник – Daniel Radcliffe, който обаче губи ума и дума в компанията на пищната красавица. Той е толкова срамежлив, че даже не смее да я заговори, когато е в нейната компания. За това колко сериозно е положението той не скри още през 2012.    "В мислите си съм много близко до нея", шегува се... прочети още »