Новини

22.03.201311:31

Adele планира тайна сватба през лятото или есента?

Adelе не може да слезе от кориците на всички медии тези дни - като почнем от всички награди, които получи, минем през бебето й Angelo, предполагаемото й местене в Лос Анджелис  - а сега и слуховете, че ще се омъжи тайно за приятеля си (и баща на детето й) Simon Konecki.   Us Weekly информира, че докато всички смятат, че Adele се... прочети още »
22.03.201310:43

Girls Aloud се разделиха окончателно

Girls Aloud решиха да се разделят окончателно след 10 години заедно.   Cheryl Cole, Sarah Harding, Nicola Roberts, Kimberley Walsh и Nadine Coyle обявиха решението си в сряда, часове след като приключиха своето турне "Ten: The Hits Tour" в Ливърпул, Англия.   Групата, която се формира през 2002 в риалити шоуто... прочети още »
21.03.201315:25

Калин Сърменов за чувството за хумор като лекарство

В петък директорът на Сатичния театър - Калин Сърменов ще ни накара да се замислим дали умеем да използваме чувството си за хумор като лек срещу болките в обществото ни, и ще представи номинациите за първите по рода си комедийни театрални награди "Златен кукерикон 2013”.   С виртуозния Памбос ще ви поканим и на третия... прочети още »
21.03.201315:13

Keira Knightley ще участва във филм за Coco Chanel

Keira Knightley ще участва във филм на Karl Lagerfeld за Coco Chanel.   Британската актриса е сред звездите, които ще участват в късометражната лента за модната дизайнерка. Филмът ще бъде заснет в чест на 100-годишнината на френската модна къща Chanel и ще бъде режисиран от Karl Lagerfeld, настоящият творчески директор на модната... прочети още »
21.03.201315:03

Военни изключват Бар Рафаели от реклама

Израелският модел Бар Рафаели беше изключена от рекламна кампания, защото не е преминала задължителната военна служба.   Министерството на отбраната на Израел е написало писмо до Министерството на външните работи, в което моли Рафаели да бъде изключена от снимките на рекламата. Причината е, че тя не е изпълнила гражданския си дълг и... прочети още »
21.03.201314:32

Заветното "Да" става все по-скъпо

Падането на едно коляно става все по-скъпо удоволствие, показва проучване, според което младоженците са готови да пръснат хиляди долари, за да изрекат въпроса "Ще се омъжиш ли за мен?"   Сред най-скъпите предложения са наемане на духов оркестър, наемане на фотограф, удостоен с престижната награда Пулицър - и всичко това,... прочети още »
21.03.201314:16

Възстановяването на Lady Gaga върви отлично

Lady Gaga не е особено разговорилиза за резултата от операцията, която перживя преди месец, но мениджърът й Vincent Herbert каза в сряда пред АП, че изпълнителката "се възстановява с невероятна скорост" и работи по завършщването на новия си албум.    Той добави, че 26-годишната изпълнителка е готова да се върне на... прочети още »
21.03.201312:25

Намериха марихуана в тур бус на Rihanna

Кордонът с тур бусовете на Rihanna беше спрян и претърсен на канадско - американската граница вчера вечерта, след като властите открили, че един от пътниците носел марихуана. Малкият запас от забраненото растение бил открит в първия от десетте автобуса, запътили се към Детройт Мичиган, където изпълнителката има насрочен концерт за днес.... прочети още »
21.03.201311:36

Robbie Williams се скара задочно с вокала на Suede

Robbie Williams се скара задочно с вокала на Suede Brett Anderson заради забележките на последния по повод бойбандите от 90-те - част от които беше и Robbie във времето, прекарано с Take That. Бритпоп иконата Anderson уцели с критична стрела изпълнителя, коментираки "скапаните" бойбанди в скорошно интервю, уверявайки, че те са били... прочети още »
20.03.201317:17

Часът на Земята на фокус в студиото на FM+

Пролетта вече е факт и няма как – ще се хванем за Зелено. За това ще помогне и Яна Събева от екологичната  отганизация WWF. От нея ще разберем защо е важно тази събота да почетем Часът на Земята и за малко да се лишим от електричество. Ще честитим рождения ден на един от най-свежо мислещите и говорещите анализатори у нас -... прочети още »
20.03.201312:52

Justin Timberlake посвети видеото към "Mirrors" на дядо...

Justin Timberlake публикува видеото към новия си сингъл, "Mirrors". Осемминутният клип, режисиран от Floria Sigismondi, представя двойка, която минава през различни периоди от време, спомняйки си живота, прекаран заедно. Самия клип започва с надпис, от който става ясно, че е посветен на дядото и бабата на Timberlake - Sadie и... прочети още »