Новини

02.08.201312:06

Виж класация на най-желаните участници в секс видео (галерия)

Един от най-лесните начини да се прочуеш и а стартираш кариера - вижте само Kim Kardashian - записването на секс касети вече от никой не се приема като "случаен теч" на интимна информация, а добре планиран ход. Логично, Vivid Entertainment, един от най-големите дистрибутори на филми, маркирани с 18+, са полюбопитствали чия би била... прочети още »
01.08.201315:36

Johnny Depp пак говори за оттегляне

Johnny Depp заяви, че не изключва в скоро време да приключи с кариерата си на актьор, съобщават от БГНЕС.   "Не бих казал, че ще сторя това в следващата минута, но мисля, че натам вървят нещата", разкрива Depp. "Когато години наред произнасяш пред камера чужди думи, идва моментът, когато си казваш: "Стоп! Искам да... прочети още »
01.08.201315:05

Кое беше важното, което постигна протестът от последните месеци?

В последния работен ден преди лятната почивка на българския парламент ще си поговорим с вас за това: кое беше важното, което постигна протестът от последните месеци според вас. Очаквайте и пряко включване със журналиста и блогър Жюстин Томс от сутрешното кафе пред НС.   Драматургът Зорница Аспарухова ще представи филмовите премиери в... прочети още »
01.08.201312:48

Виж 18+ клип към новата дуетна песен на Pitbull и Flo Rida

Pitbull и Flo Rida направиха заедно песен - “Can’t Believe It” - и успяха да запишат даже и клип към нея, за перглеждането на който YouTube иска да докажете определена възраст, защото не е за невинни очи, така че имайте го предвид.       Това не е първия път, в който рапърите от Флорида работят... прочети още »
01.08.201311:32

Harry Styles призна пред GQ с колко човека е правил секс

One Direction са на корицата на септемврийския брой на британския GQ. Ето и малко от онова, което ще намерите между кориците му.   Сред нещата, които Harry Styles например е коментирал в интервюто, са били слуховете за връзката му с 28-годишния DJ Nick Grimshaw и любовния му живот като цяло.    Относно слуховете, че са... прочети още »
01.08.201310:42

Taylor Swift остави $500 бакшиш

Taylor Swift остави 500 долара бакшиш в ресторант за бързо хранене във Филаделфия.   Swift влязла в италианската закусвалня "Ralph's", заедно с Austin Mahone и Ed Sheeran, които са част от изпълнителите на последното й турне. Персоналът бързо разпознал звездата и я обслужил. И явно са останали абсолютно запленени... прочети още »
31.07.201317:11

На 1 август 1885 е отпечатана първата българска банкнота

Познаваме ли историята си? Въпросът не случайно става нашата тема на 1 август, тъй като на този ден, но през 1885, е отпечатана първата българска банкнота - факт, който прави възможно оттеглянето от обръщение на руските пари от българските земи. Председателят на Фондация "Българска памет" и европейски гражданин на годината д-р Милен... прочети още »
31.07.201316:25

Чуй нова версия на "Ahi Estas Tu” на Chambao ft. Nneka

Вчера, 30 юли, беше премиерата на новата версия на популярния хит на Chambao от 2004, "Ahi Estas Tu”, със специалното участие на Nneka.   "Ahí estás tú” е сред най-емблематичните песни на Chambao, а новата версия дава различено измерение на тази класика, в която се включва германската (от... прочети още »
31.07.201313:16

Shakira продава дома си във Флорида

Имението в Маями на колумбийската поп певица Shakira бе обявено за продажба за 14,95 млн. долара, съобщи във вторник американското списание "Forbes".   По информация на БГНЕС, Вилата с площ 780 кв. м, с три спални и четири бани певица купи през 2001 за 3,4 млн. долара. През следващите години тя изцяло я преустрои, като... прочети още »
31.07.201312:32

Psy издава нов албум през септември

Южнокорейската сензация Psy планира да издаде нов албум през септември и вече е записал три от парчетата, които ще бъдат включени в него, обяви самият той в Туитър. Мениджърът на изпълнителя заяви, че Psy работи върху все още безименния албум в Лос Анджелис.   Парчето "Gangnam Style", което излезе преди година, направи... прочети още »
30.07.201312:39

Балет Тодес се завръщат в България

В сряда сме по татуировки! Покажете си татуировката и разкажете нейната история! Страницата на "Ива от сутрин до обед” във фейсбук е любопитна да види най-зрелищните, красиви, нежни или философски картинки и надписи по вашата кожа.   Михаела Филева ще нахлуе след 9 в студиото заедно с Адриан, Доналд и Боби –... прочети още »