Новини

26.07.201311:50

Jason Derulo издава албум тази есен, чуй още един сингъл от него

Jason Derulo ще издаде своя трети албум Tattoos тази есен.  Новият запис идва около година след инцидента, който роденият в Маями изпълнител претърпя, докато се подготвяше за своето турне Future History World Tour.   За да подсили очакването и вълнението около предстоящия запис, Derulo пуска и втория международен сингъл... прочети още »
25.07.201317:13

Чуй "Show 'Em (What You're Made Of)" на...

Backstreet Boys се завърнаха! Новият им сингъл, "Show 'Em (What You're Made Of)" (чуй го тук!), който идва от предстоящия им албум In A World Like This, доказва, че момчетата не са загубили способностите си. Имат ли обаче все още онази харизма, която ги направи сензация навремето? Тепърва ще разберем.   Песента е с... прочети още »
25.07.201315:50

Beth Ditto се ожени на Хаваите

Вокалистката на Gossip, Beth Ditto, вече е женена жена, след като обмени клетви за вярност с приятелката си на Хаваите.    Ditto вече беше обявила, че ще се ожени за Kristin Ogata през април, но новината за брака едва сега се онлайн. Това се случи във вторник, когато изпълнителката публикува на facebook страницата на групата... прочети още »
25.07.201311:34

One Direction счупиха 24-часовия видео рекорд на VEVO

One Direction счупиха рекордите за зрителски интерес на VEVO, след като 10.7 милиона фена се втурнаха да видят последния им видеоклип в един и същи ден.   В понеделник групата дебютира клипа на "Best Song Ever" и дори свикналите на френетични интерес към себе си момчета са останали без думи, след като видеото им... прочети още »
25.07.201311:05

Искаш ли да се срещнеш лично със Selah Sue?

След броени дни талантливата белгийска певица Selah Sue ще пристигне в България за първото си шоу у нас, като на 28 юли 24-годишната изпълнителка ще се качи на главната сцена на фестивала Spirit Of Burgas.   Десет късметлии ще имат уникалния шанс да се срещнат лично със Selah, а това може да стане по следния начин: 1. Изпратете... прочети още »
24.07.201316:12

"Wildfire" на John Mayer - перфектното парче за лятото

"Wildfire" е вторият сингъл от предстоящия нов албум на John Mayer, Paradise Valley.     По-игрива от дебютното парче “Paper Doll”, “Wildfire” сякаш е създадена за безгрижните летни дни. Комбинирал умело оттенъци на кънтри и блус, Mayer определено ни оставя с любопитно очакване за звученето... прочети още »
24.07.201314:58

Robbie Williams: "Отказах се да пробивам на американския...

Robbie Williams се е зарекъл да не опитва повече да пробие на пазара в Америка, тъй като според него е прекалено много работа.   39-годишният изпълнител признава, че се е отказал от идеята да завладее американския пазар, тъй като не иска да работи толкова много. "Когато издадох компилацията си The Ego Has Landed,... прочети още »
24.07.201313:09

Elton John получи званието Икона на Brit

Сър Elton John е първият носител на наградата Икона на Brit, давана за "траен принос към националната култура". Наградата ще бъде връчена на специална церемония през септември и ще се превърне в ежегодна, припознаваща постиженията на артистите, които са имали сходен ефект върху британската култура.   "Изключителна чест... прочети още »
24.07.201312:03

David Guetta пуска компилацията F*** Me I’m Famous Ibiza Mix 2013

С настъпването на летния сезон, прочутото парти “F*** Me I’m Famous” на Cathy и David Guetta се завърна в Pacha, Ibiza, а сега дойде време Guetta да издаде и саундтрака на вечерта – една компилация с ремикси от 2013 F*** Me I’m Famous Ibiza Mix за всички онези, които не са успели да се докоснат и да... прочети още »
23.07.201315:22

Тайланд е най-доброто място за живеене след пенсия

Два тайландски града - Хуа Хин и Чианг Май - влязоха в списъка с най-добрите места за живеене след пенсия, показва изследване на американския уебсайт "Живот и инвестиция в чужбина".   В надпреварата са се включили 21 града в различни части на света. Критериите за класиране са цена на живот, качество на здравеопазването,... прочети още »
23.07.201315:10

Sacha Baron Cohen няма да играе в биографичния филм за Freddie Mercury

В крайна сметка Sacha Baron Cohen няма да влезе в ролята на Freddie Mercury в предстоящата биографична продукция, тъй като е решил да се поттегли от проекта поради “креативни различия”.   Актьорът и комедиант беше тясно свързан с проекта за живота на покойния вокал на Queen  от самоато му начало, но са възникнали... прочети още »