Новини

16.09.201317:40

Парис Хилтън пристигна в България

"Ще остана в София няколко дни", обяви Парис Хилтън минути след като слезе на летището.   Звездата, която пристигна у нас, за да вземе участие в новия сезон на VIP Brother, пристигна във видимо добро настроение на ВИП терминала на летище "София".   "За първи път идвам в България и съм много... прочети още »
16.09.201314:13

Празнуваме Вяра, Надежда, Любов и София

Знаете ли как се приготвят галушки? Чували ли сте песните на банатските българи? Гледали ли сте танц на каракачани? Можете ли да направите кукла от царевична шума, а да изплетете чорапи? Наследството е живо, тогава, когато го познаваме. За корените, които дават крила ще говори Елеонора Гаджева по повод фестивала „Живо... прочети още »
16.09.201314:09

Бритни Спиърс e Work Bitch! Слушай новата песен

Новият сингъл на Бритни Спиърс (Britney Spears) се появи малко по-рано от предвиденото. Певицата трябваше да направи премиера на Work Bitch на 16 септември по iHeartRadio, но реши да пусне песента в YouTube ден по-рано. Бритни Спиърс е работила по парчето, което е с подчертано клубно звучене, заедно с хип-хоп продуцента will.i.am, с... прочети още »
16.09.201314:05

Индийка стана Мис Америка 2014

Мис Америка 2014 стана 24-годишната етническа индийка Нина Давулури. Конкурсът за красота се проведе в Атлантик сити, Ню Джърси. Индийката взе короната от предишната ѝ носителка Малори Хейгън, която "царува" по-малко от година, тъй като спечели титлата през януари 2013 г. Конкурсът Мис Америка 2014 беше проведен по-рано от... прочети още »
16.09.201311:06

Джъд Лоу качи 14 кг заради роля

Британският актьор Джъд Лоу е качил почти 14 килограма благодарение на "диетата" си от сладолед и подсладена газирана вода, предаде БГНЕС. Причината е новата криминална комедия "Дом Хемингуей", в която се е снимал. Актьорът разкри тайните на своята антидиета на пресконференция на кинофестивала в Торонто. Без да щади... прочети още »
16.09.201311:01

Уикеда кани на 15-ия си рожден ден

За всички, които обичат забавните летни вечери, наближава една изключителна, в която Уикеда ще празнуват с голям концерт и много приятели. Мотивираща и вдъхновяваща ги, музиката властва в сърцата им вече 15-та година и ги води към пубертета на творческия им заряд. На 21.09.2013 г. (събота) в Борисовата градина (Клуб Маймунарника) от 20 ч.... прочети още »
16.09.201310:23

Стартира приключенското риалити "Африка: Звездите сигурно са...

Африка вече отправи своите предизвикателства към 13-те участници в риалитито на бТВ - "Африка - звездите сигурно са полудели". Вече са известни българските звезди, които имаха смелостта да се отправят към горещия континент - те са: певицата Милена Славова, продуцентът и журналист Георги Тошев, актрисата и модел Диляна Попова,... прочети още »
16.09.201310:07

Първите съквартиранти са в къщата на Vip Brother в очакване на...

Първата тайна в шоуто разкрита: мнимият милионер Павел Медаров ще бъде марионетката на зрителите в Къщата На 15 септември, в неделя вечер, един след друг, в Къщата на VIP Brother 2013 влизат Съквартирантите, които в настоящето издание на шоуто са по-провокативни от всякога.  Сред тях има хора,  които ни карат да сме горди, че сме... прочети още »
13.09.201314:45

Ако животът ви е филм – как ще се казва?

Ако животът ви е филм – как ще се казва? Това е темата, която ще ни накара да станем режисьори, сценаристи и изпълнители на главната роля в собствения ни филм. Нормално е на 16 септември аз лично да играя в българската класика „Година от понеделници” и както всеки първи ден от седмицата да включа в сюжета здравна тема.... прочети още »
13.09.201314:40

Най-популярните български изпълнители се събират за серия концерти...

Най-мащабната благотворителна кампания срещу рак на гърдата у нас „От любов към живота” на AVON организира серия концерти в страната с участието на едни от най-популярните и обичани български артисти. Радио Fresh! е медиен партньор. В три поредни съботи любимите певци на България, сред които Мария Илиева, Белослава, Поли Генова,... прочети още »
13.09.201314:04

Хю Джакман може да се откаже от Wolverine след X-Men: Days of...

За много хора е точно толкова трудно да си представят друг актьор в ролята на Wolverine (Върколак), колкото е и да приемат мисълта, че Робърт Дауни-младши (Robert Downey Jr.) няма да е вечно Iron Man (Железният човек). Факт е обаче, че рано или късно някой по-млад талант ще трябва да сложи адамантиевите нокти и този момент може би не е чак... прочети още »