Новини

26.03.201312:25

Robbie Williams иска да гради кариера на ТВ водещ

Robbie Williams сподели, че следи активно предаванията на комикa и ТВ водещ Alan Carr и не може да се въздържи да не си помечтае за свое собствено шоу някой ден - без да има съмнения, че ще се справи.   "Някой беше коментирал колко е дразнещо, когато аз интервюирам хората, а не давам да интервюират мен. Причините за това са три.... прочети още »
26.03.201311:00

Anastacia работи по новия си албум, докато се бори с рака

Anastacia подхожда борбено и конструктивно към болката от подновената заплаха за живота й и насочва енергията от това в креативна посока - създавайки песни за новия си албум.   Изпълнителката трябваше да отмени европейското си турне за 2013 през януари, след като лекарите й съобщиха, че ракът, който пребори преди 10 години, е... прочети още »
25.03.201322:34

Български 4D филм на 1 април с ХаХаХа Импро театър

"Влизаме в едно малко кафене, поръчваме си и сядаме на една маса. След нас влизат двама човека: - Пет кафета. Двете са за нас и три "висящи". Така започва историята на Тонино Гуера, който влизайки за по напитка в италианско кафене с заедно с Фредерико Фелини и Виторио де Сика открил солидарността на това да платиш кафе и за... прочети още »
25.03.201315:09

Robbie Williams ще работи с Adele по следващия си албум?

Пълзят упорити спекулации, че Robbie Williams е привлякъл Adele за новия си концептуален суинг-албум.   След успеха на Take The Crown, изпълнителят е планирал да издаде тематичен албум и според информацията в медиите е привлякъл изключително успешната си сънародничка към проекта. "Adele и Robbie си паснаха отлично",... прочети още »
25.03.201312:54

Justin Timberlake ще обяви световно соло турне за новия албум

Мениджърът на Justin Timberlake потвърди, че изпълнителят ще тръгне на солово турне в подкрепа на новия си албум, The 20/20 Experience, към края на 2013.    Официалното съобщение се очаква скоро, но засега Justin се готви за началото на "Legends Of The Summer" - съвместното си турне с Jay-Z това лято. Явно почти... прочети още »
25.03.201312:33

Jennifer Lopez работи с Chris Brown по новия си албум

Jennifer Lopez разкри, че работи с Chris Brown по предстоящия й десети студиен албум и двамата "творят история".   Певицата сподели обща снимка с Brown в туитър, с добавката: "@chrisbrown @CORYROONEY @BEAUcasperSMART @missgillygrace #studiolife #makinghistory #Album10 #SAMEGIRL ."   J-Lo последно работи с... прочети още »
25.03.201311:53

Гласувай и спечели билети за постановките на Сатиричния театър!

На 7 април 2013 на голямата сцена на Държавния сатиричен театър "Алеко Константинов” ще се състои първата церемония по връчването на наградите "Златен Кукерикон”, с която ще бъде отбелязана 56-годишнината на театъра. В първото по рода си бляскаво шоу Сатиричният театър ще раздаде своите големи награди "Златен... прочети още »
25.03.201311:17

Лекарите наредиха на Rihanna да забави темпото

Rihanna е била предупредена от лекарите си да направи някои "сериозни промени в стила си на живот", в противен случай излага здравето си на сериозен риск.   Звездата - прочута с любовта си към партитата - беше принудена да отмени две дати от турнето си заради упорит и тежък ларингит. И според докторите й, ако не се... прочети още »
22.03.201314:17

"Пести водата!” е новата инициатива на Радио FM+

Днес, 22 март 2013, Световният ден на водата, започва кампания "Пести водата!” на Оперативна програма "Околна среда 2007-2013 г." и радиата FM+, Fresh! и Star FM. Инициативата е включена в Националната кампания "Зелена България” и има за цел чрез послания, любопитна информация и коментари да насочи вниманието... прочети още »
22.03.201313:05

Филип Аврамов гостува на Ива в понеделник

В понеделник с помощта на актьора Филип Аврамов ще изпратим едно "Писмо до Америка”, което се надяваме да стигне и до нашия Иван Илиев, който вече повече от 10 години преследва своята американска мечта. Възможно ли е тя да покълне и на родна почва и  от никому неизвестен човек, да станеш любимец на публиката?   Такъв... прочети още »
22.03.201312:30

Will.i.am: "Нямаме намерение да заменяме Fergie!"

Звездата на Black Eyed Peas star will.i.am опроверга слуховете за това, че групата ще замени вокалистката си Fergie, защото е бременна.   Някои клюкарски издания пуснаха слуха в понеделник, според който изпълнителите търсели заместничка на певицата, откакто тя потвърди, че е бременна.   Will.i.am обаче гневно опроверга... прочети още »