Новини

08.08.201314:33

Харесвате ли проекта "София диша”?

От петък вече се усеща дъхът на уикенда, а в неделя София определено диша! Харесвате ли проекта "София диша” и какво може да се направи още, за да има в столицата повече въздух и забавления на открито? По темата очаквайте организаторите на проекта и Кристина Белчева от отдел "Култура” на СО.   Фънк и лято... прочети още »
08.08.201313:16

Sean Paul засяга темата за верността в клипа към “Other Side Of Love”

Sean Paul пусна режисираното от Jon J видео към сингъла “Other Side Of Love”, в което се засяга темата колко е важно доверието в една връзка и как ревността може да причини сериозни проблеми.      “Other Side Of Love” е първото парче от предстоящия да излезе по-късно през тази година... прочети още »
08.08.201312:42

Rihanna само по пера и кристали на фестивал в Барбадос (галерия и...

Rihanna не остави нищо на въображението, като се появи по-предизвикателна и секси отвсякога, в карнавален костюм, който представляваше просто минималистични бикини и горнище, обсипани с кристали и пера. Късметлиите да видят не само облечената (съблечената?) в този тоалет звезда, но и да се насладят на танците й на живо, са били посетителите... прочети още »
08.08.201312:09

Beyonce отиде на концерта си в Бруклин с... колело (снимки)

Суперзвездата Beyonce не се свени да се озове до обикновените хора по улиците на Бруклин и отказа обичайните при пътуване до мястото на провеждане на концерта лимузини. Вместо това, в последната си вечер в Ню Йорк, тя избра да се добере до  последния от трите си концерта в Barclays Center на колело.   Beyonce публикува и колаж... прочети още »
07.08.201316:54

Да пробягаш през петте най-високи върха у нас за 24 часа

В четвъртък ще се женим! Не помежду си, разбира се, а заради шоуто. Ако можете да се ожените сега – каква сватбена церемония ще отива най-много на вашата двойка? Темата ни ще подкерпи един от най-опитните сватбени агенти у нас – Галя Вачева.   Бракът по принцип е голямо предизвикателство, но какво ще кажете за... прочети още »
07.08.201316:32

Robert De Niro и Meryl Streep заедно в нов филм

Холивудските звезди Meryl Streep и Robert De Niro ще играят главните роли във филма "Хубава къща", по едноименния роман на американската писателка Ann Leary.   Последният път, когато двамата се появиха заедно на екран, беше преди почти 20 години в драмата "Стаята на Марвин" (1996). Преди това те играха във филма... прочети още »
07.08.201315:53

Най-високата тийнейджърка в света е от Бразилия (галерия и видео)

18 годишно момиче от Бразилия се извисява практически над всички и всичко около себе си. Високата 206 см. Elisany Silva е родена на 27 септември 1995 и понастоящем е най-високата тийнейджърка в света. В първия клип тя е едва на 14 години:     Да си различен на тези години като цяло не е лесно, а когато се отличаваш така... прочети още »
07.08.201314:45

Lady Gaga се нахвърли върху руските власти

Lady Gaga се прицели в руските политически лидери в онлайн тирада, насочена към начина, по който се третират правата на ЛГБТ хората в Русия. Това стана само дни, след като виден руски политик я обвини, че е нарушила местните имиграционни закони.   Виталий Милонов я обвини за това, че е взела пари за концерт в Санкт Петербург миналата... прочети още »
07.08.201312:55

Chris Brown обмисля да приключи с музиката

Chris Brown обяви пред феновете си, че обмисля дали следващият му албум да не бъде "вероятно" последен, тъй като му е писнало да е известен само с побоя, който нанесе на Rihanna през 2009.   Изпълнителят е издал пет албума досега и щестият, озаглавен X, трянбва да излезе по-късно този месец.   Сега обаче той... прочети още »
06.08.201316:28

Кои са най-добрите и най-лошите места за летуване?

На 7 август ще се изживяваме като английски лордове – Ива ще иска да знае кой световен летен курорт заслужава присъствието на вашата особа и къде кракът ви никога няма да стъпи? Поводът е, че журналистът и пътешественик Маги Гигова ще ви запознае с най-луксозните, скъпи, екзотични, но кичозни летни курорти по света.   Очаквайте... прочети още »
06.08.201315:08

Katy Perry е горда, че не е спала с Robert Pattinson

Katy Perry отрече слуховете за връзка с британския актьор Robert Pattinson в интервю за британското издание на списание "Ел".   Тя се изповяда пред изданието броени дни преди излизането на новата й песен "Roar" на 12 август. Perry е категорична, че с Pattinson са само приятели. "Аз съм като неговата голяма... прочети още »