Най-високата тийнейджърка в света е от Бразилия (галерия и видео)

18 годишно момиче от Бразилия се извисява практически над всички и всичко около себе си. Високата 206 см. Elisany Silva е родена на 27 септември 1995 и понастоящем е най-високата тийнейджърка в света. В първия клип тя е едва на 14 години:
 
 
Да си различен на тези години като цяло не е лесно, а когато се отличаваш така очевидно и нескриваемо, предполага се, е ад. Може би, но не и в този случай. Исполинският ръст не пречи на девойката дори в личния живот - вярно, трудно е намирането на гадже на същата кота, но пък тя не дискриминира на тема ръст - гаджето й, 22 годишният Francinaldo da Silva Carvalho, е едва 163 см. 
 
Състоянието й се дължи гигантизъм, предизвикан от тумор в хипофизата - жлезата, която регулира ръста. Туморът вече е отстранен, но ръстът й няма да намалее.
 
Момичето, което е изгряващ модел, се отнася към себе си с чувство за хумор: "Забавно е, когато ме виждат да държа приятеля си за ръка. Сякаш е по-малкият ми брат или дори син. И после изведнъж ни виждат как се целуваме"
 
 
Приятелят й споделя позитивния й подход: "Когато работя на строежа, приятелите ми понякога ме подкачат как изобщо успявам дори да я прегърна, след като би се наложило да подскачам. Обикновено им отговарям, че човек намира начин да направи всичко, което поиска". А как гледа на нея? "Тя е толкова красива, лицето й е прекрасно. Да, висока е, но не ми пука. Прекрасна е и отвътре, и отвън. Не ме смущава, че е толкова по-висока. С нея се чувствам свободен и отпуснат."
 
Нима всичко е розово и безоблачно? Оказва се, не. "Напуснах училище, Не спираха да ми се подиграват, като започнем от това, че бях твърде висока, за да вляза в училищния автобус, та през целия ден". Но и у дома не е точно мечтаният рай: "Тесничко ми е вкъщи. Накъдето и да се завъртя, се удрям в нещо. Винаги успявам да си ударя и главата в тавана".

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023